Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Belirsizlik İçindesin! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Beklenmedik sorunlar yaşanabilir. Kendinize koymuş olduğunuz sınırlar ilişkinizin zarar görmesine neden olabilir.

Ufak tefek sorunlara çok fazla takılı kalmamaya çalışın. Amaçlarınız doğrultusunda ilerlemeye devam etmeniz, mesleki açıdan daha iyi olacak. Üstünüz olan kişilerle aranızı iyi tutmaya çalışın.

Parasal durumunuzdaki dalgalanmalar sorunlar yaşanmasına neden olabilir. Belirsizliklere çok takılı kalmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Neler yapacağınızı düşünmek ve planlamak bazen yorucu olabilir. Evinizde kaldığınız sürelerde bunları netleştirmek zorlaştığında kendinizi serbest bırakmalısınız. Hava alacağınız, doğada vakit geçireceğiniz programlar yapmak zihninizin açılmasını ve daha iyi kararlar vermenizi sağlayabilir.

30 Haziran 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Oğlak burcu için olan günlük burç yorumu şöyle; İş hayatında başarılı ve odaklı olacaksınız. Enerjiniz yüksek olacak ve kendinizi işinize adamış şekilde ilerleyeceksiniz. Özellikle planlarınızı detaylı bir şekilde oluşturarak hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Duygusal konularda ise mantıklı ve sabırlı bir tavır sergilemeniz gerekebilir. Sevdiklerinizle zaman geçirmek size iyi gelebilir. Ailenizle olan ilişkilerinizde anlayışlı ve sabırlı olmaya özen gösterin. Sağlık konusunda ise düzenli egzersiz yapmak size enerji verebilir.

30 Haziran 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pazar gününe güzel bir kahvaltıyla başlıyorsun. Her zaman kalabalık sofralar seni mutlu ediyor. Bugün ailenle vakit geçirmeye özen göstereceksin. Uzun zamandır ilişkisi olan Oğlak burcuysan, ilişkinin bir belirsizliğin içinde sürüklendiğini düşünebilirsin. Bu konuyu sevgilinle konuşmak isteyeceksin.

30 Haziran 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel imajınız ve fiziksel görünüşünüzle ilgili konular öne çıkabilir. Kendinizi ifade ederken net ve kararlı duruşunuzu bu şekilde destekleyebilirsiniz. İçsel dengenizi koruyarak çevrenizdeki insanlarla ilişkinizi yönetmenizin önemli ve gerekli olduğu bir gündesiniz. 

30 Haziran 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde eve yönelik işler ve ailevi konular daha fazla meşguliyet gerektiriyor. Ancak öğleden sonra kendinizi çok daha pozitif hissedebileceğiniz yaratıcı konular ve imkanlar var.

30 Haziran 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konulara şekil verecek değişimlerin olma ihtimali söz konusu. Bu şekilde sakin ve verimli bir bakış açısı ile dönüm noktalarını oldukça sakin yaşayabilirsiniz.

30 Haziran 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Parasal konularda elde etmek istediğin gelişmelerin hayalini kurmak sana daha güzel yollar bulman için de ilham almanı sağlayabilir. Nasıl bir yol izleyeceğini görmek, nasıl adımlar atacağını kestirmek için dikkatli düşünmen gerekecek bugün.

30 Haziran 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün, bazı planlarınızı gözden geçirmeyi, revize etmeyi veya düzenlemeyi düşünün. Belirli öğrenme, kişisel ilgi alanları, iletişim ve sosyalleşme faaliyetleri için motivasyonda kısa bir düşüş mümkündür. Bu konularla ilgili gecikmeler yaşanabilir ya da bekleyen kararlar sizi geçici olarak üzebilir. Yeni bir projeye başlamak yerine tamamlanmamış bir projeye dönmek muhtemelen en başarılı strateji olacaktır. Önceliklerinize yeniden bağlanmanın yollarını bulun; bu, yolunuza daha çabuk dönmenize yardımcı olacaktır. Mevcut değişim, haftaya daha ağır veya daha sorumlu temalar katabilir ancak döngü, hayatınızda işleri azaltmanın size fayda sağlayacağı yerleri hatırlatan yararlı bir döngüdür. Planlardaki değişiklikler oldukça eğlenceli olabilir ve hayatınıza kendiliğindenliği davet edebilir.

30 Haziran 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi iyi ifade edeceğini bir gün. Fikirleriniz söylerken, duygularınızdan arınmalısınız. Mantığınıza güvenseniz bile, bazı olaylar, sizin tarzınızın dışında bir söyleşi gerektirebilir. Müthiş dengenizi unutmamalısınız.

30 Haziran 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şey sizin istediğiniz gibi gitmiyor ve bunun getirdiği stresin bedelini sağlığınızla ödeyebilirsiniz. Talihsizliğinizi telafi etmek için kendinizi çok zorluyor ve yıpratıyorsunuz. Bunun her zaman mümkün olmayabileceğini kabul edin, rahatlayın ve her şey yolunda gitmese bile kendinize iyi davranın.

30 Haziran 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün ev, aile ve gayrimenkul konuları ön plana çıkabilir ancak partnerinizle ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Gününüz harika geçsin.

30 Haziran 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gücünüzün farkında olmanıza rağmen, hırslı yapınızı daha da körükleyecek sorumluluklar peşindesiniz. Başarmayı seviyorsunuz. Toplumsal olaylarda zincirleme konuları birbirine bağlayan çalışmalarla başarılı bir grafik de sizi bekliyor.

30 Haziran 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 31" R
Ay
Koç
22° 47' 35" R
Merkür
Başak
18° 04' 32" R
Venüs
Terazi
26° 05' 04" R
Mars
Yengeç
08° 48' 22" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 09"
Satürn
Balık
15° 08' 29"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 45"
Plüton
Oğlak
29° 45' 24"
Chiron
Koç
22° 18' 18"
Lilith
Terazi
09° 08' 18"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>