Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sevdiklerinden fikir alıyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün sizin için, paylaşma ve beraberlikle ilgili bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Belki sevgilinizle ev işlerini farklı şekilde ayırmaya karar verebilirsiniz bu da aranızda daha eşit bir denge yaratır. Veya belki de birbirinizin duygusal ihtiyaçlarını nasıl karşılayacağınıza dair konuşabilirsiniz. Bir yanınızın nasıl daha korumacı olacağını öğrenmesi gerekiyor. İyi bir kalbiniz var, ama bazen kişisel endişelerinize çok kapılıyorsunuz.

"Eureka" nın kralı bugün sizsiniz! Bugün, gezegensel enerjiler, yaşamınız ve çevrenizdeki durumlar hakkında size fikir verecek. Başınız ev tadilatları, yeni hobiler ve seyahat etmek istediğiniz yerleri planlamakla meşgul olabilir. Fikirlerinizi bir deftere not edin, böylece onları unutmazsınız, çünkü ruhunuz sizi gerçek hayallerinize ve arzularınıza dokunmaya yönlendiriyor. İşiniz bugün çarçabuk bitecek, geriye oynamak için bolca vakit kalacak!

Bugün sanatsal ve ilginç ziyaretçiler kapınızı çalabilir. Kendinizi sanatsal becerilerinizi geliştirme konusundaki olasılıkları tartışırken bulabilirsiniz ve evinizi nasıl daha güçlü yapabileceğiniz hakkında arkadaşlarınızdan tavsiye alabilirsiniz. Feng Shui gibi büyülü teknikler kullanmanızı söyleyebilir, tavsiyeleri göz ardı etmeyin. Sonuçlar sizi şaşırtabilir.

Başarı fırsatları parmaklarının ucunda; o halde karşına çıkacak olan yeni enerjilere karşı açık ol. Eğer rastlantı sonucu karşına çıkan yol ayrımlarını veya kavşakları kullanmazsan, bir daha karşına böyleleri çıkmayabilir. Ayağına gelen şeylere karşı dikkatli ol; direkt altın kesesiyle karşılaşmamış olabilirsin ama seni gökkuşağının sonuna yani altının olduğu yere götürecek ipuçları mevcut olabilir! Eğer hiçbir şey olmazsa da, ruhunu güçlendirebilecek fırsatlar sayesinde kendini sonraki güçlüklere hazırlayabileceksin.Eğer bugün bir şeyler ters gitmekteyse de, sakinliğini koru. Sorunu çözmek için sabırsızlanma. Eğer işlerin kendiliğinde oturacağını ve yoluna gireceğini düşünerek beklersen daha fazla hasar alabilirsin. Olay üzerine kafa yor, başkalarıyla konuş ve konuya başka bir zamanda bambaşka bir bakış açısı yakalayabildiğinde tekrar göz at.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok büyük olasılıkla duygusal hayatınızda bazı güzel gelişmeler olacak bugün. Kendinizi yenilenmiş ve enerji dolu hissedeceksiniz! Yurt dışında yaşamayı düşünebilirsiniz mesela ve bu fikir sizi ve arkadaşınızı ortak bir gelecek inşa etmek üzerine düşünmeye itebilir. Bir takım ilişkisini güçlendirmek için büyük bir projeden daha iyi bir şey olamaz, sizce de öyle değil mi?

27 Temmuz 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sabah 07:27-09:28 aralığında Ay boşlukta kalıyor. Saat 09:28'de ise İkizler burcuna geçiyor. Bu zamanla beraber çalışma hayatınızdaki konular aklınızı kurcalayabilir. Hırslı ve çalışkan yapınız hedeflerinize ulaşmadan pes etmeyeceğinizi gösteriyor. Ay ve Güneş arasındaki pozitif görünüm sayesinde sağlığınızda da şifa bulacağınız bir gündesiniz. Yalnız kalmak isteseniz de bugün en iyi şey dostlarınızla vakit geçirmek olacaktır.

27 Temmuz 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiklerinden fikir alıyorsun!Aile şirketinde çalışan bir Oğlak burcuysan, şirketinizi büyütmek için bir araya gelerek, ortak akıl yürütebilirsiniz. Kafandaki düşünceleri gereken anlarda ortaya koymak isteyebilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Oğlak burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayabilirsin. Bugün aynı zamanda yakınında olup sana zarar vermek isteyen insanların varlığına şahit olabilirsin. Sevdiğin insanlardan fikir alma ihtiyacı hissetmen ailenle uzun telefon görüşmeleri yapmana neden olacak. Ailesinden uzakta yaşayan bir Oğlak burcuysan, ani bir kararla soluğu onların yanında alabilirsin.

27 Temmuz 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal durumlarınızı ve borçlarınızı yeniden gözden geçirip elinizdeki şartlara göre yeni bir plan hazırlamanız gerekebilir. Gelecekle ilgili hedefleriniz konusunda da daha sakin ve kararlı olmayı denemelisiniz.

27 Temmuz 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı ikili ilişkilerinize yönlendirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi ifade ederken biraz daha yumuşak olmaya özen göstermelisiniz. Bazı olayları net görmekte zorlanacağınız zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçebilirsiniz.

27 Temmuz 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sıkı bir planlama ile gün sonunda keyfiniz yerine gelecektir. Aşk hayatınızda da göstereceğiniz çaba gerçek anlamda sonuç verecek.

27 Temmuz 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43?de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ortak gelirler, miras, prim,nafaka, burs ve krediler alanınız vurgulanırken, bunları elde etmekte mücadele sergileyecek olsanız bile mücadelenin ardından parasal konuları tamamlayabileceğiniz görünmekte. Geçici kalp çarpıntılar ve depresif ruh hali yaşayabileceğiniz yeniay haftasında, arkadaş çevrenizle ilgili güç mücadeleleri ve problem yaşayabilirsiniz. Yeniay anında etkin olan Satürn?ün Venüs ve Merkür ile uyumlu görünümü aşk ve ilişkiler konusunda size muazzam destek olurken, varolan ilişkilerinizde mutluluğunuzu arttırmanıza, aile olmayı düşünmenize ve birlikte geçireceğiniz zamanın çok daha kaliteli ve keyifli olmasına destek olurken, bu süreçte iyiteklifleri alabilir, çalışma hayatınızda başarılı anlaşmalar yapabilirsiniz. Bekar olanlar için aşk ve uzun süreli bir ilişki getirecek olan yeni ay,hayatınızda da sizi muazzam destekliyor olacak.

27 Temmuz 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda ilişkinizde biraz karışıklık yaşıyorsanız, eşinizin bundan sorumlu olduğunu her zaman otomatik olarak varsaymayın. Kişiselstresinizi eşinize yüklemediğinizden emin olun.

27 Temmuz 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati gündelik hayatınızdaki akışı hızlandırır. Özellikle kadınlarla ilgili diyaloğunuz artar. Rutin işlerinizi hızlı bir şekilde çözersiniz. Kadınların desteğini arkanızda hissedeceğiniz bir gün. Duygusal ve ruhsal dengenizi korumakta zorlanabilirsiniz. Annenizle tartışmaktan kaçının. Ciğerlerinizi beslemek için oksijeni bol mekanlarda yürüyüşe çıkın.

27 Temmuz 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

27 Temmuz 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Genel anlamda kendinizi iyi hissedeceksiniz. Her ne kadar duyduklarınız, çevrenizdeki dedikodular hoşunuza gitmese de siz hayatınızın kendinize düşen tarafını yaşama taraftarısınız. Kendinizi bir miktar duygusal hissedebilir, yerli yersiz göz yaşlarına düşebilirsiniz. Son zamanlarda gereğinden fazla merhametlisiniz.

27 Temmuz 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; bugün hobilerine ve keyiflerine zaman ayırabilir, yatırımlarını gözden geçirebilir, sevdiklerinle ilişkilerini değerlendirebilirsin. İlerleyen saatlerde zihinsel ve fiziksel olarak yorulacağın bir sürece girebilirsin. İş arkadaşlarınla ve akrabalarınla iletişim trafiğin hızlanabilir.

27 Temmuz 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 31' 52" R
Ay
Boğa
09° 39' 36" R
Merkür
Başak
20° 10' 35" R
Venüs
Terazi
27° 27' 52" R
Mars
Yengeç
09° 26' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 17"
Satürn
Balık
15° 03' 29"
Uranüs
Boğa
27° 06' 03"
Neptün
Balık
28° 30' 53"
Plüton
Oğlak
29° 44' 43"
Chiron
Koç
22° 15' 32"
Lilith
Terazi
09° 15' 49"
True Node
Koç
06° 37' 46"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>