Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sosyalleşiyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün, içsel sorunlarınızı birlikteliğinize yansıtmaktan kaçınmalı ve elinizden gelenin en iyisine odaklanmalısınız. Dengeleri tamamen lehinize çevirme şansınız var ancak bunun için beklemede kalmanızın daha iyi olabileceğini unutmayın.

İş birliği içerisinde olduğunuz kişilere karşı daha dengeli olmaya çalışın. Yaklaşımlarınızın her açıdan belirleyici olabileceği bir sürece giriyorsunuz. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanız gerekmekte.

Parasal sorunlar sizi fazlasıyla zorlayabilir. Mümkün olanlar üzerinde odaklanmalı ve elinizden geleni yapmalısınız. Genel olarak istediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayallerinize odaklanın, rahatlığınızı gözden geçirin ve kendinize ait bir düzen kurun. Ailenizin ihtiyaçları kadar kendi ihtiyaçlarınıza da zaman ayırmalısınız. İşbirlikleri konusunda şanslı bir sürece girebilir, özellikle farklı sektör ya da yurtdışı ile ilgili gelişmeler de yaşayabilirsiniz.

26 Temmuz 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Oğlak burcundaki kişiler için finansal konular ön planda olabilir. Maddi konularda daha dikkatli olmanız gerekebilir. İş hayatınızda disiplinli ve kararlı adımlar atarak hedeflerinize daha hızlı ilerleyebilirsiniz. Aynı zamanda sevdiklerinizle vakit geçirerek duygusal dengeyi sağlamanız da önemli olacaktır. Ufak tefek sağlık sorunlarına karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sevgiyle kalın!

26 Temmuz 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrende yaşanacak olaylara karşı söz almakta çekimser kalabilirsin. Kendinden emin oluşun, radikal kararlar almana neden olabilir. Gün içerisinde bir araya geleceğin arkadaşların arasında yaşanacak tartışma seni de huzursuz edecek. İlişkisi olan ya da evli bir Oğlak burcuysan, alışverişe çıkabilir, kültürel etkinliklere katılabilirsin.

26 Temmuz 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi kişisel gelişiminiz ve dış görünüşünüzle ilgili konulara odaklanmak için ideal bir gündesiniz. Kendinize yeni hedefler belirlerken bunlara yaşam kalitenizi, sağlığınızı ve mental rahatlığınızı da eklemelisiniz.   

26 Temmuz 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular önem kazanabilir. Kendinizi geçmişinizde olan konular içinde bulabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinize daha fazla eğilmeniz gereken bir gündesiniz. Eksiklerinizi tamamlamak durumunda kalabilirsiniz. Emlak ve gayrı menkul işleriyle ilgilenebilirsiniz. İlgi duyduğunuz konularda eğitim almak isteyebilirsiniz.

26 Temmuz 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapacaklarınız bereketiniz için de olumlu olacak. Yeni ilişkiler ve arkadaşlıklar denemek ve yenilik içerisinde bulunmak size iyi gelecek.

26 Temmuz 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sadece tek bir şeye odaklanmamalısın. Birden fazla konuya odaklanmak ve sana iyi gelecek şeyleri bir sıraya koymak hayatın için daha pozitif olmanı sağlayabilir. Güzel bir plan program yapma günündesin.

26 Temmuz 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün erken saatlerde, seçeneklerin çokluğu karar vermenizi zorlaştırabilir ancak gün ilerledikçe işler daha basit hale gelecektir. Enerjinizde belirgin bir artış hissedebilirsiniz. Sağlıklı bir rekabet ve hırsın tadını çıkarabilirsiniz. Bu durum, sizi bazı bilinmeyenlerle karşı karşıya bıraksa da değişiklikler yapmaya, sorunları çözmeye ve işleri halletmeye hazır olduğunuz bir zaman olacaktır. Hayatınızı daha iyi yönetmek ve sorunlu alanlarla başa çıkmak için fikirler ve stratejiler geliştirmek şimdi oldukça kolay olabilir.İçinizde rekabetçi veya talepkâr bir his olabilir ancak bu tür bir enerjiyle iyi anlaşıyor gibi görünüyorsunuz. En iyisini yapmak, mükemmel olmak ve ilerlemek için motivesiniz.

26 Temmuz 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer hedefinize odaklandığınız bu günlerde özellikle ayağınızı kaydırmaya çalışan kişilere karşı dikkatli olun. Başka insanlardan etkilenerek mücadeleyi elden bırakmayın. Tek başınıza başarı yolunda sağlam adımlarla ilerlemek sizin işiniz..

26 Temmuz 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

26 Temmuz 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün ev, aile, gayrimenkul konularında bazı tartışmalar gerçekleşebilir ancak finansal olarak güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

26 Temmuz 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizi hala seven biri var. Bunu size hatırlatmayı unutsa da bunu bilmelisiniz. Sıkıcı bir projenin sonuna geldiniz, kurtulunca sırtınızdan büyük bir yük kalkacak. Sinirlerinizi yeniden oynatacak bir durumla karşılaşabilirsiniz. Soğukkanlılığı elden bırakmayın. Hiçbir şey kalp kırmaya değmez. İyi kaynaklarınız var fakat para geldiği gibi gidebiliyor. Harcamalarınızı kontrol etmeye çalışmalısınız. Keyif ve eğlenceye kendinizi kaptırırsanız sağlığınız olumsuz etkilenecek.

26 Temmuz 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 54' 58" R
Ay
Akrep
10° 08' 17" R
Merkür
Aslan
28° 21' 52" R
Venüs
Terazi
11° 39' 03" R
Mars
Yengeç
01° 57' 12" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 28"
Satürn
Balık
16° 02' 11"
Uranüs
Boğa
27° 14' 21"
Neptün
Balık
28° 52' 08"
Plüton
Oğlak
29° 54' 14"
Chiron
Koç
22° 44' 51"
Lilith
Terazi
07° 49' 46"
True Node
Koç
06° 41' 56"
Son Güncelleme : 08/09/2024 04:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>