Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Düşüncelerin Netleşiyor! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, her ayrıntının önemli olabileceğini unutmamalısınız. Duygusal yoğunluk içerisindesiniz ve bundan en iyi şekilde yararlanmanız gerekiyor. Doğru olan ne ise, onun üzerinde odaklanmanız gerekmekte.

Daha dikkatli ve dengeli olmalısınız. Mesleki açıdan sınırlarınızı zorlamaktan da kaçınmalısınız. Düşündüklerinizi uygulamak için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Maddi durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Dengeli olmayı başardığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Sorunları tamamen geride bırakma şansına sahipsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlığınız ve kişisel bakımınız öncelikli olmalıdır. Bu konuda bir disiplin geliştirmeniz gerektiğini bilmelisiniz. Kişisel projelerinizde somut adımlar atarak kendi imajınızı güçlendirebilir ve çevrenizdeki insanlara olumlu bir izlenim bırakabilirsiniz.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Oğlak burcundaki kişilere sabırlı olmaları ve hedeflerine emin adımlarla ilerlemeleri öneriliyor. Zorluklar karşısında pes etmeden, azim ve kararlılıkla mücadele etmeniz gerekebilir. Aynı zamanda, işlerinizde disiplinli olmalı ve detaylara özen göstermelisiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirmek ve duygusal anlamda bağlantılarınızı güçlendirmek de bugün size iyi gelebilir. Enerjinizi doğru yönlendirdiğiniz takdirde keyifli ve verimli bir gün geçirebilirsiniz. Umarım bugününüz güzel geçer!

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yalnız yaşayan Oğlak burcuysan, yalnızlığını giderken için evcil hayvan sahiplenmek isteyebilirsin. Yakın bir arkadaşınla evinin yakınlarındaki hayvan barınağını ziyaret edeceksin. Evliliğinde sorunları olan Oğlak burcuysan, boşanma fikrini iyiden iyiye düşünmeye başlayacaksın.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dengeyi sadeceilişkilerinizde değil, işe ve kendinize ayırdığınız zamanda da bulmalısınız. Bugün sizi sıkıştırmayacak, ileri tarihlerde de planlanacak işleriniz varsa biraz dinlenmeyi seçebilirsiniz. İşveren ve yönetici pozisyonundaysanız, çalışma arkadaşlarınıza motivasyon etkinlikleri düzenleyebilirsiniz. 

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen Ay sizi ailevi konularda daha girişken kılıyor. Duygularınızı ifade etme çabası içindesiniz.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zıt burcunuzda gerçekleşen dolunay yer yer huzursuz hissetmenize neden olsa da kendi limitlerinizi hatırlamanıza yardımcı olabilir.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ve aile hayatınızda yaşadığınız ufak tefek sorunları gözünüzde çok fazla büyütmekten kaçının. İçinizin içinize sığmadığı bugünlerde biraz daha kontrollü olmalısınız. Etrafınızda yaşanan olayları yakından takip etmek istiyor olabilirsiniz ancak biraz da kendinizi düşünmeniz sizin açınızdan daha iyi olabilir. İç çatışma yaşamamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün her zamankinden daha fazlasını yapabileceğinizi hissediyor olsanız da aşırıya kaçmamaya dikkat edin. Sınırlarınızın ötesine geçmek istiyorsanız bile bunu kademeli olarak yapmayı hedefleyin. Gecikmelerin, daha sonra yolunuza daha donanımlı bir şekilde devam edebilmeniz için iyileştirmeler ve düzenlemeler yapmanıza izin verebileceğini kendinize hatırlatın. Gün ilerledikçe kendinizi ifade etmek için daha iyi bir konuma geliyorsunuz.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün inatçı ve başınıza buyruk davranışlarınız sizi faklı yaparken, bazı tereddütlerinizi yenmenize yardımcı oluyor. Bilinçaltı takıntılarınızın sizi olumlu yönlendirmesi, çoğu kez başarınıza doğal bir katkıda bulunabiliyor.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sanki her şey üzerinize geliyor. İş arkadaşlarınızdan gelen yardım tekliflerini kabul edin, önünüzde duran dağ gibi birikmiş işlerin daha makul parçalara bölünmesini sağlayacaklar. Özel hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün tatsız durumlarla karşılaşsanız bile moralinizi bozmayın. Biraz bekleyin, bazen çözüm tamamen sizin kendi içinizden gelir. Sağlığınızla ilgili hiçbir fiziksel belirtiyi hafife almayın. Sorunların köküne inin!

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün sağlığınız veya dış görünüş anlamında yeni kararlar alabilirsiniz. Karşınıza çıkan kişiler sizin için uzun vadeli etki yaratacak kişiler olabilir. Cilt, diş veya iskelet sisteminizle alakalı sorunlarınız tetiklenebilir. Özel hayatınıza zaman ayırın.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili yaşadığınız sıkıntılar konsantrasyonunuzu bozuyor. Çevrenizdeki birinden, gönül işleriniz konusunda, yardım görebilirsiniz. İşinizle ilgili kafanızda birçok plan olabilir ancak bunları hayata geçirmeyi ertelemeniz, başarıya ulaşmanızı geciktirebilir. Başarıya ulaşma yolunda sabırlı olmalısınız. Kafanızı kurcalayan konularda sizden tecrübeli kişilerle konuşmayı geciktirmeyin. Riskli bir yatırım yaptınız. Çok geç kalmadan paranızı kurtarmaya bakın.

17 Ağustos 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 42' 33" R
Ay
Yengeç
22° 28' 58" R
Merkür
Akrep
15° 15' 33" R
Venüs
Yay
07° 02' 17" R
Mars
Yengeç
25° 36' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 39" R
Satürn
Balık
13° 08' 44"
Uranüs
Boğa
26° 13' 05"
Neptün
Balık
27° 40' 25"
Plüton
Oğlak
29° 40' 27"
Chiron
Koç
20° 48' 24"
Lilith
Terazi
12° 52' 31"
True Node
Koç
06° 23' 21"
Son Güncelleme : 23/10/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>