Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Eşit Davranıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2024, Salı

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınız söz konusu olduğunda duygusal dengeleri korumayı amaçlamalı ve atacağınız adımları da ona göre atmaya çalışmalısınız. Sizden beklenildiği gibi davranmak istiyor olabilirsiniz ancak karakterinize uymayan davranışlar sergileyecek olmanız da üzerinizde anlamsız baskı oluşmasına neden olabilir. Duygularınız ve mantığınız arasında çelişki yaşanabilecek bir gün.

Karar verdiğiniz konularla ilgili harekete geçerken ufak tefek engellemeler ile karşılaşacak olsanız da ilerlemekten kaçınmamalısınız. Aktif enerji aldığınız bugünden en iyi şekilde yararlanmayı hedeflemelisiniz. Elinizden gelenin en iyisini yapmalı ve toparlanmanın yollarını aramalısınız. Yerinizde saymak, sizi çok tatmin etmeyecek.

Maddiyatla ilgili konularda rahat hareket etmek isteyeceksiniz ancak şartların buna uygunluk göstermiyor oluşu, ister istemez baskı altında hissetmenize neden olabilir. Aktif olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Ayrıca, gelir ve gider arasında da denge kurmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi kaynaklarınız konusunda yeni fikirler ve seçenekler üzerinde durmalısınız. Gelirlerinizi artırmak kadar bunun kaynaklarını geliştirmek durumunda olduğunuzu unutmayın. Yatırımlar ve harcamalar konusunda fazla açılmamaya dikkat edin.

23 Temmuz 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sabırlı ve kararlı bir tutum sergileyeceksiniz. Hedeflerinize odaklanacak, disiplinli bir şekilde çalışmalarınızı sürdüreceksiniz. İletişim konularında dikkatli olmanız gerekebilir, bazı yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme arzusu duyabilirsiniz. Kendinize ve duygularınıza zaman ayırmayı unutmayın. Enerjinizi dengede tutmaya çalışın.

23 Temmuz 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailesiyle yaşayan Oğlak burcuysan, bugünlerde sorumluluklarını aksatıyor olabilirsin. Ailen bu konu hakkında seni uyarabilir. Ortak kullandığınız alanlarda daha derli toplu olmaya özen göstereceksin. İkili ilişkilerinde duygularınla hareket etmen senin zararına olabilir. Mantığını ön planda kullanmaya başlayacaksın.

23 Temmuz 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzerinde iyi düşünülmüş her şey bir avantaj saklar. Size zaman kaybettirdiğinizi düşündüren her şeyin bir hayrı ve iyiye dönüşümü olabilir. Bugün o hayrı görebilir, gelecek hedeflerinizi de bu sayede temize çekebilirsiniz.

23 Temmuz 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konular sizi meşgul edebilir. Gün içinde işlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Finansal anlamda mücadele etmekte zorlanabilirsiniz. Teknik konuları çözmek için fırsatlar gündeme gelebilir. İstediğiniz eğitimleri düzenleyebilirsiniz. Aşk hayatınızdaki eski konular sizi biraz zorlayabilir. Duygusal olarak sorumluluk alabilirsiniz.

23 Temmuz 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bir konuda uzmanlaşabilmek için öncelikle o konuda öğrenmeniz gereken şeyler olduğunu bilmeniz çok önemli.

23 Temmuz 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün evde sakin bir şekilde vakit geçirmek sana daha iyi gelebilir. Tek başına kafanı dinlemek, daha sonrası için enerji toplamana vesile olacak. Özellikle uyku düzenine dikkat etmeli ve kendine vakit ayırarak dinlenebilmelisin.

23 Temmuz 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, kişisel dönüşüm ve samimiyet konularına odaklanmış bir döneme giriyorsunuz. Nitekim gün size ruhsal dönüşümler için fırsatlar sunacak. Bu dönemde, korkularınızla yüzleşmek ve içsel dürüstlük önem kazanacak ancak bazı zorluklarla da karşılaşabilirsiniz. Eski acılar veya kızgınlıklar ortaya çıkabilir ve bu durum ilişkilerde sorunlara yol açabilir. Değişikliklerden korkmak, büyümenizi engelleyebilir. Zihnen biraz daha esnek olmak, bu zorlukları aşmanıza yardımcı olabilir. Bu süreç, finansal veya samimi hayatınızdaki sorunları ele almanızı gerektirebilir.

23 Temmuz 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünbirliği içinde olduğunuz kişilere dikkat etmelisiniz. Onlar sizinle aynı fikirde olmayabilir. Çekişmeli ilişkiler size göre değil. Birbirinize daha anlayışlı olmayı denemelisiniz. Sonuç sizin lehinize gelişecek...

23 Temmuz 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçokyolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz.

23 Temmuz 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün para, kazançlar gündeme gelebilir ve yeni gelişmeler maddi kazançlarınıza olumlu yansıyabilir. Gününüz şahane geçsin.

23 Temmuz 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, maddesel gerginlikler yaşayabilirsiniz. İş yaşantınızda belirgin bir canlılık mevcut. Düşüncelerinizi gizleme ve planlarınızı saklama gereği duyacaksınız. Karşılıklı görüşmelerin yapılacağı bir gün.

23 Temmuz 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 54' 58" R
Ay
Akrep
10° 08' 17" R
Merkür
Aslan
28° 21' 52" R
Venüs
Terazi
11° 39' 03" R
Mars
Yengeç
01° 57' 12" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 28"
Satürn
Balık
16° 02' 11"
Uranüs
Boğa
27° 14' 21"
Neptün
Balık
28° 52' 08"
Plüton
Oğlak
29° 54' 14"
Chiron
Koç
22° 44' 51"
Lilith
Terazi
07° 49' 46"
True Node
Koç
06° 41' 56"
Son Güncelleme : 08/09/2024 04:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>