Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sosyal Çevren Değişiyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ocak 2024, Salı

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Duygularınızın ve düşüncelerinizin tamamen değişim gösterme ihtimali var. Anlaşılabilir adımlar atmanız gereken bir gündesiniz.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekiyor. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Fırsatlar üzerindeki etkinliğinizden doğru anlamda yarar sağlamanız gereken bir gündesiniz. Koşullara uygun hareket edebildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Koşullar bazen zorlayıcı olabilir ama bu zorlukların içinden neler çıkarabildiğiniz önemlidir. Çalışma arkadaşlarınız, kadınlarla olan ilişkilerinizi düzenlemek adına iyi bir gün olabilir. Bir çatışmanın, bir yanlış anlaşılmanın ortasında kalmamak için bunun önemli olduğunu unutmayın.

30 Ocak 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, sabırlı ve disiplinli yapınızın ön plana çıkacağı bir gün olabilir. Sorumluluklarınızı yerine getirmekte başarılı olacak ve hedeflerinize doğru ilerlemek için adımlar atacaksınız. Dikkatinizi odaklayarak, işlerinizi düzenlemeniz ve planlarınızı yapmanız önemli olacaktır. Karşınıza çıkabilecek zorluklara karşı sabırlı olmanız gerekebilir. Başkalarına yardım etmek ve destek olmak için güzel bir gün olabilir. Ayrıca, maddi konularla ilgili dikkatli olmanızda fayda var. Kontrolünüz dışındaki harcamalara dikkat etmek önemli olacaktır. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmeniz ve duygusal ilişkilerinizi güçlendirmeniz de mümkün olabilir. Sağlığınıza özen göstermeyi ihmal etmeyin ve stresle başa çıkmak için de kendinize zaman ayırın.Umuyorum ki, bu bilgiler sana yardımcı olur. Her şey gönlünce olsun!

30 Ocak 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Süreklideğiştiren bir Oğlak burcuysan, şu an çalıştığın yerde kalıcı olmak isteyebilirsin. Akşam saatlerinde bir etkinliğe katılabilirsin. Katılacağın davette sosyal çevreni genişletecek etkileşimler yaşanabilir. Network oluşturmak ilerleyen zamanlarda işine yarayacaktır. Akşam saatlerini kendine ayırmak isteyeceksin

30 Ocak 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiğiniz insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Birbirinize dair düşüncelerinizi bilmek bir karar alırken işinizi kolaylaştırabilir. Fiziksel duruşunuzu iyileştirecek değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

30 Ocak 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla güçlü kişilerle görüşmeler sağlayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde yeni başlangıçlar olabilir. Gün içindeki sıkışıklıkların keyfinizi bozmasına izin vermemelisiniz. Duygusal olarak mücadele içinde olabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konulara daha sakin yaklaşmaya çalışın. Hedeflerinize ulaşmak için çaba göstermeniz gerekebilir.

30 Ocak 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizler de rüyalarınıza dikkat etmelisiniz zira bilinçaltınızdan kendinizle alakalı önemli mesajlar alabileceğiniz gibi birtakım gelecek görüleri de yaşamanız mümkün.

30 Ocak 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında büyük değişimlere gidebilirsin. Yaşayacağın bu güzel gelişmelerin önemini en başta anlayamasan da günün sonuna doğru alacağın kararlar ile fikrin daha da netleşebilir.

30 Ocak 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün yeni deneyimler arıyorsunuz, aynı eski şeyleri yapmakla ilgilenmiyorsunuz. Sorunları gidermek, farklı yöntemleri denemek ve çözmek için iyi bir zaman. Kalabalığın arasından sıyrılırsınız ve şu anda en dikkat çekici olan eğlenceli veya romantik bir deneyim olabilir. En azından insanlar sizin canlılığınıza ve eşsiz enerjinize çekiliyor. Auranız hoş bir şekilde elektrikleniyor ve eğer yaratıcı bir süreçteyseniz bunu geride bırakıyorsunuz. Sosyal olarak parlıyorsunuz. İnsanlar sizi olumlu bir şekilde dikkate alıyor.

30 Ocak 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizdeki insanlara karşı gergin tavırlar ortaya koyabilirsiniz. Tepkileriniz konusunda daha anlaşılabilir olmanın yollarını aramalısınız. Koşullar sürekli olarak değişim gösteriyor olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakabileceğiniz bu süreçten doğru anlamda yarar sağlamanız gerekiyor.

30 Ocak 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

30 Ocak 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün kariyer,hayatınız ön plana çıkabilir. Ancak tartışmalara dikkat. Maddi açıdan destekleneceksiniz. Gününüz şahane geçsin.

30 Ocak 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sevgilinizle birbirinize yakın olabilir ama alınganlık yüzünden anlaşmazlıklar yaşanabilir. İnsanları olduğu gibi kabul etmeyi öğrenmeli, onları değiştirmemeye çalışmalısınız. Aşk konusunda oldukça heyecanlı ve yeniliklere açıksınız. İş ortamındaki aksaklıkların sizi etkilemesine izin vermeyin. Bu kadar küçük sorunlar sizin için önemli olmamalı. Son günlerde yaşadığınız olumsuz maddi gelişmeler canınızı sıkmasın, yakında her şey düzelecek. Sağlığınız için kolesterollü besinlerden uzak durun.

30 Ocak 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 53" R
Ay
Koç
09° 59' 01" R
Merkür
Başak
16° 30' 29" R
Venüs
Terazi
25° 03' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 54"
Satürn
Balık
15° 12' 15"
Uranüs
Boğa
27° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 20"
Lilith
Terazi
09° 02' 40"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>