Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yardımseversin! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızı ilgilendiren önemli kararlar alabilirsiniz. Birlikteliğinizden yana sizi memnun etmeyen her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Koşullara uygun adımlar atmalısınız.

Atacak olduğunuz adımları daha sağlam atmalısınız. Olumsuzlukları gözünüzde büyütmediğiniz takdirde her şey daha da iyiye gidebilir. Hata yapmamalısınız.

Finansal olarak daha net adımlar atmanız gerekiyor. Elinize geçen fırsatları değerlendirmek isterken hata yapmaktan da kaçınmalısınız. Olumlu gelişmelerle karşılaşacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişim ve öğrenme konularında derinlemesine bir anlayış geliştirebilirsiniz. Öğrenme araçlarınızı ve yöntemlerinizi güncellemenizde fayda var. Kardeşleriniz veya yakın çevrenizle olan ilişkilerde anlamlı ve dürüst konuşmalar yapabilirsiniz.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Oğlak burcu için yoğun bir çalışma ve sorumluluk günü olabilir. Disiplinli ve kararlı bir şekilde hedeflerinize odaklanmanız gerekebilir. Mantıklı düşünerek, sabırlı ve kararlı adımlar atarak işlerinizi ilerletebilirsiniz. Duygusal konularda ise net ve açık iletişim kurmaya özen göstermelisiniz. Kendinize zaman ayırarak, içsel dengeyi korumak önemli olacaktır. Aynı zamanda yaşamsal konularda dengeli ve sağlıklı adımlar atmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bugün, kendinizi keşfetmek ve geliştirmek için harika bir gün olabilir.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinden memnun olmayan Oğlak burcuysan, karşına çıkacak olantekliflerini değerlendirmek isteyeceksin. Yine de acele karar vermemeye özen göstermelisin. İlişkisinde problem yaşayan yakın bir arkadaşından senden tavsiye almak isteyebilir. Bu arkadaşının ilişkisi hakkında keskin konuşmalar yapabilirsin.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal etkinlikler mali olarak sizi zorlayabilir. Bütçenize göre hareket etmenin, daha dengeli olmanın utanılacak bir yanı yoktur. Yakınlarınızla bu konudaki fikirlerinizi paylaşmak, çözüm önerilerini çoğaltabilir. 

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi meşgul edebilir. Kendinizi farklı işlere yönelmiş durumda bulabilirsiniz. Ticari görüşmeler önem kazanabilir. Detaylara dikkat etmelisiniz. İşlerinizde kendinizi daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili konularda daha fazla uğraşabilirsiniz. Eğitimler gündeme gelebilir.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmiş konulara takılı kalmak ve olayların kötü versiyonlarını gözünüzün önünde canlandırmak bugün vazgeçemediğiniz huyunuz olabilir.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birtakım beklentileriniz olabilir ve bunlara göre hareket etmek isteyebilirsiniz. Bu haklılığınızın altını dolduracağınız çabalarınızın karşılık bulacağı bir gündesiniz. Kaybetmek her zaman bir ihtimal olsa da kazanmanın ihtimalinin daha yüksek olması sizin tutumlarınızla ilgili olacaktır.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün ruh halinizi dengelemek biraz zor olabilir ancak bu dengeyi bulmak size iyi gelecektir. Hayatınızda daha fazlasını başarmak için bazı rutin işleri geride bırakmanız gerekebilir. Nitekim önceliklerinizi netleştirdiğinizde, kendinizi önemli bir projeye veya çözülemeyen bir gizemi çözmeye adamak keyifli olabilir. Bugün öğrenmeye ve bilgi edinmeye yönelik güçlü bir arzu hissedebilirsiniz. Bu dönemde, hayatınızdaki önemli kişilerle tutumlarınızdaki farklılıklar ortaya çıkabilir. Bu farkındalık, ilişkilerinizde bir uzlaşma bulma çabalarınıza yardımcı olabilir.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili oğlaklar, kendinizi bu kadar iyi tanımanız ve ne istediğinizi bu kadar iyi bilmeniz bazı insanları rahatsız ediyor. Bu tavrınız sizi başarılı kılıyor. Hedeflerinizden ne olursa olsun taviz vermeyin. Sizi eleştirenlerin bile bir süre sonra size hak verdiğini deneyimleyeceksiniz.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün yeni bir eğitim, seyahat veya aşk, çocuk konularında güzel gelişmeler için adım atabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkide haksızlığa uğratılan taraf olduğunuzu düşünüyorsunuz. Bu ön yargınız, karşı tarafa haksızlık etmenize neden oluyor. Önümüzdeki günlerde umutlarınızı besleyebildiğiniz ölçüde sevinçler yaşayacaksınız. Bunun tersine yol açmak da sizin elinizde. Karar vermede zorlanacağınızteklifleri var. Yaratıcı fikirlerinizi çevrenizle paylaşabilir, onların görüşlerini almak isteyebilirsiniz. Düşüncesiz davranışlar zarar verici olabilir. Çok karlı bir alışverişin eşiğindesiniz.

21 Ağustos 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 42' 58" R
Ay
Yengeç
22° 34' 22" R
Merkür
Akrep
15° 16' 10" R
Venüs
Yay
07° 02' 47" R
Mars
Yengeç
25° 36' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 37" R
Satürn
Balık
13° 08' 43"
Uranüs
Boğa
26° 13' 04"
Neptün
Balık
27° 40' 24"
Plüton
Oğlak
29° 40' 28"
Chiron
Koç
20° 48' 23"
Lilith
Terazi
12° 52' 34"
True Node
Koç
06° 23' 21"
Son Güncelleme : 23/10/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>