Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Çözüm Odaklısın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, beklenmedik adımlar atarak ilişkinizde karmaşıklık yaşanmasına müsaade etmemeniz gerekiyor. Sınırların yeniden belirlenmesi gereken bir gündesiniz.

Şartlar değişim gösteriyor olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışın.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İstediklerinize adım adım ulaşmayı başarabileceğiniz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmiş ilişkilerinizi ve yaşam tarzınızı gözden geçirin; hayatınızda neyin eksik ve fazla olduğunu buradan anlayabilirsiniz. Bu sayede yeni başlangıçlar için fırsatları görmek ve değerlendirmek daha kolay olacaktır. Ticari ve hukuksal konularda şanslı bir gün olabilir; çevrenizden alacağınız geri dönüşleri kulak arkası etmeyin.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün,hayatında disiplinli ve kararlı bir şekilde ilerlemelisiniz. Kendinize hedefler belirleyip bu hedeflere adım adım ilerlemek için planlar yapabilirsiniz. Maddi konularda dikkatli olmanızda fayda var, harcamalarınıza özen göstermelisiniz. Aşk hayatınızda ise duygularınızı daha açık şekilde ifade edebilir, partnerinizle mutlu anlar yaşayabilirsiniz. Sağlık açısından ise düzenli uyku ve beslenmeye dikkat etmenizde fayda var. Her şeyin gönlünüzce olmasını dilerim.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Yay burcuysan, çalıştığın yerde problemleri hızlıca algılayıp çözebilirsin. Kişisel görünüşün ile ilgili radikal kararlar almak isteyebilirsin. Ailen ve sevdiklerinle zaman geçirmek senin için önemli olabilir. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, bu aralar ilişki fikrine sıcak bakmaya başlayabilirsin.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gerçekçi hedefler belirleyin, aceleci davranmadan planlı ilerleyin. Yol arkadaşlarınız ve yakın çevrenizle uyumlu olun. İş, seyahat ve iletişim gibi konularda tedbirli olmanız ve alternatif planlar yapmanızda fayda var.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yengeç burcundaki yeniay bugün karşılıklı konulara ve ilişkilerinize daha odaklı olabileceğinizi gösteriyor. Aşkta ve sevdiklerinizle ilgili konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kavga etmemek ve anlayışlı olmak bugün mottonuz haline gelmeli adeta Bir süre dinlenme haline geçeceksiniz ve hayatın tadını çıkartabileceksiniz.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birortamında yeni bir insan ile tanışman olası. Güzel etkiler hiç beklemediğin yerlerde karşına çıkacak bugün. Aşk ve ilişkiler konusu hiç beklemediğin bir anda karşında bitiverebilir.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ilişkilerinize vebirliğine olan ihtiyacınıza dikkatinizi çekiyor. İlişki bölümünde önemli bir yeniden başlatma, yeni bir başlangıç ​ ​​olabilir. Şimdi ilişkileri geliştirmek, anlaşmalar yapmak, pazarlık yapmak ve bağlantı kurmak için mükemmel bir dönem. Özel bir hedefi başarmak için biriyle danışmanlıktan veya eşleşmekten faydalanabilirsiniz. Şu anki olaylar aracılığıyla ilişki ihtiyaçlarınız veya hedefleriniz hakkında anlamlı sonuçlara varabilirsiniz. Ayrıca üretken konuşmalar da olabilir ve enerjinizi akıllıca harcarsınız. Hayatınızı iyileştirmek için çaba göstermeye isteklisiniz, bu da sizi kendinizi geliştirmeye ve yakın bir ilişkiyi geliştirmeye teşvik ediyor.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, arkadaşlık ilişkilerinize yargılayıcı bakmamalısınız. Onların fikirlerini beğenmeyebilirsiniz. Üstelik yalnızlık duygusu içinde kalabalık topluluklara karşı tepki duyabilirsiniz. Kendinize güvenmelisiniz.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Öfkenizi kontrol altına almazsanız sizi ele geçirebilir ve size düşünebileceğinizden fazla zarar verebilir. Kendinizi etrafınızdakilerle kıyaslamak istiyorsunuz ve bu nedenle çatışma arıyorsunuz. Saldırgan halinizi dizginleyin, çünkü enerjinizi kullanmak hoşunuza gitse bile, bu enerji istikrarlı değil ve sizi kritik bir anda yüzüstü bırakabilir. Sağlığınıza daha dikkat etmelisiniz.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün Sirius yeni ayı ile; partner, evlilik, ortaklık, mahkeme konularında şanslı olacaksınız ve aşk, tatil, çocuklarla ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz harika geçsin.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sorunlarınızı kafanıza takmamalısınız. Nasıl olsa her türlü probleminize çare bulabilecek bir kapasiteniz var. Bugün karşıt evinizde ilerleyen Güneş, ortak çalışma yaptığınız kişilerle mantıksal yaklaşımlar içinde olacağınızı gösteriyor.

6 Temmuz 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 54" R
Ay
Koç
19° 32' 57" R
Merkür
Başak
17° 40' 36" R
Venüs
Terazi
25° 49' 19" R
Mars
Yengeç
08° 41' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 20"
Satürn
Balık
15° 09' 26"
Uranüs
Boğa
27° 07' 17"
Neptün
Balık
28° 33' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 49"
Lilith
Terazi
09° 06' 52"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>