Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sezgilerin Kuvvetli Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ocak 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, belirsizlikleri tamamen ortadan kaldırmaya çalışmalısınız. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeniz gereken bir gündesiniz. Yaklaşımlarınızı da biraz olsun gözden geçirmeye çalışın.

Hata yapmaktan kaçınmalısınız. Başarıya ulaşmak istiyorsanız, ona göre adımlar atmanız gerektiğini de unutmayın. Koşullara uygun hareket etmeniz gereken bir gün.

Maddi anlamda zorlanacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. İstediklerinize yavaş yavaş ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızın normal akışına dönmesi için uğraşırken bu "normalin" değişebileceğini unutmayın. Taşınma ve işle ilgili yeni teklif ya da fikirler sizi düşünmeye sevk edebilir. Hukuki konular gündeminizde olabilir.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmek için harika bir gün. Hedeflerinize ulaşmak için gerekli olan disiplin ve azmi gösterirken, aynı zamanda kendi sınırlarınızı zorlayabilirsiniz. İş hayatında önemli bir projeye liderlik etme şansınız var ve bu size tanınmışlık ve başarı getirebilir. Kişisel ilişkilerinizde ise sabırlı ve anlayışlı olmanız gerekiyor. Sevdiklerinizle sağlam iletişim kurmak ve duygusal bağları güçlendirmek için çaba gösterin. Kendinize vakit ayırmak da önemli- biraz kendiyle baş başa kalma zamanı geçirmek size iyi gelecek. Harika bir gün geçirmenizi dilerim!Not

29 Ocak 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, partnerinle planladığın tatil için hazırlıklara başlama kararı alabilirsin. Eksik bir şey kalsın istemiyorsun. Düşündüğün bir şeyin yaşandığına şahitlik edebilirsin. Sezgilerinin ne kadar kuvvetli olduğunu bir kez daha anlayacaksın. Akşama doğru baş ağrıların artabilir.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birden fazla sorumluluk almak yerine bir konuda daha iyisi olmaya çalışmak gerekebilir. Bu durumda dikkatinizi, enerjinizi, paranızı ve motivasyonunuzu daha iyi kullanabilirsiniz. Bu konudaki merakınızı neyin tetiklediğini düşünün ve bunu bir sorun haline gelmeden çözmeyi deneyin.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün medya ve uluslararası konularla ilgilenebilirsiniz. Yeni yolculuklar planlamak isteyebilirsiniz. Gün içinde eğitsel konularda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Birçok konuya birden odaklanmak durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi paylaşmak için yakın çevrenizdeki kişilerle planlar yapmak size iyi gelebilir.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkisi iyi gitmeyen Oğlak'lar bu yıpranış süreçleri ile alakalı rasyonel kararlar alabilirler. Bitiş ya da revize etmek olsun mantığınızı ön plana koymanızda fayda var.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendine güveninin yükseleceği, her şeye daha pozitif yaklaşacağın bir gün. Bugünün güzel enerjilerini seni mutlu edecek konulara çevirerek çok daha yapıcı olabilirsin. Ayrıca yeni insanlar tanımak için daha rahat olabilirsin bugün.

29 Ocak 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi benzersiz ve canlı yollarla ifade etme konusunda özgür veya daha cesur olma konusunda hoş bir duygu uyandırıyor. Esas olarak zihinle ilgili olan benzersiz nitelikleriniz vurgulanır ve takdir edilir. Neşeli ve ilham vericisiniz. Başkalarıyla açık ve dürüst konuşmalar odak noktası olabilir. Geçmişe takılıp kalmak yerine ileriye bakmak şimdilik size iyi gelir ve neyse ki bu size doğal olarak gelir. Kişisel çekiciliğiniz güçlü; dikkatler zarif ve çekici niteliklerinize yöneliyor. Yeni bir tutku, ilgi, hobi veya aşk bulmak heyecan verici olabilir. İşbirliği ve ortak mutluluk fırsatlarıyla karşılaşmanız muhtemeldir.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda istediğiniz gelişmenin, arkadaş organizasyonlarına bağlı olarak gerçekleşmesi, motivasyon açısından sizi pozitif yönde etkiliyor. Sınırlı hareket ettiğiniz zaman, kendinizi kısıtlanmış hissediyorsunuz.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız herkes size son derece sıcak ve olumlu yaklaşacak. Size verilen bu sevgiye siz de aynı ölçüde karşılık vermeye özen gösterirseniz, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların temelini atmış olacaksınız. Hatta belki de meşhur “hayat arkadaşınızla” tanışabileceksiniz.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuksal alanda önemli gelişmeler gerçekleşebilir. Aşk, tatilden yana ise şanslısınız. Gününüz şahane geçsin.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Süregelen ilişkinizde uzun vadeli bir beraberlik fazla iyimserlik olabilir. Neşeli ve coşkulu zaman geçirmeye, tadını çıkarmaya devam etmelisiniz. İş yaşamınızdaki başarılarınız, biraz da doğal özelliklerinizle giderek artıyor. Tekliflere daha ilgili olabilirsiniz. Paraya bağlı sıkıntı veren bir işinizi, talihin ve tesadüflerin yardımı ile paraya ihtiyaç duymadan yapacaksınız. Sürekli işi ve maddi problemleri düşünmek sizi strese sokabilir. Açık havada yürüyüş yapabilir, sakinleşebilirsiniz.

29 Ocak 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 28" R
Ay
Koç
09° 52' 42" R
Merkür
Başak
16° 29' 43" R
Venüs
Terazi
25° 02' 34" R
Mars
Yengeç
08° 19' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 52"
Satürn
Balık
15° 12' 17"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 21"
Lilith
Terazi
09° 02' 38"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>