Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Hakkını Arıyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygusal olarak size zararı dokunabilecek herhangi bir adım atmamaya çalışın. Liderlik gücünüzü aşk hayatınıza yansıtma şansınız da bir hayli yüksek. Partnerinizle aranızda olur olmadık tartışmalar da gündeme gelebilir. Denge sağlamayı başardığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

Mesleki konumuza zarar verebilecek adımlar atmaktan kaçının. Elde etmek istediklerinize ulaşmanın hiç de zor olmayacağı siz de fazlasıyla hissedeceksiniz. İçinde bulunduğunuz duruma uygun hareket ettiğiniz takdirde her şey istediğiniz gibi olabilir.

Sahip olduğunuz maddi kaynakları daha dengeli değerlendirme şansınız var. Öngörüleriniz, finansal olarak rahat etmenizi sağlayabilir. Etkinliğinizden de dilediğiniz gibi yarar sağlama şansınız var. Gerekli kişilerle bir araya geleceğiniz bugün içerisinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ruhsal olanak sizi yoran konularda çözümler bulabilir ve yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Şanslı bir dönemde olduğunuz için, fırsatları değerlendirmek daha kolay olabilir. Ancak dikkatli olmalı, ani kararlar almamalısınız. Gelişim ve kazanç odağınız gerçekçi temeller üzerine kurulmalıdır.

4 Ağustos 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün başkalarının taleplerine odaklanabilirsiniz ve çevrenizdeki insanlara destek olabilirsiniz. İş hayatınızda disiplinli ve hırslı olmanız, hedeflerinize daha hızlı ilerlemenizi sağlayabilir. Ancak, duygusal konularda kendinizi biraz yalnız hissedebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak, içsel dengeyi korumayı unutmayın.

4 Ağustos 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailesiyle ortak bir yerde çalışan Oğlak burcuysan, fikirlerinin önemsenmediğini düşünmeye başlıyorsun. Bu konuda aile üyelerinle birtakım anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Bu sefer kimseyi alttan alma niyetinde değilsin! Ergenlik çağında çocuğu olan Oğlak burcuysan, çocuğun duygu ve düşünce anlamında karışıklıklar yaşayabilir.

4 Ağustos 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Elinize geçen ödemeleri değerlendirmek isteyebilirsiniz. Gönlünüzce harcamak ve gücünüzün keyfini çıkarmak isterken, size yardımcı olmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz. Bu kişilerin gerçek niyetlerinden emin olmadan, imkanlarınız ve istekleriniz hakkında fazla detay vermemelisiniz. Bu konuları birinci derece yakınlarınızla görüşmenizde fayda var. 

4 Ağustos 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen yeniay bazı krizli durumları ya da hassasiyetleri öne çıkarabilir. Iş konusunda gelecek yönünde yeni bir yön düşünmeniz gerekiyor olabilir.

4 Ağustos 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanlama açısından şanslı olabilirsiniz. İşlerinizin yetiştiğini görmek ve enerjinizi çok fazla harcamak zorunda kalmamanız hali sizi gelecek günlere motive edebilir.

4 Ağustos 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizde zorlu ve karmaşık görevleri gerçekleştirmek için disiplin ve dayanma gücü var. Gelecek için sağlam bir temel oluşturun. Kişisel kaynaklarınızı koruyun.

4 Ağustos 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sorunları çözmenize, nedenleri ve motivasyonları keşfetmenize olanak tanıyan anlamlı çıkarımlar yapmanız mümkün, sevgili Oğlak. Ev içi dünyanızı dengelemeye ve yönetmeye ne kadar çok emek verirseniz, hayatınızın diğer alanlarına o kadar güvenle yaklaştığınıza dair güçlü bir his elde edersiniz. Bir şeyi çözmek özgüveninizi artırır. Nitekim bugün ilerleyen saatler algılarınıza güvenmek veya sorunsuz ilişkiler kurmak için ideal değildir. Birinin bir şey yapmasını beklemekten kaçının. Ruh halleri inişli çıkışlıdır ve insanlar geçici olarak dengesiz olabilir. Asıl dayanağınız siz olmalısınız!

4 Ağustos 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygu alış verişi içinde bulunduğunuz zaman, kendinizi daha mutlu ve huzurlu hissediyorsunuz. Bugün, yakın dostlarınız ve kardeşlerinizle sıkı bağlar içinde olacaksınız. İletişim konusunda kendinizi rahat hissetmelisiniz.

4 Ağustos 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

4 Ağustos 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün finans, sağlık veya özel hayatınızda yeni gelişmeler ve sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

4 Ağustos 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili üstü örtülmüş, üzerine çok konuşulmamış ve geride kalmış bir sorun bugün gündeme gelebilir. Sizin kendinizi az da olsa suçlu hissettiğiniz bir konu olduğu için, konuşulmasından hiç hoşlanmayacaksınız ve hoşlanmadığınızı biraz da sertçe belli edeceksiniz. İş ilişkilerinizde dikkatli olmanız gereken bir dönem. İş yerinizdeki çalışanlarla aranızda bir takım anlaşmazlıklar olabilir. Bu anlaşmazlıkları kısa sürede çözmeli ve işteki huzurunuzu korumalısınız.

4 Ağustos 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 55' 24" R
Ay
Yengeç
25° 15' 38" R
Merkür
Akrep
15° 34' 56" R
Venüs
Yay
07° 17' 52" R
Mars
Yengeç
25° 41' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 01" R
Satürn
Balık
13° 08' 14"
Uranüs
Boğa
26° 12' 37"
Neptün
Balık
27° 40' 08"
Plüton
Oğlak
29° 40' 32"
Chiron
Koç
20° 47' 49"
Lilith
Terazi
12° 53' 57"
True Node
Koç
06° 23' 12"
Son Güncelleme : 23/10/2024 23:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>