Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Eşyalarını Düzenliyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Haziran 2024, Cuma

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün, duygularınızı ifade etme konusunda çok sorun yaşanmayacak. Karmaşık durumların üstesinden gelmek için tüm şartlar uygun. Yaklaşımlarınızı ona göre değiştirmeye çalışın.

Mesleki olarak köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Sınırların yeniden belirlenebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddiyatla ilgili konularda daha temkinli olmaya çalışın. Daha dengeli olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyerinizde önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Geçmişteki hatalarınızdan ders çıkararak, iş hayatınızda daha sağlam adımlar atmanız ve hedeflerinize ulaşmanız için uygun bir gündesiniz. Önemli girişimler ve talepler konusunda günün ikinci yarısında görüşmeler yapmak, kendinizi göstermek için daha iyi fırsatlarınız olabilir.

28 Haziran 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii, Oğlak burcu için bugün şanslı bir gün olabilir. Enerjiniz yüksek olacak ve hedeflerinize doğru emin adımlarla ilerleyebilirsiniz. Bugün, işlerinizde disiplinli ve kararlı olmanız gerekebilir. Özellikle sabırlı ve öngörülü davranarak sorunları kolayca çözebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirmek size iyi gelebilir ve ilişkilerinizde daha anlayışlı olabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmayı unutmayın ve bugünün keyfini çıkarmayı ihmal etmeyin.

28 Haziran 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün giysi dolabını düzelmek istiyorsun. Eşyalarının fazlalığı gözüne çarpıyor. Giymediğin kıyafetleri ikinci el satarak maddi gelir elde etmek isteyebilirsin. Borç verdiğin birinin paranı zamanında ödememesi seni zora sokabilir. Artık birine borç vermeden önce iki kere düşüneceksin.

28 Haziran 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Etkisinde kaldığınız insanları ve olayları düşünebilirsiniz. Bunlar ışığında neler yaptığınız, ne tepkiler verdiğinizi bilmek kişisel ve ruhsal açıdan daha dengeli olmanıza yardımcı olabilir. Güvenmekle ilgili tabularınızı yıkabilirsiniz.  

28 Haziran 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Alevi konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Ev hayatınızla ilgili konularda değişiklikler yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Bazı işlerde acele karar veremeyin. Aldığınız kararları iyi düşünün, tutulmanın etkisi sizi eyleme geçiriyor. Geçmişle ilgili konularda daha fazla içinize dönebilirsiniz. Kendinizle kalmanız size daha iyi gelebilir.

28 Haziran 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanı verimli geçirmekte zorlanacağınız ve aklınızın dağınık olacağı bugünlerde keyfinizi yerine getirmek için sevdiğiniz şeyler yapın.

28 Haziran 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Daha fazlasını başarma isteği duyabilirsin bugün. Hayatında daha güzel şeyler görmek isteyebilir ve bunun için adımlar atabilirsin. Gerek maddi durumlarda gerekse insan ilişkilerinde daha fazlasını isteyeceğin bir gün olacak.

28 Haziran 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, gün merakınızı uyandırarak geçiriyor. Özel biriyle bir şeyleri açıklığa kavuşturmak için çoğunlukla iyi bir enerji vardır. Gün ilerledikçe söylentilerin yanlış veya abartılı olması muhtemel olsa da çok ilginç bir gün olabilir. Başkalarından teselli arayabilirsiniz ancak arzu ettiğiniz destek geçici olarak istediğiniz kadar tam veya derin olmayabilir. Nitekim, bazı şeyleri derinlemesine konuşmak daha iyi yanıtlara yol açabilir. Önemli ayrıntıları gözden kaçırırken, dikkatinizi hak etmeyen şeylere çok fazla değer vermeye dikkat edin. Duyduklarınıza çok fazla enerji veya inanç harcamaktan kaçınırsanız, bugünkü etkileşimlerden keyif alabilirsiniz.

28 Haziran 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Belleğiniz çok güçlü. Yaşadığınız hiçbir olayı unutmuyorsunuz. Bazıları için, kinci olarak tanınsanız bile, siz kendinize toz kondurmuyorsunuz. İlişkilerinizde aşırı sabırlı davranışlarınız sizi adım, adım başarıya götürüyor.

28 Haziran 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Azminiz övgüyü hak ediyor, ancak hayatta sadece başarıdan fazlası olduğunu unutmuş görünüyorsunuz. Israrla çabalıyorsunuz ancak hayatta yenilgilerin de olduğunu kabul etmelisiniz. Hedeflerinize daha rahat ulaşmak için kendinize biraz daha zaman ayırın. Sadece bu şekilde başarınızın tadını çıkarabileceksiniz. Kendinizi biraz da hayatın akışına bırakın; yoksa hayat sizi pas geçecek.

28 Haziran 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün ev, aile konularında özellikle partnerinizle ufak anlaşmalıklar gerçekleşebilir. Gününüz harika geçsin.

28 Haziran 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili hoşnutsuzluk devam diyor. Bulunduğunuz ortamlara çok çabuk uyum sağlamanıza rağmen, farklı aktiviteye ihtiyaç duyuyorsunuz. Biraz daha rahat olun. Bugün, maddi konularda arzuladığınız performans için yardım alacaksınız.

28 Haziran 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 06" R
Ay
Koç
22° 41' 19" R
Merkür
Başak
18° 03' 45" R
Venüs
Terazi
26° 04' 33" R
Mars
Yengeç
08° 48' 08" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 07"
Satürn
Balık
15° 08' 31"
Uranüs
Boğa
27° 07' 06"
Neptün
Balık
28° 32' 46"
Plüton
Oğlak
29° 45' 24"
Chiron
Koç
22° 18' 19"
Lilith
Terazi
09° 08' 15"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>