Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İpleri Gevşetmenin Vakti Geldi Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İçsel huzursuzlukları tamamen ortadan kaldırmanız gerekiyor. Doğru olduğuna inandığınız adımları atarken biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Dengeli olabildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak.

Daha olumlu enerjiler alıyorsunuz. Amaçlarınıza uygun yaklaşımlar ortaya koyabildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacağınızı da bilmelisiniz. Koşullara uygunluk göstermeniz gereken bir süreçtesiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Kontrol sizde olmadığı sürece her şey daha da karmaşık olabilir. Sınırları da gereğinden fazla zorlamaktan kaçının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevgili oğlaklar,hayatınızda performansınızı üst seviyelere çıkartabileceğiniz bir gün. Yarım kalan tüm işlerinizi bugün halledebilir, önemli kişilerle olan görüşmelerinizi bugün yapabilirsiniz. Bugün alacağınız kararlar uzun vadeli, istikrarlı ve sorumluluk getiren kararlar olacaktır.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Oğlak burcu insanlarının karar verme süreçlerinde daha esnek olmaları gerekebilir. Özellikleveya aile konularında aceleci davranmamaları, detayları gözden kaçırmamaları önemli olabilir. Duygusal anlamda ise içsel dengeyi korumak ve kendilerine zaman ayırmak faydalı olacaktır. Kendilerini keşfetmeye, hobilerine zaman ayırmaya yönelik aktiviteler bugün Oğlaklar için olumlu bir etki yaratabilir.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerine olan inancın ve bağlılığın çevren tarafından sıkı eleştiriler almana neden olacak. Mücadele gezegeni Mars, öncü burçta konumlanmaya başlıyor. İşkolikliğinin arttığı bu günlerde sevdiklerine ayırdığın zamandan çok kıstın. Sana karşı duydukları kırgınlıkları dile getirebilirler. Tanık olacağın bazı olaylardan dolayı çocukluk zamanlarını özleyebilirsin.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızdaki insanla ilgili görüşlerinizden emin olamayabilirsiniz. Yaşantınıza dahil olan konuların işe yararlığı, mutlu edip etmediği konusunu masaya yatırabilirsiniz. İkili ilişkileri görüşmek, sorunlara çözüm bulmak adına iyi bir gün olabilir. 

4 Eylül 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ticari anlamda sorumluluklarınız aratabilir. Yabancılarla görüşmelerinizi sözleşmeye bağlamak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız konulara yönlenmek isteyebilirsiniz. Yeni ufuklara açılmak için başlangıçlar yapabilirsiniz. Akademik konular gündeminizi meşgul edebilir. Duygusal olarak kendinizi rahat ifade edebilirsiniz.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar sosyalliğiniz ile de bilhassa karşı cinsin ilgisini çekebilirsiniz. Kendinizi ifade ederken mutlu da olabileceğiniz bir gündesiniz.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Emekleriniz kadar karşılık bulacağınızı düşünebilirsiniz. Ancak bu düşünceyle hareket ederken, gereksiz risklere girmediğinizden ve parasal konuları nasıl yönettiğinizden emin olmalısınız. Çocuklarınız ya da aşk hayatınızla ilgili gündemlerin sizi huzursuz etmesi, evdeki bazı düzenlerin değişmesini gerektirebilir.

4 Eylül 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün en iyi sonuçlar için bir sonraki hamleyi yapmadan önce yaratıcı hayaller için yer açmak adına programınızı biraz gevşetin. Gün ilerledikçe kaynaklarınızı veya yeteneklerinizi kendi yararınıza nasıl kullanacağınıza dair sezgisel anlayışınız güçlü olacak. Romantik fırsatlar veya sosyalleşme ve karşılıklı olarak faydalı bağlantılar kurma şansları ortaya çıkabilir. Bunun yerine, işinizden ve yarattığınız etkiden her zamankinden daha fazla keyif alırsınız. Büyümenizi ve gelişmenizi engelleyen herhangi bir sorunu fark edebilirsiniz. İlerlemenizi yavaşlatan şeyleri temizlemek veya yeni bir başlangıç ​​yapabilmeniz için görevlerinizi yerine getirmek doğru odağı olabilir.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tepkilerinizi en doğru şekilde ayarlamaya çalışın. Odaklanma açısından beklenmedik gelişmeler de gündeme gelebilir. Normalden daha rahat hareket edeceksiniz ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın. Beklemede kalmadığınız ve gereğinden hızlı hareket ettiğiniz sürece olur olmadık sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fiziksel ve ruhsal açıdan güzel bir denge içindesiniz. Dışarıdan da yolunuza taş koyan olmayacak. Aksine, çevrenizdeki insanlar son derece samimi ve yardımcı yaklaşımlarıyla hayatınızı daha da güzelleştirecek. Enerjiniz yüksek olduğundan, içinizden gelen ne varsa yapabilirsiniz. Ama dikkatli olun ve yaptıklarınızın sizi hangi noktalara götüreceğini de hesaba katın, ileride her şeyin bu kadar kolay olmayacağı dönemler de olacak.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İletişimde mantıklı ve ödün vermez tutumunuz, fikirlerinizin geçerliliğini etkili bir şekilde göstermenizi sağlar. Artık bu özgüven ile ilerleyeceksiniz.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güzel bir ilişkiniz var. İlişkinizi korumak adına karşılıklı verdiğiniz tavizler, ikinizin de birbirinize sevginizin dışında büyük bir saygı duymanızı da sağlıyor. İş fırsatlarının biri gidip biri geliyor. Ama siz onları göremiyorsunuz. Birbağlantınızın son andaki karar değişikliği sizi biraz sarsabilir. Paranın kıymetini anladınız ve para işlerinizde gittikçe daha akıllı davranıyorsunuz. Sağlığınız konusunda kendinizi fazla zorlamamaya dikkat edin. Sakinleştirici çaylar ve kısa yürüyüşler sizi rahatlatabilir

4 Eylül 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 28' 01" R
Ay
Yengeç
19° 19' 25" R
Merkür
Akrep
14° 53' 37" R
Venüs
Yay
06° 44' 41" R
Mars
Yengeç
25° 29' 55" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 20" R
Satürn
Balık
13° 09' 18"
Uranüs
Boğa
26° 13' 36"
Neptün
Balık
27° 40' 44"
Plüton
Oğlak
29° 40' 23"
Chiron
Koç
20° 49' 03"
Lilith
Terazi
12° 50' 54"
True Node
Koç
06° 23' 34"
Son Güncelleme : 23/10/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>