Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İmkanlarını Zorluyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ocak 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, düşünceli yaklaşımlarınız sayesinde birlikteliğinizden yana yüzünüz gülmeye başlıyor. Birlikteliğinize gereken değeri verdiğiniz sürece sorun ve sıkıntı yaşamayacağınızı gün içerisinde bir kez daha anlama şansınız var. İlişkinizde bütünlük sağlayabileceğiniz bir gün. Sorunlar ve sıkıntılar geride kalmaya başlayacak.

Mesleki açıdan kendinizi çok da iyi hissetmeyeceksiniz. Çalışmalarınıza ve sorumluluklarınıza gerekli olan ilgiyi ve alakalı gösteremeyeceğiniz bir gün. Gün içerisinde atılacak en mantıklı adım, işbirliği içerisinde olduğunuz kişilerle bütünleşmek olabilir. Kaldırabileceğinizden daha fazla sorumluluk da yüklenmemeye çalışın.

Maddiyatla ilgili konularda kendinizi daha iyi hissetme ihtimaliniz var. İçinde bulunduğunuz duruma ayak uydurma noktasında herhangi bir sorun da yaşamayacaksınız. Gelişmeleri dilediğiniz gibi kontrol edebilirsiniz. Ayrıca, günlük ihtiyaçlarınızı da ihmal etmemeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendiniz için istediklerinizi çevreniz için de istediğinizde, düşündüğünüzde ilişkilerdeki bazı sorunları aşabilirsiniz. Empatinin bu yönü, davranışlarınızda bir değişime gitmenizi sağlayabilir. Kalp sağlığınız için yediklerinize ve egzersize ayırdığınız zamana biraz daha özen göstermenizde fayda var.

26 Ocak 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kariyer odaklı düşünceler ve hedefler ön planda olacak. Zorlu birgünü sizi bekliyor olabilir, ancak sabırlı ve kararlı bir şekilde işlerinizi halletmeyi başarabilirsiniz. Finansal konular da dikkatinizi çekebilir, harcamalarınızı kontrollü bir şekilde yapmanızda fayda var. Kişisel ilişkilerde ise biraz dikkatli olmanız gerekebilir, özellikle tartışmalardan kaçınmak önemlidir. İçsel dengenizi korumak için zaman ayırmanız gereken bir gün olabilir. Kendinizi dinleyip ihtiyaçlarınızı göz ardı etmemeniz önemlidir. Unutmayın, hedeflerinize ulaşabileceğiniz sabırlı ve disiplinli bir şekilde ilerlemeye devam edin. Başarı sizinle olsun!

26 Ocak 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini kurma planları olan bir Oğlak burcuysan, imkanları zorlaman gerekebilir. Özellikle ekonomik koşullar söz konusu olduğunda yeni pratikler geliştirmelisin. Evlilik hazırlığı içerisinde olanlardansan, ev dizayn etme konusunda partnerinle bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Bunun stresli bir süreç olduğunu unutmamalısın ve partnerinle sakin bir iletişim kurmalısın.

26 Ocak 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Ekonomik açıdan zorlayıcı sürprizlerle karşılaşmamak için bugün bir hesap yapmanız iyi olabilir. Elinizdeki imkanları uzun vadeli hale getireceğiniz işler için kullanmalısınız.

26 Ocak 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda daha fazla mücadele verebilirsiniz. Finansal konularda yenilenme içine girebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları hızlandırmak isteyebilirsiniz. Kafanızda olan konuları somutlaştırmak sizin için önemli olabilir. Bazı konulara hız kazandırmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan daha güçlü olabilirsiniz.

26 Ocak 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda bireysel çalışma stiline önem verseniz de toplulukla uyum içerisinde ilerliyor olabilmeniz siziyerinizin sevilen bir üyesi haline getiriyor.

26 Ocak 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün birden fazla olayla aynı anda ilgilenmen gerekebilir. Ancak insanlarla arandaki konuşmaları sınırlaman gerekebilir. Senden daha fazla destek almak için durumu abartanlar veya senin iyi niyetini kullanmak isteyenler olabilir.

26 Ocak 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün saygı, değer, para, değerli eşyalar,veya kişisel eşyalarla ilgili duyguları artıran bir şey gün ışığına çıkıyor. Gömdüğünüz veya gözden kaçırdığınız bir arzu veya duyguya uyanabilirsiniz veya finansal ve duygusal destek veya bağımlılıklarla ilgili aydınlanmalar yaşanabilir. Paylaşılan kaynaklar, borçlar ve krediler hakkında yeni bilgiler edinebilirsiniz ya da birisine karşı sizin veya onun size karşı hisleri hakkında şaşırtıcı bir keşifte bulunabilirsiniz. Bu dönemdeki açıklamalar, bağımlılıklar ve destek sistemleriyle ilgili değişiklikler yapmak için katalizör görevi görüyor. Aslında bugün göz açıcı veya zihin genişletici olabilir. Bir duruma, kişiye veya alışkanlığa rahatsız bir şekilde bağımlı kaldıysanız, artık ayrılma veya daha iyi bir denge bulma ihtiyacınızın farkına varabilirsiniz.

26 Ocak 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizin isteklerini çok çabuk hissedebileceğiniz bir gün. Annenizin aykırı düşünceleri ve fikirleri aklınızı karıştırabilir. Duygusal yaşamınızla ilgili konuları ailenizle paylaşmak zorunda kalabilirsiniz. Şansınız güçlü.

26 Ocak 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

26 Ocak 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamın her alanında daha sağlam adımlar atmayı amaçlayabilir ve olgun yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Sizin yararınıza olabilecek gelişmelerle karşı karşıya kalabileceğiniz bir gün. Doğru noktalara değindiğiniz sürece herhangi bir sorun ve sıkıntı yaşamadan günü tamamlama ihtimaliniz var. Ayrıca, ortaya koyacak olduğunuz tavırlarınızın ve yaklaşımlarınızın da beğeni kazanma ihtimali var.

26 Ocak 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal anlamda istediklerinizi yaşayabilecek ortamlarda bulunmayı isteyebilirsiniz. Sözlerinizden geri dönmeniz ve verdiğiniz kararlardan geri adım atmanız zor olacak. Hoşunuza gitmeyen konularda yorumlarda bulunacak ve sizi engelleyen olayları ortadan kaldırmaya çalışacaksınız. Size çok cazip gelentekliflerini, ileride sıkıntılı durumlara düşmemek için gözünüzde fazla büyütmeden araştırmalısınız. Gönlünüzün zenginliği size bir yarar sağlamıyor.

26 Ocak 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 29" R
Ay
Koç
19° 26' 40" R
Merkür
Başak
17° 39' 50" R
Venüs
Terazi
25° 48' 48" R
Mars
Yengeç
08° 40' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 18"
Satürn
Balık
15° 09' 28"
Uranüs
Boğa
27° 07' 17"
Neptün
Balık
28° 33' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 50"
Lilith
Terazi
09° 06' 50"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>