Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sorumluluklarını Yerine Getiriyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2024, Çarşamba

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün, aşk hayatında kafa karışıklığına neden olabilecek bazı gelişmeler yaşanabilir. Ani değişimlere hazırlıklı olmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. İlişkinize zarar verebilecek unsurlardan uzak durmanız önemli.

İş ve kariyer alanında, bugün beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak bu durumun üstesinden gelme şansınız oldukça yüksek. Dengeli olabildiğiniz sürece her şey istediğiniz gibi şekillenebilir. Sınırlarınızın bilincinde olmanız gereken bir gündesiniz.

Bugün, finansal durumunuzu yakından ilgilendiren konularda daha temkinli olmanız gerekmekte. Bütçenizi zorlayabilecek her şeyden uzak durmalısınız. Hata yapmamaya özen gösterin; bu gün önemli kararlar alabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aynı konuları tekrar tekrar konuşmak yerine kendinize yeni gündemler bulabilirsiniz. İlişkilerinizdeki önem ve öncelik sıralamasını düzenleyebilirsiniz. Kendiniz ve partneriniz adına en iyi kararı vermeye çalışıyorsunuz.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Oğlak burcuna mensup olanlar içinhayatında başarılı adımlar atmak ve hedeflerine ulaşmak için önemli fırsatlar söz konusu olabilir. Ancak, dengeli olmayı ve gerektiğinde mola vererek dinlenmeyi de unutmamak önemli olacaktır. Sevdiklerinizle keyifli vakitler geçirebilir, duygusal anlamda destekleyici ilişkiler kurabilirsiniz. Sağlık konularında ise düzenli beslenmeye dikkat etmek ve bol su tüketmek size daha iyi gelebilir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

25 Eylül 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Oğlak burcuysan eşine ve çocuklarına duygusal olarak daha da yakınlaştığını hissediyorsun. Bu konuda sorumluluklarını eksiksiz yerine getirmek problemleri minimum seviyeye indiriyor. Manevi yönden geliştiğini fark edebilirsin. Uzun zamandır aksattığın sporuna düzenli bir şekilde geri dönüyorsun.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bilgi alışverişi yaptığınız insanları gözden geçirebilirsiniz. Bu bilgilerle gerçekten ne yaptığınız ve yapmadığınız konusunu iyi bilmelisiniz. Anlaşmazlıkları çözmek ve anlam veremediğiniz stres yükünden kurtulmak için kendinize bağımsız seçenekler ve alanlar oluşturun. Deniz yoluyla yapacağınız seyahatlerde dikkatli olmanızda fayda var. 

25 Eylül 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünyerinde hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Sabah saatleri elinizdeki rutin işlere halletmeye açısından daha uygun olacak. Çünkü öğleden sonra denge konuları ağırlık kazanabilir. İş ortamınızdaki tartışmalara karşı hassas davranma eğiliminde olabilirsiniz. Herkesi adına uzlaşma ve uyum sağlama görevini üstünüze alabilirsiniz.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkilerde tüm dizginleri vermek ilerleyen günlerde hayatınızdaki günlerin kaybına neden olabilir. Almak kadar bırakmanın da önemli olduğu bir süreç olacak.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ekonomik koşullardaki belirsizlikleri çözmek için yeni alternatifler düşünebilirsiniz. Kontrolü bıraktığınız için bu şekilde olduğunu aklınızdan silmelisiniz. Bu sizi kendi çabalarınıza ve çalıştığınız kişilere karşı olumsuz yönde doldurabilir.

25 Eylül 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, küçük endişelerden uzaklaşarak yaratıcı ve benzersiz konulara yönelme fırsatınız var. Romantik, eğitici veya yaratıcı alanlarda yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir. Kendinize serbest ve özgür bir zihnin tadını çıkarmak için zaman tanıyın. Günün enerjisi, daha zor konulardan biraz uzaklaşmanıza yardımcı olabilir. Nitekim ilerleyen saatlerde gerçekleri göz ardı etme eğilimi olabilir ve insanlardan net cevaplar almak zorlaşabilir. Eğer işleri yaratıcı ve hafif bir biçimde tutabilirseniz, zihninizi yeni olasılıklara açmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Eğlenceli ve aydınlatıcı fikirlere açık olun, doğru noktalarda bunlar ödüllendirici olabilir.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çok ilginç yeni bir fırsat sana geliyor. Kariyerindeki ilerleme hayatını değiştiriyor. İlişkilerin yeni bir seviyeye taşınıyor. Sezgilerine güven, kendine ve başkalarına özen göster. Kendine geldin sonunda, yeni ortaklıklar, anlaşmalar veya sözleşmeler var önünde. Lütfen Merkür retronun olduğunu unutma, bunları iyice oku ve sonra karar ver. İstediğin hayatı yaşaman için ilerlemeye devam etmelisin, asla ardına bakma. Evlilik teklifi alabilir ya da aşık olabilirsin bugün. Her ne olursa olsun yaşadığın hayattan keyif almak istiyorsan, duygularına lütfen dengele.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün ortaklık, ilişkiler veya evliliğinizde bazı yanlış anlaşılmalar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Süregelen ilişkinizde uzun vadeli bir beraberlik fazla iyimserlik olabilir. Neşeli ve coşkulu zaman geçirmeye, tadını çıkarmaya devam etmelisiniz. İş yaşamınızdaki başarılarınız, biraz da doğal özelliklerinizle giderek artıyor. Tekliflere daha ilgili olabilirsiniz. Paraya bağlı sıkıntı veren bir işinizi, talihin ve tesadüflerin yardımı ile paraya ihtiyaç duymadan yapacaksınız. Sürekli işi ve maddi problemleri düşünmek sizi strese sokabilir. Açık havada yürüyüş yapabilir, sakinleşebilirsiniz.

25 Eylül 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 12' 40" R
Ay
Yengeç
15° 57' 22" R
Merkür
Akrep
14° 30' 24" R
Venüs
Yay
06° 26' 06" R
Mars
Yengeç
25° 23' 26" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 03" R
Satürn
Balık
13° 09' 54"
Uranüs
Boğa
26° 14' 10"
Neptün
Balık
27° 41' 04"
Plüton
Oğlak
29° 40' 18"
Chiron
Koç
20° 49' 45"
Lilith
Terazi
12° 49' 12"
True Node
Koç
06° 23' 53"
Son Güncelleme : 23/10/2024 06:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>