Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Fedakârlık Yapmaya Hazırsın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün, aşk hayatınızda daha anlaşılabilir tepkiler vermeye özen göstermelisiniz. Kontrol arzunuz yüksek ve bu durum, hareketlerinizi kısıtlayabilir. İçgüdülerinizi dinlerken, daha kontrollü olmanız önemli bir gereklilik.

İş hayatınızda, bugün uzun zamandır düşündüğünüz projeleri hayata geçirmek için adım atabilirsiniz. Sorunlar üzerinde etkin olduğunuz sürece, her şeyi lehinize çevirme olasılığınız artacak. Daha bilinçli bir tutum sergilemek, sizi başarıya taşıyabilir.

Bugün,hayatınızdan elde ettiğiniz geliri doğru bir şekilde yönetmeye dikkat etmelisiniz. Görmezden geldiğiniz maddi konular, ileride sizi zorlayabilir. Hata yapmamak için dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyerinizde tutarlı ve sonuç odaklı ilişkiler kurma isteğiniz artabilir, yeni stratejiler geliştirme ve profesyonel imajınızı güçlendirme fırsatları bulabilirsiniz. İş ve kişisel yaşam arasında denge kurmaya özen gösterirken, kadın yöneticilerle olan ilişkinize dikkat etmeniz faydalı olabilir. Kamu kurulularındaki işlemlerinizde dostlarınızın desteğiyle hızlı ilerleyebilirsiniz.

22 Eylül 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün sizin içinanlamında büyük fırsatlar ve başarılar söz konusu olabilir. Sabırlı ve disiplinli yaklaşımlarınız sayesinde hedeflerinize adım adım ilerleyebilirsiniz. Finansal konularda dikkatli olmanız gerekebilir, harcamalarınıza dikkat etmeniz faydalı olacaktır. Sevdiklerinizle vakit geçirmek daha da anlamlı olabilir. Özel yaşamınızda kararlarınızı sağlam temellere oturtun ve ilişkilerinizde dürüst olmaya özen gösterin. Hayatınızda dengeyi sağlamak için spor veya meditasyon gibi aktiviteler size iyi gelebilir.

22 Eylül 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne maillerini kontrol ederek başlıyorsun. Kısa bir ‘’gündemde ne var’’ kontrolünün ardından günlük meditasyonunu yapabilirsin. Hafta sonu programının dışına çıkmıyorsun. Güneş, öncü burçta konumlanmaya başlıyor. Çocukları olan bir Oğlak burcuysan onlar için daha çok fedakârlık yapmaya hazırsın. Onların eğitimlerinin kaliteli olması için elinden geleni yapıyorsun.

22 Eylül 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün çevrenizdeki insanlara duygularınızı ifade etmek yerine farklı bir imaj sergilemek isteyebilirsiniz. Sarf edeceğiniz sözlerin ve yaklaşımınızın her açıdan önemli olabileceğini unutmamalısınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmak, daha olumlu sonuçlar doğurabilir.

22 Eylül 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında yaratıcı işler ve kendinize daha fazla zaman ayırabileceğiniz imkanlar var öğleden sonra ise bazı uğraştırıcı konularla daha fazla zaman kaybedebilirsiniz.

22 Eylül 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mümkün olduğunca toprak işleriyle ilgilenebilir, topraklanabilirsiniz. Sakinliğinizi korumları ve işinize odaklanmalısınız.

22 Eylül 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her zamanın kuralı ve gereği başka olabilir. Kendinizi bu “başka”ya nasıl hazırlayacağınızı düşünmeli ve bu görüşe karşıt olmamalısınız. Mevcut durumu korumak adına elinizdeki imkanların değer kaybetmesine mahal vermemelisiniz.

22 Eylül 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün erken saatlerde sonuçlara hızlıca varmak oldukça kolay olabilir. Daha büyük planlar ve fikirler üzerinde yoğunlaşırken, detaylarla uğraşmak için yeterince sabrınız olmayabilir. Bu yüzden, beklentilerinizde ve üstlendiğiniz sorumluluklarda dengeli olmaya çalışın. Hayatınızı yenileyen ve derinlemesine değişiklikler yaparak kötü alışkanlıklardan, olumsuz durumlardan ve tutumlardan kurtulmak için harika bir zaman. Kendinizde değişiklik yapmanın yollarını düşünebilir ve içsel dönüşümün önemini keşfedebilirsiniz. Bununla birlikte, sınırlarınızın ötesine geçerek yeni şeyler öğrenmek ve keşfetmek için fırsatları değerlendirmek de önemlidir. Daha fazla bilgi edinmenin veya kişisel ilgi alanlarınızı ilerletmek için kendinizi ifade etmenin faydalarını fark ederek daha hırslı hissedebilirsiniz. İnançlarınız konusunda tutkulu olduğunuz için, başkalarına karşı ikna edici ve etkileyici olabilirsiniz.

22 Eylül 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sonlar yeni başlangıçlardır. Geçmişe teşekkür et ve uğurla. Lütfen hâlâ geçmişi düşünüp kendini suçlama. Soğuk ve kopuk bir ilişki yaşamaktansa, geçmişe sünger çekmek daha iyidir. Her edindiğin deneyim aslında senin kişisel gelişiminin bir parçasıdır bunu unutma. Bugün yaratıcı gücün sana verdiği akıl ve cesaretle yeniye kucak aç. Şükür enerjisinde bulun. Çok yakında her şey daha güzel olacak.

22 Eylül 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı şeyleri açıklığa kavuşturmanın tam zamanı. Bu, hem gecikmiş işler hem dearkadaşlarınızla aranızdaki yanlış anlamalar için geçerli. Özgüveniniz başkalarına hoş ve cazip geliyor. Gözlerinizi açın. Eski temaslarınız da size güç verebilir. Enerjinizi sizi keyiflendirecek faaliyetlerde de kullanın. Daha önce belki de motivasyonunuz yoktu, ama şimdi başlamanın tam sırası.

22 Eylül 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün çalışma hayatı, sağlık, gündelik işleriniz ön plana çıkabilir ancak iletişim veya seyahatlerde bazı sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

22 Eylül 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal anlamda istediklerinizi yaşayabilecek ortamlarda bulunmayı isteyebilirsiniz. Sözlerinizden geri dönmeniz ve verdiğiniz kararlardan geri adım atmanız zor olacak. Hoşunuza gitmeyen konularda yorumlarda bulunacak ve sizi engelleyen olayları ortadan kaldırmaya çalışacaksınız. Size çok cazip gelentekliflerini, ileride sıkıntılı durumlara düşmemek için gözünüzde fazla büyütmeden araştırmalısınız. Gönlünüzün zenginliği size bir yarar sağlamıyor.

22 Eylül 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 12' 40" R
Ay
Yengeç
15° 57' 22" R
Merkür
Akrep
14° 30' 24" R
Venüs
Yay
06° 26' 06" R
Mars
Yengeç
25° 23' 26" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 03" R
Satürn
Balık
13° 09' 54"
Uranüs
Boğa
26° 14' 10"
Neptün
Balık
27° 41' 04"
Plüton
Oğlak
29° 40' 18"
Chiron
Koç
20° 49' 45"
Lilith
Terazi
12° 49' 12"
True Node
Koç
06° 23' 53"
Son Güncelleme : 23/10/2024 06:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>