Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Farklı İş Arayışları İçindesin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Eylül 2024, Salı

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk hayatınızda, mevcut sorunları çözmek için çaba sarf etmelisiniz. Küçük anlaşmazlıklar yaşanabilir, ancak bunların üstesinden gelmekte zorlanmayacaksınız. Partnerinize verdiğiniz değeri açıkça ifade etmek, ilişkinizi güçlendirebilir.

İş yaşamınızda, sorunlarla karşılaşmayacak olmanın verdiği bir rahatlık var. Sorumluluklarınızı yerine getirme konusunda daha şanslı hissediyorsunuz. Dengeleri lehinize çevirebileceğiniz bir gün geçireceksiniz; bu da kariyerinizde olumlu gelişmelere kapı aralayabilir.

Maddi konularda, beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirmek için gereken çabayı göstermelisiniz. Çabalarınızın karşılığını almanız mümkün; ancak bunun için daha fazla sabır göstermeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı rahatsızlıklarınız tekrarlanabilir. Yeterince dikkat etmediğiniz ya da önlem alamadığınız durumlarda doktorunuzla görüşmenizde, rutinlerinizi uygulamanızda fayda var. Sabırlı ve kontrollü olmanız önemlidir.

24 Eylül 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Oğlak burcunu bekleyen enerji, hedeflerinize odaklanmanız gerektiğini vurguluyor. Kariyer veya eğitimle ilgili konular ön planda olacak ve disiplinli bir şekilde çalışarak hedeflerinize yaklaşabileceksiniz. Sıkı çalışmanın ve azminizin meyvelerini toplayacağınız bir gün olabilir. Kendinize zaman ayırarak sağlığınıza da özen göstermeyi unutmayın.

24 Eylül 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde kendi fikirlerini uygulamaya geçirememek sana oldukça sıkıntı veriyor. Hayal gücünün engellendiğini düşünebilirsin. Kimseye fark ettirmeden değişikarayışları içindesin. Ailesi ile birlikte yaşayan bir Oğlak burcuysan ayrı bir eve çıkma düşüncelerini kendi kendine tartışabilirsin. İlan sitelerini araştırıyorsun.

24 Eylül 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yorgun veya daha az enerjik hissedebilirsiniz. Bu, fiziksel veya ruhsal olabilir ama aşmak için ikisinin de yolu aynı yerden geçer. Doğru yapıldığında yazmak, söylemek, dinlemek hatta bazen susmak bile sizi iyileştirir. İşin doğrusu da, dikkatinizi hangi duygu ve dürtüye verdiğinizle ilgilidir.

24 Eylül 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aldığınız hizmetler ve emek konularında hareketlilik gözüküyor. Özellikle kişisel randevularınızda son dakika değişiklikleri yapmamaya özen gösterin. Planlarınıza sadık kalmanız sizin için daha iyi olabilir. Aksi durumlarda alacağınız hizmetlerden pek memnun kalmayacağınız gibiprogramınızda da gecikmeler meydana gelebilir.

24 Eylül 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kurumsaltekliflerini değerlendirmek için uygun bir gün olmayabilir. Bazı yazım hataları mail aksaklıkları olabilir. Dikkatli olmalısınız.

24 Eylül 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendi doğrularınızla yaşamaktan gocunmuyorsunuz. Bu doğruların herhangi bir sebeple değişmediğinden, esnemediğinden bahsetseniz de tersi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bazı konuları istediğiniz gibi görmediğinizden emin olmalısınız.

24 Eylül 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün performansı, kariyeri ve itibarı ön plana çıkaran bir döngüye yeni başladınız. Gün dikkatinizi profesyonel meselelere, hırslara, maddi ve sosyal başarıya ve itibarınıza çeviriyor. Bu, artan tanınırlığın ve muhtemelen artan sorumluluğun olduğu bir zaman! Profesyonel veya kamusal hayatınızın sorumluluğunu üstlenmeye hazırsınız. İyi performans göstermek, hedefler koymak ve tekrar yolunuza girmek için giderek daha fazla motive olduğunuz bir zamandasınız. Bu zamanda, kişisel ve profesyonel olarak sizden daha fazla şey beklenebilir. Siz de kendinizi daha dolu dolu yaşamak için hazır hissedebilirsiniz.

24 Eylül 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Becerikli işler yapıp ödüllendiriliyorsun. Bir konu hakkında öğrenilmesi gereken her şeyi öğreniyorsun. Okula geri dönme zamanı senin için yaklaşıyor olabilir. Akıllıca olmayan bir karar alma sakın. İçinde bulunduğun durumla alakalı öğrenebileceğin ne varsa öğren ve kararını sonra ver. Herkesin amacını değerlendir ve gerçek yüzlerini gör. İsteklerinin üstünde bir bolluk akışı var hayatında. Gelecek vadeden girişimlerin var, onların üstüne daha çok düşmelisin. Bu girişimlerin sayesinde anlaşma ve sözleşmeler yapabilirsin. Bunlar için lütfen bugünlerde Merkür retro olduğunu unutma ve çok iyi düşün.

24 Eylül 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni zorluklarla karşılaşmaya hazır olun, özellikle de ilk başlarda pek ilerleme kaydedemediğiniz işyerinizde. Bu sizi yıldırmasın. Bu tür dönemler gelir geçer. Özel hayatınızda da taze bir enerjiye ihtiyaç duyuyorsunuz. Çevrenizdekilerle ilişkilerinizin tükenmeye başladığını hissediyorsunuz. Günlük kalıpların dışına çıkın ve sıra dışı bir şey yapın.

24 Eylül 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün ortaklık, ilişkiler veya evliliğiniz ön plana çıkabilir. Gününüz şahane geçsin.

24 Eylül 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sevgilinizle görüşmek üzere program yapıp, kendinizi hazırlayın. Aksi halde hayal kırıklığına uğrar ve çok üzülebilirsiniz. İşinizde yaşadığınız sorunların üzerine gidip onları çözmeye çalışmaktansa, kendinizi dinleyip depresyona girmeyi tercih ediyorsunuz. Bu da sizi kontrol altına alıp, etkisiz hale getirmeye çalışan rakiplerinizin ekmeğine yağ sürüyor. Para sorunlarınız kendiliğinden son bulacak, her şey normal haline dönecek. Bir süre daha sabredin. Aşırı diyete gerek yok bilinçli tüketin yeterli olur.

24 Eylül 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 13' 05" R
Ay
Yengeç
16° 02' 51" R
Merkür
Akrep
14° 31' 02" R
Venüs
Yay
06° 26' 36" R
Mars
Yengeç
25° 23' 37" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 02" R
Satürn
Balık
13° 09' 53"
Uranüs
Boğa
26° 14' 09"
Neptün
Balık
27° 41' 04"
Plüton
Oğlak
29° 40' 18"
Chiron
Koç
20° 49' 44"
Lilith
Terazi
12° 49' 15"
True Node
Koç
06° 23' 52"
Son Güncelleme : 23/10/2024 06:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>