Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kararlısın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek anlaşmazlıklar yaşanacak. Birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşma çalışın. Anlaşmazlıkları tamamen ortadan kaldırmanız gereken bir gün.

Başarıya ulaşmakta zorluk yaşanmayacak. Koşullar değişim gösterecek olsa da üstesinden gelme şansınız var. Odaklanmalı elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

Sabırlı davranmalı ve harcamalar konusunda abartıdan kaçınmalısınız. Tutumlu olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Harcamalar konusunda abartıdan kaçının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızdaki eksiklikleri gözden geçirmeli ve sağlık, yaşam tarzı gibi konulara daha fazla önem vermelisiniz. Sabırlı ve sakin kalmaya özen göstermeli, geçmiş deneyimlerinizi dikkate alarak çözümler üretmelisiniz. Kasım, Aralık ve Ocak aylarındaki girişimlerinizle nihai kararlar netleşebilir ve bu süreç sonunda rahatlama hissi yaşayabilirsiniz.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün işlerinizde disiplinli ve kararlı bir şekilde ilerlemeniz gerekebilir. Sabırlı olmalı ve hedeflerinize adım adım ilerlemelisiniz. Önemli kararlar almadan önce detayları gözden geçirmek ve planlarınızı detaylandırmak size fayda sağlayacaktır. Bugün, özellikle finansal konularda dikkatli olmalı ve harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız. İlişkilerinizde ise sağlam temellere dayalı adımlar atmanız gerekebilir.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeraltı gezgeni Plüton, son kez burcunu ziyaret ediyor. Gelecekle ilgili yaptığın hesaplar doğrultusunda, para biriktirmeye dair net bir karar veriyorsun. Aile içinde yaşanan huzursuzluklar keyfini iyice kaçırmaya başlayabilir bu da seni kendi evine çıkma fikrine ikna edebilir. Yeme alışkanlıklarını değiştirmeye yönelik diyet listesi hazırlığında olacaksın.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ve günlük rutinlerinizi gözden geçirmek için harika bir gündesiniz. Enerjinizin yüksek oluşu, aklınızın daha pratik çalışması kendinizi daha iyi göstermenize yardımcı olabilir. Maddi güvenliğinizi sağlamak için stratejik kararlar alabilirsiniz.  

2 Eylül 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaşadığınız olaylarda bütünü görmeniz zor olabilir. Yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Önünüzü görmekte zorlanabileceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde kadınlardan destek alabilirsiniz. Duygusal anlamda ferahlamak için bazı konuları bırakmanız gerekebilir. Parasal konularda sorumluluklarınız artabilir.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Elinize yüklü miktarda para geçebilir, tazminat davalarınız sonuçlanabilir, yeni birkurabilir ya da yeni gelir kapılarını keşfetme fırsatı yakalayabilirsiniz.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşantınızın farklı pencerelerinin olması görüşünüzü her zaman destekleyecektir. Evinizin bu pencerelerin en iyisi olması için verdiğiniz çaba da size karşılığını verebilir. Özellikle aile temelli konularda ve yaşam koşullarınızda iyileştirmelerin olması, yükünüzü hafifletecektir.

2 Eylül 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, gözlerinizi geliştirilmesi gereken alanlara açıyor ve bitirilmemiş işlerle ilgilenmek için fırsatlar sunuyor. Bu dönemde, yeni başlangıçlar yapmaktan kaçınmak ve mevcut durumu değerlendirmek en mantıklı yaklaşımdır. İmajınız, kişisel sunumunuz ve bakış açınızla ilgili olarak yeniden yapılanma zamanı olabilir. Bu süreçte, kişisel istekleriniz ve hırslarınızla ilgili olarak öğrendiklerinizi gözden geçirmek ve değerlendirmek için önemli bir fırsat elde edebilirsiniz.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeteneklerinizi kullanarak göz önünde olacağınız, performansınızı üst seviyeye çıkaracağınız bir gün. Yarım kalan tüm işlerinizi bugün halledebilir, önemli görüşmelerinizi bugün yapabilirsiniz. Alacağınız kararlar uzun vadeli ve sorumluluk getiren kararlar olacak.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte başarılısınız - hiç kimse fark etmese veya herhangi bir takdir göstermese bile, başkalarına yardım etmeye ve destek olmaya her an hazır olmanız size fayda sağlayacak. Sevdikleriniz size destek vermek istiyor. Şu anda sahnede kimse olmasa da, gerçek aşkı bulmak için bir gözünüzü açık tutmanız gerekebilir. Tembellik ve isteksizlik zamanı geçti – enerjiniz artık sınır tanımıyor.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat konularında güzel gelişmelere adım atabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle olan iletişiminizde sivri dil kullanmamaya ve onu eleştirmemeye dikkat edin. Bunları aşabilecek güç sizde var. Bu işyerinden de sıkıldınız. Başvurduğunuz işlerden gelecek olumlu bir haber yüzünüzü güldürebilir. Taksitli alışverişlerin cazibesine kapılıyorsunuz, harcamaları biraz daha kısmanız faydalı olacak. Harcamalarınızı biraz denetim altına almanız gerekiyor. Bir aile dostunuzun sağlık sorunu sizi üzebilir. Elinizden gelen desteği yapmaktan kaçınmayın.

2 Eylül 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 33' 00" R
Ay
Yengeç
20° 24' 34" R
Merkür
Akrep
15° 01' 09" R
Venüs
Yay
06° 50' 43" R
Mars
Yengeç
25° 32' 01" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 06" R
Satürn
Balık
13° 09' 06"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 37"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 50"
Lilith
Terazi
12° 51' 28"
True Node
Koç
06° 23' 29"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>