Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Rahatlamak İstiyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2024, Çarşamba

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek huzursuzluklar yaşanabilir. İlişkinize yönelik adımlar atabildiğiniz takdirde toparlamayı başaracaksınız. İlişkiniz için elinizden gelenin en iyisine ihtiyaç duyabilirsiniz.

Mesleki açıdan daha iyi hissedeceksiniz. Başarıyı elinizde bulundurma arzunuz var. Karşınıza çıkan engelleri de teker teker aşabilirsiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Koşullara uygunluk göstermeyi başardığınız takdirde sorun yaşanmayacak. Daha dengeli adımlar atın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçsel dünyanızı zenginleştirmelisiniz. Bilgi ve deneyimle süsleyeceğiniz her şey hayatınıza olumlu yansır. Bugün bu yansımaların ışığını kendinizden bulacağınızı, imkanlarınızı doğru kullanarak bunu sağlayacağınızı anlayabilirsiniz.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, dikkatinizi dağıtan konularla başa çıkmak zorunda kalabilirsiniz. Sabırlı ve kararlı olmak, sizi hedeflerinize ve amaçlarınıza daha yakın bir konuma getirecektir. İş hayatınızda sorumluluklarınızın farkında olun ve gereken adımları atın. Aşk hayatınızda ise iletişimde açık olmalı ve duygularınızı partnerinizle paylaşmalısınız. Ufak tefek anlaşmazlıkları büyütmemeye özen gösterin.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kardeşiyle aynı odayı paylaşan Oğlak burcuysan, odanızın fazla dağınık olması artık seni rahatsız etmeye başlıyor. Odanızı temizlerken kardeşinin vurdumduymaz tavırları seni sinirlendirebilir. Uzun zamandır vakit ayıramadığın hobilerine ilgilenmek isteyebilirsin. Kendini rahatlatmak istiyorsun.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim hayatınızı devam ettirmek isteyebilirsiniz. Dijital platformlardaki eğitim ve kurslar, uzaktan erişim, açık öğretim gibi seçenekler üzerinde durabilirsiniz. Yapmak istediğiniz işi destekleyecek bilgiler edinmek, sizi her zaman öne çıkarır; bu konuda pratikleşmeye özen gösterin. 

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları organize etmeniz gerekebilir. İşlerinizdeki teknik konularla ilgilenebilirsiniz. Gün içinde ilişkileriniz sizi yorabilir. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için mücadele verebilirsiniz. Kendinizi düzgün ifade etmek önem kazanabilir.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde gerçeklerle yüzleşmek istediğiniz bir gerçek. Hayatınız için daha sağlam adımlar atmak isteyebilirsiniz.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Neyi nasıl yönetmeniz gerektiğini iyi bilmelisiniz. Önce aklınızda ve hayatınızda neler olup bittiğini anlayın, sonrasında da bunları nasıl bir sıraya koyacağınızı belirleyin. Bir yerde nelerin var olduğunu bilirseniz, olmayan şeyi tespit etmek ve bunu temin etmek kolaylaşacaktır.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün yanlış anlaşılmalara veya küçük gerginliklere dikkat etmek isteyebilirsiniz. Bugün ve yarın, girişimci ruhunuz güçlü ve bir projede yeni anlamlar bulmak motivasyonunuzu artırıyor. Kendi işinizi yapmak ve kendi hızınızı belirlemek istiyorsunuz ve şüphesiz eski sorunları çözmek veya görevlerinizi yerine getirmek için yaratıcı yollar tasarlayabilirsiniz. Sağlık rutininizi ilerletmek veya önemli bir yaşam tarzı değişikliği yapmak için olağanüstü bir motivasyon hissedebilirsiniz.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Diplomatik yapınızla çalışma arkadaşlarınızı çok iyi idare ediyorsunuz. Rekabet etmeyi seviyor, ince esprili zekanızla problemlere ustaca yaklaşıyorsunuz. Güvenli ortamların arayışı içinde olmanız, uygun bir davranış şekli.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizi her zamankinden daha fazla baskı altına alacak zorluklarla karşılaşacaksınız. Her şeyin sorumluluğunu üstlenmek yerine, biraz ortalıktan çekilmeniz iyi olabilir. Bu size, her şeyden önce işinizde gerçekten önemli şeyler için enerji toplamanızda yardımcı olacak. Sağlığınızı da düşünün. Enerjinizi tamamen tüketmek yerine saklamanız çok daha yararlı.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün duygusal olarak biraz bunalımlı olabilirsiniz. Hastane, sağlık konuları gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin düşüncelerini değiştirmeye çalışmamalı ve ikna etme yeteneğiniz etkisiz olduğundan süre gelen olayları fazla zorlamamalısınız. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Sizin isteğiniz hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Dostlarınızdan aldığınız maddi destek sizi epeyce rahatlatıyor ama bir an önce ayaklarınızın üzerinde durmaya çalışın. Fiziksel yorgunluğunuzdan dolayı enerjinizde düşüş olabilir.

14 Ağustos 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 48' 46" R
Ay
Yengeç
23° 49' 45" R
Merkür
Akrep
15° 24' 56" R
Venüs
Yay
07° 09' 49" R
Mars
Yengeç
25° 38' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 21" R
Satürn
Balık
13° 08' 30"
Uranüs
Boğa
26° 12' 51"
Neptün
Balık
27° 40' 16"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Terazi
12° 53' 13"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>