Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Emeklerinin Karşılığını Alıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Duygularınızı ifade ederken biraz daha temkinli olmaya çalışın. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmekten kaçınmayacaksınız.

Etkin adımlar atmak için uygun zamandasınız. Tüm koşulları yakından takip etmeye çalışın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Maddi anlamda kendinizi toparlamaya çalışacaksınız. Arayış içerisine girebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fiziksel olarak kendinizi iyi hissetseniz de içten içe bu iyilik hali azalıyor olabilir. Kendinizi ihmal etmemeli, dinlenmeye ve farklı konulara odaklanmaya zaman ayırmalısınız. Bugünü rahat, mümkünse boş geçirmek kafanızı sıfırlamanıza ve sonrasında daha iyi düşünmenize yardım edecektir.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Oğlak burcundaki kişiler bugün kendilerini daha emin ve kararlı hissedebilirler. İş hayatında önemli adımlar atmak veya projelere odaklanmak için uygun bir gün olabilir. Ancak duygusal konularda daha dikkatli ve anlayışlı olmanız gerekebilir. İlişkilerinizde iletişim kopukluğuna dikkat edin ve sevdiklerinize zaman ayırmayı ihmal etmeyin. Bugün, disiplinli ve organize olmak size fayda sağlayacaktır. Umarım gününüz keyifli geçer!

4 Temmuz 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Herkesten gizlediğin bir ilişki içerisindeysen, köşe bucak saklanmak içine sinmeyecek. İlişkini, hissettiklerini güvendiğin bir yakınınla paylaşma kararı alabilirsin. Özel sektörde çalışan bir Oğlak burcuysan, kariyerinde ne kadar yol kat ettiğini göreceksin. Kafandaki planları hayata geçirmek için uygun zamanı kolluyorsun.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bilgiler edinmek ve becerilerinizi geliştirmek için çaba gösterin. Yanılgıları düzeltmek adına bu önemli olacaktır. Bazı yolculuklar, bunlarla ilgili işlemler, farklı bakış açılarına sahip insanlarla tanışmak size ilham verebilir.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde işlerinizi netleştirmek isteyebilirsiniz. Gelecek yönünde yeni kararlar alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinize farklı bir gözden bakabilirsiniz. Kadınlardan destek görebilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle ilgili konuları ihmal etmemenizde fayda var.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar kalbinizde biri var ise o kişinin dönüşü, biri yok ise ruh eşiniz olduğunu hissedeceğiniz biri ile tanışabilirsiniz.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eğer etrafındaki yüzlerden sıkıldıysan veya daha farklı bir ortama girmek istiyorsan bugün bu konuya özen gösterebilirsin. Bulunduğun ortamları değiştirmek ve yeni insanlarla tanışmak sana daha iyi gelebilir.

4 Temmuz 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün erken saatlerde zihinsel enerjiniz oldukça yüksektir ancak zaman zaman biraz sorunlu olabilir. İlişkilerde gerginlikler yaşanabilir. Büyümek ve korkuyu aşmak için fırsatları kucaklayın. Hassas alanlar para ve paylaşım konularıdır. Gün ilerledikçe işleri bırakmak daha kolay gelir. Organize etmekten ve planlamaktan keyif alabilirsiniz. Bağ kurma, grup aktiviteleri ve arkadaşlıkla ilgili doğal, kendiliğinden ve yaratıcı bir his var.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzun süredir önemini kaybetmiş olaylar yeniden ortaya çıkabilir. Çevrenizin etkisinde kalmadan sağlıklı ve mantıklı düşünmelisiniz. Aile içi yakınlaşmaların söz konusu olduğu bugünde, girişimci yapınız ön plana çıkacak.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün başkalarına açık davranmak isteyeceğiniz bir ruh hali içinde değilsiniz. Belki de yakın geçmişte bazı başarısızlıkları kabul etmek zorunda kaldınız ve bu da çevrenizdekilere olan güveninizi sarstı. Durumun asıl nedenini bulmak için kendinize zaman tanıyın. Sağlığınız konusunda birtakım kısıtlamalara gitmenizde fayda var. Bedeninizin acilen dinlenmeye ihtiyacı var. Uzun bir maraton koşusu yerine, kısa bir gezinti yürüyüşüne çıkın.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün çalışma hayatı, sağlık, gündelik işlerinizle ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz harika geçsin.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hırslı tarafınız ön plana çıkıyor. Bulunduğunuz konumu korumak zorundasınız. İdeallerinizden taviz vermeyen bir yapıya sahip olmanıza karşın bugün, size farklı fikirlerini kabul ettirmeye çalışanlarla savaşmak zorunda kalabilirsiniz.

4 Temmuz 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 13' 18" R
Ay
Koç
19° 39' 15" R
Merkür
Başak
17° 41' 22" R
Venüs
Terazi
25° 49' 49" R
Mars
Yengeç
08° 41' 20" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 21"
Satürn
Balık
15° 09' 24"
Uranüs
Boğa
27° 07' 17"
Neptün
Balık
28° 33' 06"
Plüton
Oğlak
29° 45' 31"
Chiron
Koç
22° 18' 48"
Lilith
Terazi
09° 06' 55"
True Node
Koç
06° 37' 01"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>