Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Önlemlerin İşe Yarıyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Oğlak burcu bugün aşk hayatınızda daha anlaşılır tavırlar sergilemelisiniz. Duygularınızı doğru bir şekilde ifade ettiğiniz takdirde her şeyin daha iyiye gitme ihtimali artar. Birlikte olduğunuz kişiyle ortak noktalar bulmaya özen göstermelisiniz.

İş ve kariyer alanında, bugün sizin yararınıza olabilecek yeni gelişmeler yaşanabilir. Sınırların belirleyici olduğu bir süreçtesiniz; etkin yaklaşımlarınızla dikkat çekme şansınız yüksek. Hatalar yapmaktan kaçınabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

Bugün, maddi açıdan beklenmedik sürprizlere hazırlıklı olmalısınız. Genel olarak istediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Her şeyin daha iyiye gitme ihtimali mevcut; bu nedenle fırsatları değerlendirmeyi unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha önce yaptığınız işler bir rol model olabilir. Ancak olduğu gibi değil, mevcut durumunuza göre değerlendirmeler yapmalısınız. Kendinizi, geçmişi anlamak konusunda eğitmeli ve kariyer planlarınızı buna göre yapmalısınız. Güncel olun.

29 Eylül 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Oğlak burcuna mensup olanlar için bugün,hayatınızda önemli bir fırsatla karşılaşabilir ve kariyerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz. Kendinize olan güveninizin artacağı bir gün olabilir. Ancak, anlık kararlar vermeden önce detayları dikkatlice gözden geçirmenizde fayda var. Aşk hayatınızda ise partnerinizle daha derin ve anlamlı bir iletişim kurabilirsiniz. Kendinizi duygusal olarak daha iyi ifade edebilir ve ilişkinizi güçlendirebilirsiniz.

29 Eylül 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün tanışacağın insanlarla hayatına yeni bir soluk katabilirsin. Kendi işini kurmak isteyen bir Oğlak burcuysan ani piyasa değişimleri seni etkilemeyecek. Zamanında aldığın önlemlerin faydasını görüyorsun. Kariyer konusundaki başarını ilişkine yansıtamayabilirsin. Bu konuda uzun düşüncelere dalıyorsun.

29 Eylül 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde tutarlı ve sonuç odaklı ilişkiler kurma isteğiniz artabilir, yeni stratejiler geliştirme ve profesyonel imajınızı güçlendirme fırsatları bulabilirsiniz. İş ve kişisel yaşam arasında denge kurmaya özen gösterirken, kadın yöneticilerle olan ilişkinize dikkat etmeniz faydalı olabilir. Kamu kurumlarındaki işlemlerinizde dostlarınızın desteğiyle hızlı ilerleyebilirsiniz. 

29 Eylül 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında bazı endişeler söz konusu olabilir. Öğleden sonra ise uzaklarla ilgili konular ya da yolculuklar dikkat çekebilir.

29 Eylül 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel sorunlarınızı dostlarınızla paylaşarak onlardan gelecek çözüm önerilerine açık olabilirsiniz. Böylelikle paylaşımın güzelliğini tadabilirsiniz.

29 Eylül 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sınırları zorlamanız gereken zamanlar yaşayabilirsiniz. Bu zorlamayı neden yaptığınızı düşündüğünüzde haklı sebepleriniz olduğunu görebilirsiniz. Kendi hayatınızı kurmakla ilgili fikirleriniz netleşebilir.

29 Eylül 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bu günlerde arkadaşlarınızla ve onların aracılığıyla dikkate değer ve ilginç bağlantılar kurabilirsiniz. Diğerleri özellikle sizinle vakit geçirmekten, sizin geri bildirimlerinizden ve katkılarınızdan hoşlanıyor. Bugün, bir sorunu çözmek veya bir çatışmayı arabuluculuk yaparak halletmek için doğal bilgelik ve merhametinizi kullanma şansı bulabilirsiniz. Benzersiz yetenekleriniz takdir ediliyor ve tam anlamıyla değerlendiriliyor. Bu durum, itibarınıza bir artış getirebilir. Kendinizi geliştirme arzusu güçlü ancak doğal yeteneklerinize başvurmak da kolay ve bu da sizi çekebilir. İşinize daha fazla yaratıcılık veya hayal gücü katma fırsatınız olabilir. Düşünceleriniz olumlu ve konuşmalarınız alışılmadık bir şekilde neşeli.

29 Eylül 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evlilik kısmetlerin açılıyor. Evrenin onayladığı yani kutlu, senin için de mutlu bir enerji geliyor aslında. Ruh eşinle evliliği seçebilirsin. Evliliğinde bolluk berekete, güven ve sadakate sahip olacaksın. Ruhen, bedenen ve zihnen anlaştığın ruh eşini kucakla. Evren seni bugünün şanslısı seçmiş. Kendin ol ve evrene teşekkür et.

29 Eylül 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabrınızı zorlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Kendi kapasitenizden şüphe etmemeniz önem taşıyor. Koşullarınızı değiştirmek için gereken güce sahipsiniz. İşyerinde güçlüklerle karşılaşırsanız, kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın ve sorunları çözmenin en iyi yolunu arayın. Engeller, ders alabilmemiz için karşımıza çıkarlar. Bu zamanı olumlu bir şekilde kullanın ve gereken becerilerinizi iyileştirin.

29 Eylül 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat konularında şans sizinle olacak. Ayrıca sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

29 Eylül 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hisleriniz ve hayal gücünüz sizi işte ve sevgide başarıya götürmeye yetecek. Sevgilinizde size yetmediği duyguları uyandırıyorsunuz. Onunla yaşadığınız ilişkiyi başkalarıyla bu kadar paylaşmanız gerekmiyor. Gelecek hayalleriniz riske girebilir. İşinizde size engel olacak bir sorunla yüzleşmeye hazır olun. Hazırlıksız olduğunuz aksamalar gündeme gelebilir, fakat endişelenmeyin altından başarıyla kalkacaksınız. Para konusunda ince hesaplar yapmamaya çalışın. Perhizinizi ihmal etmeye başladınız.

29 Eylül 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 08' 07" R
Ay
Yengeç
14° 56' 58" R
Merkür
Akrep
14° 23' 30" R
Venüs
Yay
06° 20' 34" R
Mars
Yengeç
25° 21' 30" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 16" R
Satürn
Balık
13° 10' 05"
Uranüs
Boğa
26° 14' 20"
Neptün
Balık
27° 41' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 16"
Chiron
Koç
20° 49' 57"
Lilith
Terazi
12° 48' 42"
True Node
Koç
06° 23' 59"
Son Güncelleme : 23/10/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>