Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İpleri Eline Alıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2024, Salı

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

İlişkisi olan Oğlak burçları bugün, sevgilinize karşı güvenilir ve destekleyici olabilir, ilişkinizde istikrar ve sadakat arayabilirsiniz. Öte yandan, bugün duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz ancak pratik yardımlarla sevginizi gösterebilirsiniz.

Bekar Oğlak burçları için bugün, yeni bir ilişkiye başlamak için uygun bir zaman olmayabilir. Bugün kariyerinize ve kişisel hedeflerinize odaklanmanız sizin için daha mantıklı olabilir.

İş hayatınızda bugün, disiplinli ve çalışkan yapınız sayesinde başarılı olabilirsiniz. Zorlu projeleri yönetmek ve sorumluluk almak için ideal bir zaman. Ayrıca bugün, kariyerinizde ilerlemek için karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkiler üzerine bazı açık konuşmalar gerçekleştirebilirsiniz. Yeni kişilerle olan diyaloglarınızda duygusal bir kırılma yaşamamak için dikkatli olun. Deneyimlerinizi benimseyen, size destek olmaya çalışan insanlarla ilişkilerinizi güçlendirin.

22 Ekim 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Oğlak burcu için maddi konular ön planda olabilir. Belirli harcamalar yapmaktan kaçının ve bütçenize dikkat edin. Ayrıca,hayatınızda odaklanmanız gereken bazı detaylar olabilir, bu nedenle kararlı ve disiplinli olmanız faydalı olacaktır. İlişkilerinizde ise samimiyetinizi koruyun ve duygularınızı net bir şekilde ifade edin.

22 Ekim 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan partnerin verdiğin ani tepkilerden rahatsızlık duyabilir. Evli bir Oğlak burcuysan, eşinin duygusal konuşması aranızdaki buzların erimesini sağlayabilir. İlişkisinde sorunları olan bir Oğlak burcuysan, sevgilinin bazı konulardaki tavrını değiştiremeyeceğini anlayabilirsin.

22 Ekim 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Keşfe çıkmak, yakın yerleri ziyaret etmek isteyebilirsiniz. Bir amaç uğruna da olsa, kendinizi farklı bir yere taşımak bugün daha iyi ve sağlıklı düşünmenize yardımcı olabilir. Dil öğrenmek, becerileriniz üzerine çalışmalar yapmak isteyebilirsiniz. Buna ihtiyacınız olduğunu fark edeceksiniz.

22 Ekim 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ikili ilişkilerinizde çatışmalara eğilimli olabilirsiniz. Sabırlı davranmalısınız. Harcamalarınız gündeminizi etkileyebilir. Günün ikinci yarısı işleriniz hareketlenebilir. Yazışmalar önem kazanabilir. Yakın arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. Yeni haberle duyabilirsiniz. Ticari görüşmeler için uygun bir gündesiniz.

22 Ekim 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dişil yönünüzü ön plana çıkartabilirsiniz. Cinsiyet fark etmeksizin biraz pasifte kalabilir ya da olaylara aksiyon almadığınız bir çerçeveden bakabilirsiniz.

22 Ekim 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafınızdaki insanlarla anlaşmakta zorluk yaşanabilir. Olumsuzlukların son bulmasını arzu ediyorsanız, atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Dengeli olabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gitmeye başlayacak.

22 Ekim 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bir grup çalışması veya ekip organizasyonuna dahil olabilirsin. Günün enerjisini etkileyen Merkür-Satürn üçgeni, gerçekçi olan şeylere dikkat etmeni istiyor. Bugün bir arkadaşın ya da duyduğun bir haber aracılığıyla, hayatını iyileştirme konusunda ilham alabilirsin. Birisi senin uzman görüşünü isteyebilir ya da sen sadece daha fazla güvenilirlikle kendini ifade edebilirsin; insanlar sözlerine değer verecektir. Diğerleri şu anda senin görüşüne güveniyor. Fikirlerini yazıya dökmeye, liste yapmaya, bir şeyi haritalandırmaya ve planlar ya da kararlar oluşturmaya oldukça başarılı bir şekilde karar verebilirsin! Bu transitle birlikte sağlam planlar yapmaya odaklanabilirsin ve ilgin gerçekten uygulanabilir olan şeylere yöneliyor.

22 Ekim 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evlilik kısmetlerin bollaşıyor. Evrenin onayladığı için kutlu, senin için de mutlu bir enerji sana geliyor aslında. Ruh eşinle evliliği seçebilirsin. Evliliğinde bolluk ile bereketi, güven ile sadakati ruhen, bedenen ve zihnen anlaştığın ruh eşine yansıt ve onu sevgi dolu kucakla. Böyle bir olumlama senin için bugün harika olacaktır. Mutlu ol ve daima gülümse.

22 Ekim 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar planlarınız pek yolunda gitmiyor. Belki de değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenmeniz gerekiyor. Ama hayal kırıklığınızın sizi kösteklemesine izin vermeyin, bilakis önünüzdeki hedeflere odaklanın. Ulaşmanız biraz daha uzun sürse bile, azim ve sebatla hedefinize mutlaka ulaşacaksınız.

22 Ekim 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün evlilik, ilişki, ortaklıklarınızla ilgili önemli gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin!

22 Ekim 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Siz yaşadığınız ilişkiyi bitirseniz de, o yeniden birlikte olmak için elinden geleni yapıyor. Çevrenizden bu konuda destek istiyor, fakat sizi yolunuzdan döndüremeyecek gibi. İş yerinde yaşadığınız ortam sinirlerinizi bozuyor. Bugün şiddetli bir ısrar karşısında direncinizi yitirebilirsiniz. Çevrenizdekilere karşı kırıcı olmadan ikna yolunu seçmeniz gerekiyor. Hiç gündeminizde olmayan para konulu bir yolculuk, bugünlerde gerçekleşebilir. Sağlık açısından herhangi bir sakıncalı durum yaşamayacaksınız.

22 Ekim 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 49' 02" R
Ay
Yengeç
10° 42' 41" R
Merkür
Akrep
13° 54' 34" R
Venüs
Yay
05° 57' 26" R
Mars
Yengeç
25° 13' 24" R
Jüpiter
İkizler
21° 02' 08" R
Satürn
Balık
13° 10' 50"
Uranüs
Boğa
26° 15' 01"
Neptün
Balık
27° 41' 36"
Plüton
Oğlak
29° 40' 10"
Chiron
Koç
20° 50' 49"
Lilith
Terazi
12° 46' 34"
True Node
Koç
06° 24' 29"
Son Güncelleme : 22/10/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>