Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kendini Sorguluyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Nisan 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek problemlerle karşı karşıya kalacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Şartlara uygun hareket etmenin her açıdan daha önemli olabileceğini unutmayın.

Mesleki olarak kendinizi ön planda tutma şansınız var. Etrafınızdaki insanlara hiçbir şeyin bir şans olmadığını kanıtlama ihtiyacına giriyorsunuz.

Maddiyatla ilgili konularda kendinizi daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Sınırları lehinize çevirmeyi başarabileceğiniz bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Almak istediğiniz bir şeyler olduğunda kendinizi engelliyor olabilirsiniz. Çalışıyor ve kazanıyorsanız iyi hissetmenize yardımcı olacak, ihtiyacınızı karşılayacak harcamaları yapmanızın önünde bir engel yoktur. Bunun bir savurganlık olmadığını, emeklerinizin karşılığını kendi kendinize verdiğinizi anlamalısınız.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Oğlak burcu için profesyonel hayatında önemli gelişmeler yaşayabilirsin. Kendine olan güvenin artacak ve hedeflerine daha da yaklaşmak için adımlar atabilirsin. İlişkilerinde ise karşındakilerle iletişimini güçlendirmek için zaman ayırmalısın. Aşk hayatında tutkulu ve romantik bir gün seni bekliyor olabilir. Sağlığına dikkat etmeyi ihmal etme ve bugünün tadını çıkar!

3 Nisan 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Merkür, geri gitmeye başlıyor. İletişimle ilgili konularda zorluklar yaşayabilirsin. Ani tepkiler vermek yerine biraz daha sakin kalmaya çalışacaksın. Uzun zamandır düşündüğün konularla ilgili derin sorgulamalara girebilirsin. Yaşanan olaylar karşısında zaman zaman kendini suçluyor olman seni negatif etkileyebilir.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayalleriniz için çalışmaktan gocunmuyorsunuz. Ancak istediğiniz sonuçları elde edemediğinizde hırçınlaşmak, farklı tutumlar sergilemek de bu durumu değiştirmiyor. Hayatla barışık olmazsanız, birbirinize ihtiyacınız olanı vermekte zorlanabilirsiniz. 

3 Nisan 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Para ve başkalarından desteklere dair konular öne çıkıyor. İş hayatınızda sizi memnun edecek gelişmelerin yanı sıra rekabet gerektiren durumlar da oluşabilir. Bu yüzden üstlerinizle iyi geçinmeye dikkat edin. Ufak konuları büyütmeyin. Harcamalarınızı azaltma yönünde girişimleriniz olabilir. Yeni bir bütçe hazırlayabilirsiniz.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde elinizde olanlarla yetinmeyebilir ve bazı istekleriniz kısa vadede gerçekleşmediği için umutsuzluğa düşebilirsiniz, ama sabırlı olmanız gerekmekte.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün enerjin biraz düşük olabilir. Sebebi ne iş, ne para, ne arkadaşlıklar ne de aşk olacak. Sadece son zamanlarda kendini çok fazla yormuş olabilirsin. Bunun için dinlenmeye vakit ayırman gerekecek.

3 Nisan 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, fikirlerinizi ve düşüncelerinizi iletmenin yeni yollarını keşfetme şansı şimdi ortaya çıkabilir ve bunlar bir sorundan, gecikmeden veya aksilikten kaynaklansa bile bu heyecan vericidir. Kendinizi ifade ederken kalbinizle bağlantı kuramıyor olabileceğiniz için günün ilk yarısında belirsiz veya özensiz iletişimlere dikkat edin. Tatmin edilmemiş arzularınızı dile getirmeden önce, bu duygunun geçip geçmediğine veya bunun gerçekten ele alınması gereken bir sorun olup olmadığına bakın. İşleri yoluna koymak veya dikkatinizin dağılmasını önlemek için zamana ihtiyacınız varsa, bunu kullanınancak önemsediğiniz kişilerin neden mesafeli olduğunuzu bilmesini sağlayın.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal davranmak istemediğiniz halde, bugün her şey üstünüze gelecek. Çevrenizde size karşı baskıcı tavırlar takınan kişiler ortaya çıkacak ve bunlarla mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Detayları gözden geçirmelisiniz.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Güven duygunuz üst seviyelere çıkıyor. Ayaklarınızın yere daha sağlam bastığını hissetmeye başlayacaksınız. Kişisel sorunlarınızı ortadan kaldırmayı başardığınız takdirde her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal hayatınızda önemli ve köklü değişimlerin yaşanacağı ve bakış açınızın değişeceği bir gün. İş ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmek ve ciddi kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz. Zekanız ve yaratıcılığınızla mesleğinizde zirveye çıkmanız hiç de zor değil! Tutumlu olmanız gereken bugünlerde, biraz bonkör davranıyorsunuz. Sağlığınızı kafanıza çok taktınız, adeta hastalık hastası oldunuz. Bu huyunuzdan vazgeçin, çevrenizdekiler bu durumdan çok şikayetçi.

3 Nisan 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 54' 58" R
Ay
Akrep
10° 08' 17" R
Merkür
Aslan
28° 21' 52" R
Venüs
Terazi
11° 39' 03" R
Mars
Yengeç
01° 57' 12" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 28"
Satürn
Balık
16° 02' 11"
Uranüs
Boğa
27° 14' 21"
Neptün
Balık
28° 52' 08"
Plüton
Oğlak
29° 54' 14"
Chiron
Koç
22° 44' 51"
Lilith
Terazi
07° 49' 46"
True Node
Koç
06° 41' 56"
Son Güncelleme : 08/09/2024 04:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>