Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Aşk Hayatın Hareketleniyor! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2024, Salı

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha iyi hissedeceksiniz. Gelişmeler üzerinde etkinlik göstermekte zorlanmayacaksınız. Kendinize olan güveninizi net olarak birlikteliğinize aktaracaksınız. Birlikte olduğunuz kişiyle daha da yakınlaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Sorumluluklarınız doğrultusunda hareket etmekte zorluk yaşamayacaksınız. Düşündüklerinizi uygulamak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Doğru olduğuna inandıklarınızın peşini bırakmamanız gereken bir gündesiniz.

Maddiyatla ilgili konularda kendinizi daha enerjik hissedeceksiniz. Pozitif adımlar atma şansınız var ve bu da sorunların geride kalabileceğine işaret etmekte. Her şey istediğiniz gibi olmaya başlıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karşınızdaki kişilerin duygularını anlayabilirsiniz. Ne düşündüğünüz, ne yapacağınız konusunda net bir fikriniz yoksa herhangi bir açıklama yapmamalısınız. Trafikte ve yazışmalarda dalgınlığın sizi zora sokmasına müsaade etmeyin.

20 Ağustos 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba. Bugün Oğlak burcu için finansal konularda dikkatli olmanız ve harcamalarınızı kontrol altında tutmanız önemli olabilir. Aynı zamandahayatınızda ciddi ve disiplinli adımlar atarak hedeflerinize daha da yaklaşabilirsiniz. İlişkilerinizde ise sabırlı ve anlayışlı olmaya özen göstermelisiniz. Bugün kendinize zaman ayırarak dinlenmeye ve içsel dengenizi sağlamaya özen göstermelisiniz. Hayırlı bir gün geçirmenizi dilerim.

20 Ağustos 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zor günlerden geçtiğin için arkadaşlarının desteğine ihtiyaç duyabilirsin. Bugünlerde yanında olmayan kişileri hayatından çıkartmak isteyebilirsin. İlişkisi olmayan Oğlak burcuysan, yakın çevrenden birine ilgi duymaya başladığını fark edebilirsin. Bu kişi sosyal medya aracılığıyla seninle iletişime geçmeye çalışabilir.

20 Ağustos 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde ve grup çalışmalarında derinlemesine analizler yapabilirsiniz. Sosyal bağlantılarınızı gözden geçirip sizi neyin ve kimin mutlu ettiğini anlayabilirsiniz. Gizli motivasyonları ve dinamikleri çözmeye çalışabilirsiniz. Toplumsal sorumluluklarınız fazla olabilir ve yeni projeler gerçekleştirebilirsiniz.

20 Ağustos 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle ilgili konularla meşgul olabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişiler gündeminizi oluşturabilir. Gün içindeki değişiklikler sizi zorlayabilir. Sorumluluklarınızı yönetmek için mücadele içinde olabilirsiniz. İşlerinizi yaparken geleceğe yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Sağlamlaştırmak istediğiniz konulara yönelmelisiniz.

20 Ağustos 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uç noktalarınızı keşfedeceğiniz bir sürece girdiğiniz için dikkatli olmanızda fayda var, strese karşı bir şekilde önleminizi almanızda fayda var.

20 Ağustos 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi etkileyen birçok faktör olduğunda hangisinin sizi istediğiniz yere taşıyacağını iyi hesaplamalısınız. Bu ayrımı yapabildiğinizde özellikleve aile ilişkilerindeki sorunlarınızı büyük oranda çözebileceksiniz. Sorumluluklarınızın dışına çıkmamak sizi yanlış anlaşılmalardan ve can sıkılmalarından koruyabilir.

20 Ağustos 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün gerçek duygularınızı ve hatta mali meselelerinizi gün yüzüne çıkarabilir, sizi değerli iyileştirmeler yapmaya yönlendirebilir. Para, kaynaklar, konfor ve güvenlikle ilgili anlamlı aydınlanmalar olabilir. Henüz karşılayamıyor olsanız bile ihtiyaçlarınızı fark etmeniz gereken bir zamandan geçiyorsunuz. Duygularınız hakkında daha fazla netliğe sahip olduğunuzda bir sonraki adımınız hakkında daha iyi bir fikre sahip olacaksınız. Güvenlik ve konfor için daha yoğun bir arzu da bir motivasyon kaynağı olabilir. Hayatınıza daha fazla pozitif enerji çekebilmeniz için sizi geride tutan bir kalıbı veya alışkanlığı bırakmaya istekli olmanız en iyisidir.

20 Ağustos 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşündüğünüz olayları çok fazla büyütebilir ve kafanızın daha karışmasına neden olabilirsiniz. Duygusal ilişkilerinizde istemediğiniz saplantılarınızı denetim altında tutmalısınız. Yaşam kalitenizi yüksek tutuyorsunuz.

20 Ağustos 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaş çevrenizle keyifli zamanlar geçirebilir, duygusal anlamda iyi hissedebilirsiniz. Eğitim, kısa seyahatler veya yakınlarınızla alakalı konularda belirsizlikler yaşanabilir. Ayaklarınız yere sağlam basıyor. Sorumluluk alın.

20 Ağustos 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün çevrenizle iletişiminiz artabilir, sağlam ve kararlı duruş sergileyebilirsiniz. İkilemler içinde kalsanızda disiplinli ve sabırlı olacaksınız. Gününüz şahane geçsin.

20 Ağustos 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizin kafası çok karışık. İçindeki kuşkuları atamıyor. Ona bağlılık duygularınızı tekrar tekrar dile getirmek, sevginizi kanıtlama çabalarına girişmek yararlı olabilir. İşsiz kalma korkunuzdan dolayı eliniz kolunuz bağlanmış bir vaziyette bekliyorsunuz. Bu endişelerinizi bir kenara bırakarak fırsatları değerlendirmeye çalışın. Anlayışınızı değiştirecek olayları fark etmeye ihtiyacınız var. Geçmişte yaptığınız akıllı yatırımlar, maddi olarak güçlenmenizi sağlayacak.

20 Ağustos 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 42' 58" R
Ay
Yengeç
22° 34' 22" R
Merkür
Akrep
15° 16' 10" R
Venüs
Yay
07° 02' 47" R
Mars
Yengeç
25° 36' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 37" R
Satürn
Balık
13° 08' 43"
Uranüs
Boğa
26° 13' 04"
Neptün
Balık
27° 40' 24"
Plüton
Oğlak
29° 40' 28"
Chiron
Koç
20° 48' 23"
Lilith
Terazi
12° 52' 34"
True Node
Koç
06° 23' 21"
Son Güncelleme : 23/10/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>