Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Radikal Kararlar Alıyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, kendinizi ifade ederken daha tutarlı olmalısınız. Anlaşılabilir adımlar atmayı başardığınız sürece sorun yaşamayacaksınız. Yaklaşımlarınızı biraz daha değiştirmeye çalışın.

Mesleki olarak kendinizi zorlayabilirsiniz. Sorumluluklarınızın üstesinden gelmek için girişimlerde bulunmanız gerekmekte. Kendi sorunlarınızı mutlaka çözüme kavuşturmalı ve ona göre adımlar atmalısınız.

Günlük aktiviteleriniz için harcama yapmaktan kaçınmayacaksınız. Harcamalar konusunda kendinizi frenlemeye çalışın. Koşullara uygunluk gösterebildiğiniz sürece sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik ve hukuksal süreçlerde dikkatli ve kontrollü olmalısınız. Aile içi veortaklıklarındaki ani değişiklikler sizi üzecek olabilir, bu yüzden kararlarınızı aceleye getirmeyin. Sağlığınızla ilgili tedbirli ve temkinli davranmalı, acil durumlar için güvenilir kaynaklara başvurmalısınız.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Oğlak burcu için iyimser ve enerjik bir gün olabilir. Bugün maddi konularda şanslı hissedebilirsiniz ve finansal konularda başarılı adımlar atabilirsiniz. Aynı zamanda,hayatınızda disiplinli ve kararlı bir şekilde ilerlemek için iyi bir gün olabilir. Ancak, ilişkilerinizde bazı iletişim sorunları yaşayabilirsiniz, bu nedenle karşınızdakilerle açık ve anlayışlı bir iletişim kurmaya özen göstermelisiniz. Enerjinizi dengede tutmak ve sevdiklerinizle vakit geçirmek de bugün size iyi gelebilir. Umarım gününüz güzel geçer!

15 Ağustos 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni mezun Oğlak burcuysan, mezun olduğun alanla ilgili biryapmak istemediğini düşünebilirsin. Geleceğini şekillendirmek için ilgi alanlarına yönelmek isteyeceksin. Uzun soluklu bir ilişkisi olan Oğlak burcuysan, partnerinin evliliğe yanaşmaması, radikal kararlar almana neden olabilir.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayata nereden baktığınızla ilgilenebilirsiniz. Siz her şeye ve herkese koşarken, bunu adil bulurken farklı zamanlarda yalnız kaldığınızı görebilirsiniz. Bu yüzleşme insani değerlerden vazgeçmenizi değil, ilişkilerde daha sınırlı ve akıllı bir fedakarlık ortaya koymanızı sağlar. Çevrenize ve kendinize bazı sınırlar koymalısınız.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yaşayacağınız belirsiz koşullar sizi zorlayabilir. Yeni başladığınız işleri temellendirmek isteyebilirsiniz. Geliştirmek istediğiniz konular için fırsatlar olabilir. Günün ikinci yarısında hassas olduğunuz konular ön planda olabilir. Kişisel konularda dalgın olabilirsiniz. Ticari konularda gelişmeler olabilir. Kardeşlerinize zaman ayırmalısınız.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle herkesle uyum içerisinde olacağınız bugünlerde çevrenizi de genişletebilirsiniz. Aşk hayatınızda yenilikler gündeme gelebilir.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünü bir milat saymak isteyebilirsiniz. Kendinizi daha iyi hissettiğiniz, bir korkunuzu aştığınız anları düşünün ve bu tecrübenizi şu anki zamana uyarlamaya çalışın. Her şeyin aslında kendinizi rahatlatmakla düze çıkacağını gördüğünüzde bu sizin vazgeçilmeziniz olabilir.

15 Ağustos 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün özellikle rutinleriniz ve işlerinizle ilgili olarak yeni, heyecan verici, farklı veya zorlayıcı bir şeyler yapma havasındasınız. Nitekim maceralara yelken açmak isterken, bazı kısıtlanma sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz. Sıradan veya sıkıcı işlerle uğraşmaktan memnun değilsiniz! Günlük hayatınıza daha fazla enerji veya tutku getirmek bugün bir öncelik ve hatta gereklilik gibi görünüyor. Bu, özellikle pratik konularda yeni fikirler üretmek için ideal bir zaman olabilir. Gün yalnızca enerjinizi yenilemek için bile olsa kendinize biraz mola yaratmanız gerektiğini gösteriyor.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal enerjinizin gücünü sosyal ilişkilerinize rahatça yansıtacaksınız. Düşüncelerinizi paylaşmak için, kendinize farklı alanlar bulabilirsiniz. Mantığınızı zorlayacak ve sınayacak sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün duygusal olarak biraz bunalımlı olabilirsiniz. Ancak finans, sağlık alanlarında beklenmedik sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizin düzgünlüğü küçük sorunları göz ardı etmenize neden olmamalı. Gösterilen gayretler tek taraflı değil. Bazı çabaları küçümser tavırlar, sorunları büyütebilir. Aşk yaşamınızı ön planda tutacağınız bazı düzenlemeler yapmanız gerekiyor. İş hayatınızda değişiklikler yapma zamanınızın geldiğini düşünüyorsunuz. Ama mevcut şartları değiştirmek sizi zorlayabilir. En iyisi mevcut şartları zorlamadan küçük değişikliklerle yetinin. Bugün kazanç konularında yanlışlıklar yapabilirsiniz.

15 Ağustos 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 48' 46" R
Ay
Yengeç
23° 49' 45" R
Merkür
Akrep
15° 24' 56" R
Venüs
Yay
07° 09' 49" R
Mars
Yengeç
25° 38' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 21" R
Satürn
Balık
13° 08' 30"
Uranüs
Boğa
26° 12' 51"
Neptün
Balık
27° 40' 16"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Terazi
12° 53' 13"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>