Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Karar Veriyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün, duygusal olarak biraz karmaşıklık yaşanabilir. İstediğiniz huzur ve mutluluğa ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

Mesleki zorlukları pek fazla gözünüzde büyütmeyin. İstediklerinize ulaşmak için daha uygun zamanı beklemelisiniz.

Maddi olarak daha temkinli olmaya ihtiyacınız var. Sınırlara uygun hareket ettiğiniz sürece pek sorun yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorumluluklarınız konusunda sağlam duruşunuz bugün biraz daha tetikleniyor. Krizlere karşı tavrınız oldukça soğukkanlı. Biraz da duygusal ve kişisel ihtiyaçlarınıza odaklanmalısınız. Kalıcı ve sağlam başlangıçların temelleri bugün atılabilir.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatınızda planladığınız projelerde ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirerek hedeflerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Kararlı ve disiplinli tavırlarınız sayesinde sizi destekleyen kişilerin desteğini alabilirsiniz. Kişisel ilişkilerinizde de daha anlayışlı ve sabırlı davranarak iletişimi güçlendirebilirsiniz. Bu enerjiyle sorumluluklarınızı yerine getirirken iç huzurunuzu da sağlayabilirsiniz.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dikkatleri üzerine çekme isteğiyle dolusun. Çalışan bir Oğlak burcuysan, yaratıcılığını kullanarak projeleri canlandırabilir ve liderlik yapabilirsin. İş yerinde, takım arkadaşlarını motive ederek ortak hedeflere ulaşabilirsin. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, sevgilinin kıskançlıkları artık seni bunaltabilir. Yol ayrımına gitmeyi düşünebilirsin.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aynı ortamı paylaştığınız kişilerle aranızdaki samimiyetten rahatsızlık duyabilirsiniz. Hisleriniz bu yakınlıkta değilse, düşüncelerinizi uygun bir dille ifade etmelisiniz. Ancak bunu yaparken hayatınızdan insanların gitmesiyle yaşayacağınız üzüntüyü de hesaplamalısınız; gereksiz mesafelerden kaçının.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün burcunuzda ilerlerken sizi oldukça hareketli ve hızlı kılmakta. Aynı zamanda eve ve ailenize yönelik konularda sizi oldukça meşgul edebilir.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostluklarınızın ön plana çıkacağı bu günlerde insanların size karşı olan destek ve saygılarını görerek daha da mutlu ve güvende hissedeceksiniz.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kariyer ve başarılar ile alakalı odağın çok kuvvetli olacak bugün. Algıların açık ve emeklerinin yerine ulaştığından emin olacaksın. Bu güzel etkiyi seni sıkan ve bir süredir uğraştıran mevzulara yönlendirmen çok güzel sonuçlar almanı sağlayabilir.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün ev ve kişisel hayatınızda hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İşlerin yolunda gitmemesi sizi rahatsız edebilir, bu nedenle çözüm odaklı olacaksınız. Samimi heyecanlar ve mali konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş ve dinlenme arasında denge kurmak kolay olacak. Gün ilerledikçe, sezgilerinizin daha erişilebilir hale gelmesi için akıcı ve sabırlı bir yaklaşım benimseyebilirsiniz. Acele etmek size bir şey kazandırmaz. Zaten her şey zamanı geldiğinde ve koşullar uygun olduğunda gerçekleşecektir.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali olması sizi endişelendirmesin. En azından bazı şeyleri denemelisiniz. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu günler içindesiniz.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı bir cesaret ile cesaretsizlik arasında gidip geliyorsunuz. Geçmişinizi gözünüzün önüne getirirseniz, şu anda size çok zor gelen ve gözünüzü korkutan şeylerin yakında hiçbir öneminin kalmayacağını göreceksiniz. Böylece hem kendinizle hem çevrenizle daha barışık bir şekilde hareket edebilecek ve çevrenizden çok daha az tepki ve direnişle karşılaşabileceksiniz.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün kendinize zaman ayırabilirsiniz ve eğitim, kardeşler, seyahatlerle ilgili kalıcı kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Oldukça cesur ve zor işleri yardım almadan başarmak istiyorsunuz. Çalıştığınız alanlarda özgürce hareket edecek, girişimciliğinizi desteklerle pekiştireceksiniz. Yolculuklar gündeme gelebilir. Yeni başlattığınız çalışmalarda başarılısınız.

20 Temmuz 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 20' 41" R
Ay
Boğa
06° 12' 45" R
Merkür
Akrep
07° 00' 31" R
Venüs
Yay
00° 31' 20" R
Mars
Yengeç
23° 15' 46" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 12" R
Satürn
Balık
13° 22' 28"
Uranüs
Boğa
26° 24' 26"
Neptün
Balık
27° 47' 50"
Plüton
Oğlak
29° 39' 04"
Chiron
Koç
21° 03' 04"
Lilith
Terazi
12° 16' 39"
True Node
Koç
06° 35' 51"
Son Güncelleme : 18/10/2024 08:50

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>