Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Cesaretlisin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Daha dengeli olmaya çalışın. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekmekte.

Karmaşadan uzak durmalısınız. Elinizden gelenin en iyisini yaptığınız sürece pek problem yaşanmayacak.

Maddi anlamda kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Atağa kalkmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi yoran yüklerden kurtularak, daha özgün ve özgüvenli seçimler yapmalısınız. Seçmek bir lükstür ve bu dolunay size bu lüksü hatırlatıyor. Yaşamın farklı ve keyifli yönlerine yer açtığınızda, bazı durumların düşündüğünüz kadar zor olmadığını da anlayacaksınız.

21 Temmuz 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Oğlak burcu için planlarınızı detaylandırmak ve hedeflerinize odaklanmak için uygun bir gün olabilir. İş konularında disiplinli ve kararlı olmanız gerekebilir. İlişkilerinizde de açık ve net iletişim kurmaya özen göstermelisiniz. Bugün kendinize zaman ayırmak ve dinlenmek de önemli olacaktır. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

21 Temmuz 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, burcunda Dolunay yaşanıyor. İş yerindeki fikir ayrılığı yaşadığın birarkadaşında ortak noktada buluşabilirsiniz. Olaylarla ılımlı bir şekilde yaklaşman işlerini daha da kolaylaştırdığını fark ediyorsun. Sanatla uğraşan Oğlak burcuysan, eserini somut olarak sergilemek isteyebilirsin. Arkadaşların ve ailenin sana destek olması cesaretini arttırıyor.

21 Temmuz 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamın dengesini bulmakta zorlanabilirsiniz. Kendiniz için bir şeyler istemek hayatınızın akışını bozmaz, sadece değiştirir ve hatta renklendirebilir. Sosyalleşmek ve güvenilir kişilerle vakit geçirmek, bunun hem mümkün hem de gerekli olduğunu size gösterecektir. 

21 Temmuz 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda gerçekleşen dolunay şahsi konuları ve ailevi işleri hassas kalmakta. Öğleden sonra maddi durumunuz üzerinde başkalarına dayalı değişiklikler de gündeme gelebilir.

21 Temmuz 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son günlerde karamsar olduğunuz ve enerjinizin düştüğü bir günde olabilirsiniz. Kendi enerjinizi dış dünya yüzünden bloke edebiliyorsunuz.

21 Temmuz 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün zihnin çok açık olacak. Algıların ile kimsenin fark etmediği şeyleri görebileceksin. Kendine daha iyi gelecek şeylerde karar alman da kolaylaşabilir. Bu konularda biraz zaman ve düşünmek için fırsat yaratman sana iyi gelecek.

21 Temmuz 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün kişisel veya ev hayatınızla ilişkili bazı ekstra aktiviteler olabilir. İşleri halletmek istiyorsunuz ve işlerin yolunda gitmemesine tahammül edemiyorsunuz. Samimi heyecanlar ve mali işlerinizde olumlu hareketler için bir zamandır. İş ve dinlenme zamanı arasında iyi bir denge bulmak zahmetsiz görünüyor. Bugünkü enerjiler sürprizler getirebilir ve işleri biraz sarsmak ferahlatıcı olabilir. Ayrıca mali konular ve araştırmalar için iyi bir zamandasınız. Bir gizemi çözmek mümkündür. Benzersiz ve yaratıcı şekillerde ortaklık kurabilirsiniz. Gün ilerledikçe, hayal gücüne ve ilhama izin verme zamanı.

21 Temmuz 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel ilişkilerinizi ve yakınlarınızı eleştirmek için birçok neden ortaya çıkacaktır. Beklentilerinizin kısa sürede gerçekleşmesi için, oldukça sabırlı bir yapı sergiliyor, değerlerinize sahip çıkmayı seviyorsunuz.

21 Temmuz 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir şey yolunda gitmezse hemen suçu kendinizde aramayın. Belki de sadece dış koşullar müsait değildir. Kendinize iyi davranın, her şeyi oluruna bırakın. Böyle yaptığınızda, bazen önünüzde öyle yollar açılır ki yepyeni olanaklarla karşılaşırsınız. İşte o zaman enerjinizi vargücünüzle harcayabilirsiniz.

21 Temmuz 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün para, kazançlar gündeme gelebilir ve yeni gelir fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

21 Temmuz 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bulunduğunuz ortamın şartlarından istediğiniz gibi yararlanabilirsiniz. İşlek zekanız sayesinde bir takım engelleri aşacaksınız. İşinizle ilgili yaşadığınız olumlu gelişmeler, sizi çevrenize karşı farklı kılıyor. Keyfiniz yerine geliyor.

21 Temmuz 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 54' 58" R
Ay
Akrep
10° 08' 17" R
Merkür
Aslan
28° 21' 52" R
Venüs
Terazi
11° 39' 03" R
Mars
Yengeç
01° 57' 12" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 28"
Satürn
Balık
16° 02' 11"
Uranüs
Boğa
27° 14' 21"
Neptün
Balık
28° 52' 08"
Plüton
Oğlak
29° 54' 14"
Chiron
Koç
22° 44' 51"
Lilith
Terazi
07° 49' 46"
True Node
Koç
06° 41' 56"
Son Güncelleme : 08/09/2024 04:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>