Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Detaylarla İlgileniyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün, duygularınızı ifade etmekte zorluk yaşanabilir. Arzu ettiğiniz gelişmeler için biraz daha beklemede kalmaya çalışın. Doğru olan ne ise, ona odaklanmanız gereken bir gündesiniz. İlişkinize yönelik adımlar atmanız gereken bir gün.

Amaçlarınız ve hedefleriniz değişim göstermeye başlıyor. Daha sabırlı hareket etmeniz gereken bir gündesiniz. Doğru olana yönelebildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşamayacaksınız.

Fırsatlar konusunda biraz daha beklemede kalmaya çalışın. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz. Elinize geçen maddi gücü doğru kullanmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevresel faktörlerin yorgunluğunu ve etkisini atmak isteyebilirsiniz. Üzerinizde çok fazla yük varmış gibi hissettiren durumları dışarıda bırakarak evinize dönün. Bugünü kendinize ve ailenize ayırmak, ilişkilerinize odaklanmak daha enerjik hissetmenizi sağlayabilir.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal olarak biraz hassas olabilirsiniz, Oğlak burcu. Yakın çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminizde daha dikkatli olmanız gerekebilir. İş hayatınızda detaylara daha fazla dikkat etmeli ve planlarınızı gözden geçirmelisiniz. Sevdiklerinizle vakit geçirerek stresinizi azaltabilir ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeyi ihmal etmeyin. Hayırlı günler dilerim.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evlilik hazırlığı içerisinde olan bir Oğlak burcuysan düğüne dair her detayı mükemmel olmasını isterken bazı aile bireylerinin kendi doğrularını dayatma çabalarına kayıtsız kalamayacaksın. Lüks tüketimine önem verebilir, üzerindeki ağırlığı alışveriş ile atmak isteyebilirsin.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güçlü birperformansı sergilemek istemenize rağmen, kendinize zaman ayırmak da önemlidir. Yeni bir çalışma planı oluşturarakve kişisel yaşam arasında denge kurabilirsiniz. Başarıyı yaşamak kadar kazanmanın da önemli olduğunu unutmayın.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizi yapmakta zorlanabilirsiniz. Yazışma ve sözleşmelere dikkat etmenizde fayda var. Sorumlu olduğunuz işlerinizde biran önce harekete geçmek isteyebilirsiniz. Bazı konuları toparlamak için fırsatınız olacak. İşlerinizde bütünü görmekte zorlanabilirsiniz. Öğleden sonra ailenizle birlikte zaman geçirebilirsiniz.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Stres odaklı diş hassasiyeti, eklem ağrısı yaşayabilirsiniz bu durum başkaları için sürekli bir şeyler yapıp kendinizi ikinci plana atmanızda yatıyor.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evde yaşanan sıkıntılar kafanı farklı konulara vermene vesile olabilir. Bazı şeyleri oluruna bırakmak ve kontrol edebileceğin şeylere odaklanmak sana daha güzel sonuçlar getirecek. İnsanlarla arana bir sınır çekmen gerekecek bugün.

25 Temmuz 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu günlerde işiniz, ev işleriniz veya kişisel gelişim uğraşlarınız konusunda daha heveslisiniz. Daha fazla çalışmanın veya odaklanmanın değerini hatırlıyorsunuz. Sizin için yararlı olana, daha zor olsa bile çekilebilirsiniz. Nitekim gün aynı zamanda doğanızın daha meraklı tarafını ortaya çıkarıyor. Zihniniz çok hızlı bir şekilde çalışma eğiliminde olduğundan belirli görevlere odaklanmak kolay olmayabilir. İhmal ettiğiniz ihtiyaçlar ekstra ilgiyi hak ediyor. Konsantrasyonunuz zarar görse de potansiyel ilgi alanlarını keşfetmek için iyi bir zaman.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünbirliği içinde olduğunuz kişilere dikkat etmelisiniz. Onlar sizinle aynı fikirde olmayabilir. Çekişmeli ilişkiler size göre değil. Birbirinize daha anlayışlı olmayı denemelisiniz. Sonuç sizin lehinize gelişecek...

25 Temmuz 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün ev, aile konuları ön plana çıkabilir ve maddi kaynaklarınızla ilgili yatırım fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğinizdeki karabulutlar dağıldı. Neşeniz ve mutluluğunuz, yaşamınızın her alanına yansımaya başladı. İlişkinizin daha da kalıcı olması, birbirinize vereceğiniz desteğe bağlı. Sosyal hayatınızdaki çekingenlik insanlarda şaşkınlık uyandırıyor. İnsanlarla bir arada olmak için kendinizi zorlayın. İyi bir ekip çalışmasıhayatınızda daha da sivrilmenize yol açacak. Maddi açıdan ciddi önlemler alabilirsiniz. Hızlı hareketleriniz, ayaklarınızda ani burkulma ve kramplara yol açabilir.

25 Temmuz 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 54' 58" R
Ay
Akrep
10° 08' 17" R
Merkür
Aslan
28° 21' 52" R
Venüs
Terazi
11° 39' 03" R
Mars
Yengeç
01° 57' 12" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 28"
Satürn
Balık
16° 02' 11"
Uranüs
Boğa
27° 14' 21"
Neptün
Balık
28° 52' 08"
Plüton
Oğlak
29° 54' 14"
Chiron
Koç
22° 44' 51"
Lilith
Terazi
07° 49' 46"
True Node
Koç
06° 41' 56"
Son Güncelleme : 08/09/2024 04:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>