Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Seviliyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2024, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Duygusal olarak yoğunluk içerisine giriyorsunuz ve bu da birlikte olduğunuz kişiyle daha da yakından iletişim kurabileceğiniz anlamına gelmekte. Yoğun gündeme sahipsiniz ve bu gündem içerisinde partnerinize de zaman ayırmaya çalışacak olmanız, gözlerden kaçmayacaktır. İçinizin kıpır kıpır olabileceği bir gün.

Karmaşık durumlar yaşanabilir. Doğru olan ne ise ona yönelmeye çalışmalısınız. Enerjinizi doğru şekilde yönetmeyi başardığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Parasal durumunuzla ilgili yeni haberler alabilirsiniz. Tam olarak istediklerinize ulaşmayı başarabileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli konuşmalar ve ertelediğiniz konulara odaklanmaksınız. Bugün bunlara zaman ayırırken aynı zamanda ekonomik planlarınızla da ilgilenmeli, kendinizi kıskaçta hissetmenize neden olan durumlardan arınmalısınız. Yeni şeyler denemeye hevesli olun.

2 Temmuz 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Oğlak burcu içinodaklı bir gün olabilir. Sabırlı ve kararlı bir şekilde hedeflerinize doğru ilerleyebilirsiniz. İş ortamında disiplinli ve sorumluluk sahibi davranarak olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Fakat, fazla sıkı çalışmak yerine kendinize zaman ayırmayı da unutmayın. Sağlık konularına da biraz daha özen göstermekte fayda var. Enerjinizi dengeli kullanarak günü verimli bir şekilde geçirebilirsiniz.

2 Temmuz 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Abur cubur tüketiminde artış söz konusu olabilir. Kilo almamak adına abur cubur tüketimini sınırlandırmalısın. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, partnerinin her konuda yanında olduğunu hissetmek ilişkini daha güçlü kılacaktır. Düşünmeden para harcaman, ailenle aranızda tartışma yaşanmasına neden olabilir.

2 Temmuz 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konular ve kişisel değerleriniz bugün odak noktanız olabilir. Gelirinizi artırmak veya harcamalarınızı gözden geçirmek için hangi alternatifler üzerinde duracağınızı araştırabilirsiniz. Kendi yeteneklerinize güvenin.

2 Temmuz 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Gün içinde sevdiklerinizle birlikte olmak için zaman yaratabilirsiniz. Gelecek beklentileriniz konusunda kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Keyif aldığınız konularda harcamalar olabilir. Eğitsel konularda gelişmeler olabilir. Ticari işlerinizde farklı konular gündeme gelebilir.

2 Temmuz 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan eksik hissettiğiniz konularda olumlu haberler alabilirsiniz ayrıca küslükleri bitirmek, affetmek ya da af dilemek için de verimli bir gün olacak.

2 Temmuz 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşkta sürprizlere hazırlıklı olmalısın. Romantik bir gelişme ile karşılaşabilirsin bugün. Eğer hayatında kimse yoksa yeni bir insanın etkisi seni sarabilir. Gün içerisinde önceliğin bu aşk mevzuları olabilir bugün.

2 Temmuz 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün isyankâr duygular ile gerçek bağımsızlık ve özgürlük ihtiyacı arasında ayrım yapmak zor olabilir. Eğer harekete geçmeyi ertelerseniz, neyin ne olduğunu anlamak için daha iyi bir konumda olursunuz. Gün ilerledikçe, kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmek için daha iyi bir zaman oluşabilir. İnsanlar, iletmeye çalıştığınız incelikleri anlar ve bir partnerle fikir paylaşımı tatmin edici olabilir. Yeni fikirler hayal ederken iki kişinin daha iyi olduğunu fark edebilirsiniz. Kesinlikle, başkalarıyla yapılan konuşmalar yaratıcılığı teşvik edebilir.

2 Temmuz 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda yaratıcılığınızı kullanmak için kendi gücünüze ihtiyacınız var. Kendinize olan güveniniz sizi bazen çok cüretkar yapıyor. Mantıklı olan yanınız ağır basıyor ve gereken adımı dikkatli bir şekilde atıyorsunuz.

2 Temmuz 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde tartışma çıkmasına neden olabilirsiniz. Kendinizden vearkadaşlarınızdan beklentileriniz azalırsa, büyük ilerleme kaydedersiniz. Evde de durum daha iyi değil. Hızlı U-dönüşleri yapıyor ve başkalarını da kışkırtıyorsunuz. Sakin olun, ortaklarınız ve arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirin. Stres sizi hasta edebilir. Sağlıklı beslenin ve size güven vermesi ve rahatlatması için biraz egzersiz yapın.

2 Temmuz 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün aşk, tatil, çocuk ve hobilerinizle ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir ve partnerinizle, yakınlarınızla ortak kararlar alabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

2 Temmuz 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz. Bazı konularda kendinizi ispat etmek isteyebilir ve çabalarınızı bu doğrultuda özgürce yönlendirebilirsiniz. Bugün, duygusal konuların ön plana çıkmasıyla birçok konuda derin düşüneceksiniz.

2 Temmuz 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 26' 19" R
Ay
Koç
23° 00' 07" R
Merkür
Başak
18° 06' 04" R
Venüs
Terazi
26° 06' 05" R
Mars
Yengeç
08° 48' 50" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 12"
Satürn
Balık
15° 08' 25"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 44"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 16"
Lilith
Terazi
09° 08' 24"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>