Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Düşünce Dolusun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2024, Cumartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün, Oğlak burcu için aşk ve ilişki hayatında her şeyin üzerinize geldiğini hissedebilirsiniz. Aktif yaklaşımlarınızla dikkat çekebilir ve bu süreçten istediğiniz gibi yararlanabilirsiniz. İlişkinize yönelik adımlar atmayı öncelik haline getirmeniz gerekecek.

Oğlak burcu için günlük yorumdave kariyer hayatında gereğinden hızlı hareket etme eğiliminde olabilirsiniz, bu da hata yapmanıza neden olabilir. Aktif yaklaşımlarınızın karşılığını alacaksınız, ancak bunun için biraz daha beklemede kalmanız gerektiğini unutmamalısınız.

Bugün, Oğlak burcu için parasal kaynakların yönetimi konusunda daha temkinli olmanız gerekebilir. Yapılması gerekenleri eksiksiz gerçekleştirdiğiniz sürece hedeflerinize ulaşmanız mümkün olacaktır. Kontrollü bir süreçten geçiyorsunuz ve bu durum dikkatli olmanızı gerektiriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İsteklerinize daha profesyonel bir şekilde yaklaşmalısınız. Sezgileriniz sizi bir noktaya kadar götürür ancak oradan sonrası için iyi bir plana, iyi yol arkadaşlarına ihtiyacınız vardır. Bugün planınız ve yol arkadaşlarınız konusundaki soru işaretlerinizi gidebilir, görüşmeler yapabilir ve sorumluluğunuzu tamamlayın akışı seyredebilirsiniz.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Oğlak burcundaki insanlar için finansal konularda dikkatli olmanız gereken bir gün olabilir. Sabırlı ve disiplinli bir şekilde hareket etmelisiniz. İş hayatında ise hedeflerinize odaklanmak ve planlarınızı uygulamak için iyi bir gün olabilir. Kişisel ilişkilerinizde ise iletişim konusuna dikkat etmeniz gerekebilir. Sevdiklerinizle anlayışlı ve sabırlı bir iletişim içinde olmaya çalışın. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle!

7 Eylül 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini herkesten sakladığın ama sosyal olman gerektiğinin de farkında olduğun bir gündesin. Yakın çevrendeki dostların kendi özel hayatlarında radikal kararlar alırken sen de bu konuda fikir sahibi olabilirsin. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan bu konuda kararsız ve düşüncesiz tavırlar aklını meşgul edebilir.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konulara odaklanabilirsiniz. Gelirlerinizi ve harcamalarınızı gözden geçirmek, bütçe planlaması yapmak için uygun bir gün olabilir. Kendi kazanımlarınıza odaklanarak başkalarına olan bağımlılığınızı azaltabilirsiniz.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal bir kararlılık ve odaklanma içinde davranabilirsiniz. Aynı zamanda gruplar içinde ya da arkadaşlar arasında daha kararlı davranmanız gerekebilir.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle son zamanlarda ailenizle bazı anlaşmazlıklar çıksa bile anlayışlı olmanız hemen sevgi ve ilgiyi üzerinize çekecektir. Sabır en büyük kazancınız.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zaman akıp giderken elinizde mutlaka bir izi kalır. Bugün bu izlerin niteliğiyle ilgilenebilir ve hayatınızı keyifli, rahat ve daha az kaygılı hale getirecek bir planlama düşünebilirsiniz. Fiziksel etkinliklere katılabilir, enerjinizi yenilerken bir yandan da bedeninize yatırım yapabilirsiniz.

7 Eylül 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün biraz rahatsız ve belki de zayıf hissedebilirsiniz. Olumsuz düşüncelerden veya beklentilerden olabildiğince kaçının çünkü bu sizi düşüşe hazırlayabilir. Duygusal oyunlara kapılmamak için elinizden geleni yapsanız da istediğinizi elde etmek için manipülatif taktikler kullanmamaya çalışın. Odaklanmak veya konsantrasyon için harika bir gün olması da pek olası değil. Projeler ilerliyor gibi görünse de şimdi başa çıkılması gereken sürprizler olabilir, bu nedenle zihninizi programınızdaki ani değişikliklere açık tutmaya çalışın. Ayrıca sert sözler de sarf edilebilir ve bunlar kasıtlı olmasa bile, şu anda hayatınızdaki insanlara karşı daha güvensiz hissedebilirsiniz.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Denge ve ılımlı olma zamanı. İşbirliğine, sadakatine ve mükemmel zamanlamayı beklemenle birlikte denge ve uyum hayatına geliyor. Aşık olma veya evlenme teklifi bekliyorsan uygun bir gün senin için. Duygularını dengelemeye çalış ve öyle karar ver. Sosyal etkinliklere davet gelebilir senin için. Bugün ya da yarın organizasyonlara katılacaksın. Disiplinli bir çalışma seni bekliyor.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde başarı size doğal bir şekilde gelse bile, yine de iç huzurunuzu ve gerçekçi yaklaşımınızı korumalısınız. Bu yolla işyerinde edindiğiniz dostlukları muhafaza edebilecek ve sevdiklerinizin sizin ne denli sıcak kanlı olabileceğinizi görmelerine olanak tanıyacaksınız. Eski tartışmaların ne o zaman ne de şu anda artık önemli olmadığını anlıyorsunuz. Kendinize, fiziksel gücünüzü korumak ve dinginliğinizi sürdürmek için uzun bir rahatlama süresi verin.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sizin yargı yeteneğiniz veanlayışınız kesinleşiyor. İyimserlik zihninizi genişletecek veya satışları artıracaktır. Büyük planlara ve ideallere odaklanın. Farklı tip insanlarla kolayca iletişim kuruyorsunuz ve öğrenmeye heveslisiniz. Kendini beğenmişlikten kaçının.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşırı çalışkanlığınız çevrenizde size olumlu puan kazandırırken, çalışma gücünüzü ikiye katlıyor. Bugünyerinizde duygusal desteğe ihtiyacınız var. Birlikte çalıştığınız kişilerin kişisel yeteneklerine ve samimiyetlerine dikkat ediyorsunuz.

7 Eylül 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 28' 01" R
Ay
Yengeç
19° 19' 25" R
Merkür
Akrep
14° 53' 37" R
Venüs
Yay
06° 44' 41" R
Mars
Yengeç
25° 29' 55" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 20" R
Satürn
Balık
13° 09' 18"
Uranüs
Boğa
26° 13' 36"
Neptün
Balık
27° 40' 44"
Plüton
Oğlak
29° 40' 23"
Chiron
Koç
20° 49' 03"
Lilith
Terazi
12° 50' 54"
True Node
Koç
06° 23' 34"
Son Güncelleme : 23/10/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>