Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Akıl Danışıyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda güzel gelişmeler gündeme gelebilir. Duygularınızı net olarak ifade etmeyi başardığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor.

Anlaşılabilir adımlar atmaya çalışmalısınız. Duygularınızı net olarak ifade edebildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacak olmanız da önemli. İstenmeyen tüm sorunları da ortadan kaldırmanız gerekiyor.

Finansal olarak kendinizi zorlamaktan kaçınmalısınız. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirmeye alabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Koşullara mutlaka uygunluk göstermeniz gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni dinlenme alanları ve rutinler oluşturmak için uygun bir dönemdesiniz. Kişisel gelişiminize yatırım yapabilir, seyahat ve eğitim gibi fırsatları değerlendirebilirsiniz. Devletle ilgili işler ve yurtdışı planlarınızda olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmek için hazırlıklı olmalısınız. Kararlı ve disiplinli adımlar atarak hedeflerinize doğru ilerlemeye devam edin. İletişim konusunda daha dikkatli olmanız gerekebilir. Geçmişten gelen konuları kapatmak ve yeni başlangıçlara odaklanmak için bugün uygun bir gün olabilir. Sağlam adımlarla ilerlediğiniz takdirde başarılı olacaksınız.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üniversitede eğitim gören Oğlak burcuysan, okulunu değiştirme karar alabilirsin. Bu konuyu bilgi ve tecrübelerine güvendiğin kişilere danışacaksın. Yanlış bir karar almak istemiyorsun. Sanatla ilgilenen bir Boğa burcuysanız, bugün kendini iyi hissedemiyor olabilirsin. Çalışmalarına bir süre ara vermek isteyeceksin.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayata nereden baktığınızla ilgilenebilirsiniz. Siz her şeye ve herkese koşarken, bunu adil bulurken farklı zamanlarda yalnız kaldığınızı görebilirsiniz. Bu yüzleşme insani değerlerden vazgeçmenizi değil, ilişkilerde daha sınırlı ve akıllı bir fedakarlık ortaya koymanızı sağlar. Çevrenize ve kendinize bazı sınırlar koymalısınız.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular ve kardeşlerinizle ilgili durumlar gündeme gelebilir. Geçmişte kalan konularla ilgilenebilirsiniz. Gün içinde ifadelerinize dikkat etmenize fayda var. İnatçı tarafınız ortaya çıkabilir. Toprak ve emlak konularıyla ilgilenebilirsiniz. İletişimde yoğunluk olabilir. İşlerinizi büyütmek için mücadele verebilirsiniz.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güneş yarın burç değiştirdikten kısa bir süre sonra koşullar kolaylaşacak, bu yüzden her köşede kötü bir sürpriz varmış gibi davranmayı bırakın ve sadece iyi şeylerin olacağına inanmaya başlayın.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi genel olarak biraz keyifsiz hissedeceksiniz. Zihinsel ve fiziksel olarak biraz olsun toparlanmaya çalışmanız geremekte. Rutin olanların değişim göstermesini arzu ediyorsanız ona göre adımlar atmanız gerekiyor. Tersliklerin önüne geçmek istiyorsanız bazı radikal kararlar almanın da eşiğine gelebilirsiniz.

22 Ağustos 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün dinlenme, düşünme ve yeniden ayarlama ihtiyacınıza işaret ediyor sevgili Oğlak. Şimdi tabu veya karmaşık konuları dürüstçe açmak, garip hissetmeden konuşmak zor olabilir. Daha hassas olabilirsiniz ve bir durumun tüm ayrıntılarını öğrenmeye hazır olmayabilirsiniz. Bugün özellikle motive hissetmiyorsanız, enerji seviyeleriniz düşebilir. Enerjinizi nereye harcayacağınız konusunda seçici olmayı hedefleyin ve ilerlemeye hazır olmayan bir şeyi zorlamak yerine dinlenmeyi veya kendinizi güçlendirmeyi hedefleyin.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal konularda bazı fanatik düşüncelerinizin esiri olabilir ve eskiye özlem duyabilirsiniz. Özellikle sevdiklerinizle paylaşmanız gereken çok şey var. Daha esnek olursanız, kendinizi huzurlu hissedeceksiniz. Fırsatlar söz konusu.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün pek fazlabaşaramayabilirsiniz. Ama bunun sizi fazla engellemesine izin vermeyin. Çaba harcamaya devam ederseniz başarıyı yine yakalayacaksınız. Özel hayatınızda da, gerek partneriniz gerek arkadaşlarınızla benzer bir durum yaşıyorsunuz. Daha amaca yönelik bir diyalog içine girerek, çelişkileri ve yanlış anlamaları çözmeye çalışın. Stres, sağlığınız açısından tehlike oluşturuyor. Etkinliklerle dinlenme arasında bir orta yol bulmaya çalışın.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ailevi konularda mücadele içerisinde olduğunuz bu günlerde sinirlerinize hakim olmaya özen gösterin. Kariyer hayatınızı etkileyen gündemler ve sizin dışınızda gelişen olaylar bu aralar çözümsüz kalsa da, biraz sabırlı olursanız hepsine çözüm bulabileceksiniz.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler olumlu gelişiyor. Olumlu duygular içinde bulunacak, geleceğe yönelik daha yapıcı istekler içine gireceksiniz. Sevgilinizin ilgisi keyiflendirecek. Hayata geçirmeye çalıştığınız bir iş, bazı kişiler tarafından engelleniyor. Kimsenin talip olmadığı uzun vadeli biryolculuğuna siz istekli olacaksınız. Bu, şu günlerdeki duygusal yorgunluğunuza çok iyi gelebilir. Bugün maddi olarak yeni bir girişimde bulunmamaya dikkat etmelisiniz.

22 Ağustos 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 37' 59" R
Ay
Yengeç
21° 29' 33" R
Merkür
Akrep
15° 08' 40" R
Venüs
Yay
06° 56' 45" R
Mars
Yengeç
25° 34' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 52" R
Satürn
Balık
13° 08' 55"
Uranüs
Boğa
26° 13' 15"
Neptün
Balık
27° 40' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 26"
Chiron
Koç
20° 48' 36"
Lilith
Terazi
12° 52' 01"
True Node
Koç
06° 23' 25"
Son Güncelleme : 23/10/2024 16:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>