Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Adımlarına Dikkat Etmelisin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2024, Salı

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha duygusal yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Doğru planlama sayesinde istediklerinize ulaşma şansınız da bir hayli fazla. Sezgilerinize de fazlasıyla ihtiyaç duyabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz.

Mesleki olarak biraz daha bilinçli adımlar atmanız gerekiyor. Sınırları gereğinden fazla zorlamaktan da kaçınmalısınız. Etkin adımlar atmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Gereksiz harcamalar yaptığınız sürece her şey daha da karmaşık olabilir. Kontrollü olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevgili oğlaklar, girişim yaptığınız konularda pozitif sonuçlar alacağınız bir gün. Emeklerinizin karşılığını alıyor almak güven duygunuzu arttırıyor. Dikkat gerektiren ve birikmiş işlerinizi bugün halledebilirsiniz. Sağlığınızla alakalı pozitif gelişmeler var.

3 Eylül 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Oğlak burcunu zihinsel açıdan zorlayıcı etkiler bekliyor olabilir. Sabırlı ve kararlı bir tutum sergileyerek, karşınıza çıkabilecek engellerle başa çıkabilirsiniz. Özellikle iletişim konularında dikkatli olmanızda fayda var. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi dengelemeye özen gösterin. Hayal kırıklıklarınızı olgun bir şekilde ele alarak, duygusal dengeyi korumaya çalışın. Bugün kendinize zaman ayırarak içsel huzuru sağlayabilirsiniz. Her şeye rağmen, elinizden gelenin en iyisini yapmaya odaklanın. Sonunda emeklerinizin karşılığını alacaksınız. Hayırlı günler dilerim!

3 Eylül 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne telefonun ile ilgili problemlerle başlayabilirsin. İşlerin ters gidebilir, günün gidişatını değiştirmeye gayret edeceksin. Bu dağınıklık seni yıldırmasın. Toprak burcunda Yeniay gerçekleşecek. Ailede, para konusunda savruk davrananları uyarmak sana düşebilir. Akşamüstü ayın boşlukta halini, adım attığın her alanda hissedebilirsin.

3 Eylül 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konulara ve kişisel bütçenize odaklanabilirsiniz. Finansal planlamalar yapmak veya tasarruflarınızı gözden geçirmek için uygun bir gün olabilir. Bu planlarla gündelik akışınızı, harcamalarınızı ve beklentilerinizi daha doğru yönetebilirsiniz.

3 Eylül 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün medya ve uluslararası konularla ilgilenebilirsiniz. Yeni yolculuklar planlamak isteyebilirsiniz. Gün içinde eğitsel konularda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Birçok konuya birden odaklanmak durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi paylaşmak için yakın çevrenizdeki kişilerle planlar yapmak size iyi gelebilir.

3 Eylül 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızdaki belirsizliklerin çözüldüğünü görerek rahatlama fırsatı yakalayabilirsiniz. Nostalji konuları bugünlerde sizler için de gündemde olabilir.

3 Eylül 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınızı gizli tutarak yaşamak istediklerinize ulaşamayabilirsiniz. Bir hissiniz, hayaliniz olduğunda bunun peşinden gitmeniz gerektiğini kariyeriniz size öğretti. Bugün bu öğretileri hayatınızın her alanına uyarlamak için bir adım atmanız gerekebilir.

3 Eylül 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, dünya görüşünüzü ve farklı aktivitelere ve öğrenme deneyimlerine olan ihtiyacınızı harekete geçiriyor. İnancınızı inşa edecek ve nerede durduğunuzu ve neye inandığınızı anlayacaksınız. Daha güçlü bir amaç veya anlam duygusu için mükemmel bir zamandır. Yine de gerçek arzularınızla daha iyi temas kurabilmeniz için biraz öz değerlendirme uygundur. Bugün, bir motivasyon engelini aşmanız gerekebilir. Bu etki altında hedeflerinize ulaşmak daha zor veya belirsiz görünebilir ancak bu geçicidir. Bu etki, aşırıya kaçmanızın veya kendinizi fazla zorlamanızın sonucu olabilir ve kendinizi yeniden yönlendirmek için biraz zaman ayırmanız mantıklı olabilir veya yolunuzu yeniden düzenlerken ihtiyaç duyduğunuz bir kontrol noktasının zamanı gelmiş olabilir.

3 Eylül 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yurt dışı ve yurt içi seyahatlere çıkabilirsin. Bu yolculuk sana taşınma veya hayat yolunda bir şeyi bırakarak kendi yolunda gitmeyi düşündürebilir. İşte tüm bunların hepsi için bir yol haritası belirlemelisin. Yeni enerjiler sana her daim mutluluk getiriyor. Kafan çok karışık, hiçbir şeyden tatmin olmuyorsun. Sana değişik hobiler edinmeni önerebilirim.

3 Eylül 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sanki her şey kendiliğinden yerine oturuyor. Çevrenizdekilerin heyecanınızı ve canlılığınızı fark etmemesi mümkün değil. İşyerindeki tüm görevlerinizi başarıyla tamamladınız ve artık yeni projelere rahatça geçebilirsiniz. Özel hayatınızda bile, karşılaştığınız herkes üzerinde bıraktığınız umut verici izlenim sayesinde mutlu anlar yaşıyorsunuz. Zahmetsizce ulaştığınız bu başarılı dönemin keyfini, sona ermeden önce doya doya çıkarın.

3 Eylül 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat konularında şans sizinle ancak sağlığa dikkat. Gününüz şahane geçsin.

3 Eylül 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle yanlış anlamalardan kaynaklanan problem yaşamanız söz konusu. Sorunlarınızı büyütmeden, kendinizi anlaşılır bir şekilde ifade ederek çözmeye çalışın. İş yerinde üzerinize vazife olmayan işleri de üstleniyorsunuz. Bir süre sonra bununla ilgili huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Yabancı olduğunuz konularda yatırım yaparken, mutlaka uzmanlarına danışarak karar vermeniz lehinize olur. Hastalıktan yeni kalktınız. Ama yine kendinizi sakınmıyorsunuz.

3 Eylül 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 27' 36" R
Ay
Yengeç
19° 13' 58" R
Merkür
Akrep
14° 52' 60" R
Venüs
Yay
06° 44' 11" R
Mars
Yengeç
25° 29' 44" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 21" R
Satürn
Balık
13° 09' 19"
Uranüs
Boğa
26° 13' 37"
Neptün
Balık
27° 40' 45"
Plüton
Oğlak
29° 40' 22"
Chiron
Koç
20° 49' 04"
Lilith
Terazi
12° 50' 52"
True Node
Koç
06° 23' 35"
Son Güncelleme : 23/10/2024 12:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>