Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Temmuz 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün, duygusal olarak kendinizi geriye çekebilirsiniz. İlişkinizden yana var olan düşünceleriniz farklılık gösteriyor ve bu da sıkıntıları beraberinde getirebilir.

Daha sabırlı olmalı ve her şeyin hemen gerçekleşmesini beklemekten kaçınmalısınız. Odaklanmanız gereken bir gün.

Maddiyatla ilgili konularda kendinizi zora sokabilirsiniz. Bilinçli olmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşam tarzınızı değerlendirebilir, sorgulayabilirsiniz. Bazı sorumluluklarınızın olması, sizi istemediğiniz işleri yapmaya sürükleyebilir. Bunları da değerlendirmeye alın, gerçekten sorumluluğunuz mu yoksa korkularınız mı olduğunu netleştirin.

7 Temmuz 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün destekleyici ve güçlü bir enerji hissedeceksiniz. Hedeflerinize odaklanmak ve kararlılıkla ilerlemek için mükemmel bir gün olacak. Kendinize güveninizi yitirmeden, sakin ve metotlu adımlarla ilerlemeye devam edin. İş veya kariyer hayatınızda başarılı olabileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiklerinizle iletişiminizi güçlendirerek duygusal bağlarınızı kuvvetlendirebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmayı unutmayın ve bugün keyif aldığınız şeylere vakit ayırarak stresten uzaklaşın.

7 Temmuz 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandırarayışı içerisinde olan bir Oğlak burcuysan, beklemediğin bir yerden gelecek olan olumlu dönüşle havalara uçabilirsin. İşinden memnun olmayan bir Oğlak burcuysan karşına çıkacak olan ilk teklifi değerlendirmek isteyeceksin. Yine de acele karar vermemende fayda var. Arkadaşlarının ilişkileri hakkında keskin konuşmalar yapabilirsin.

7 Temmuz 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Neler yapacağınızı düşünmek ve planlamak bazen yorucu olabilir. Evinizde kaldığınız sürelerde bunları netleştirmek zorlaştığında kendinizi serbest bırakmalısınız. Hava alacağınız, doğada vakit geçireceğiniz programlar yapmak zihninizin açılmasını ve daha iyi kararlar vermenizi sağlayabilir. 

7 Temmuz 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal açıdan sizi hassas kılan konular ve bazı engelliler gündeme gelebilir. Bugün daha gerçekçi ve sabırlı olmaya bakmalısınız.

7 Temmuz 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda kendinizi gereğinden fazla baskı altında hissedebilirsiniz. Gücünüzü özellikle aşk konularında dikkatli kullanmanız gereken bir evredesiniz.

7 Temmuz 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Cömert bir ruhun var ancak bu cömertliği abartmamalısın. Çevrendeki insanlara sevgini belli etmek için gereğinden fazla emek harcamamalı ve kendine dikkat etmelisin bugün. İnsanların senden faydalanmasına izin vermemen gerekecek.

7 Temmuz 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu günlerde hayatın gizemlerine ve inceliklerine daha fazla dikkat veya ilgi getiriyor sevgili Oğlak. Satır aralarını doğru bir şekilde okuyup meselelerde daha derin anlamlar ararken, içsel motivasyonlar, perde arkası aktiviteler ve sırlar hakkında ilginç içgörüler elde etmeniz muhtemel. Partnerinizle yapılan sohbetler şu anda özellikle ödüllendirici olabilir. Finansal sorunları ve mülkiyet sorunlarını çözmeniz veya daha zor ilişki konularını tartışmanız gerekiyorsa, bunu yapmak için iyi bir zaman. İlgi çekici uğraşlar veya tutku projeleri güçlü bir çekim olabilir, hatta belki de iyileştirici olabilir. Öylesine meşgul ve meraklısınız ki, düşüncelere veya araştırmalara dalarak günün tamamını geçirebilirsiniz.

7 Temmuz 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili oğlaklar, bugünve kariyer yaşantınızla ilgili olayları çok fazla anlamlandıramadığınız, önünüzü görmekte zorlandığınız bir gün olabilir. Radikal kararlar almak için hiç uygun bir gün değil, eğer ki karar almak zorundaysanız mantıklı olanı seçin..

7 Temmuz 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hiçbir şey yolunda gitmiyor ve sık sık saldırganca tepkiler veriyorsunuz. İşyerinde yardım teklif edilirse kabul edin, bu uyum sağlamanıza vearkadaşlarınıza karşı daha diplomatik görünmenize yardımcı olacaktır. Özel hayatınızda başkaları işlerin sizin açınızdan nasıl göründüğünü bilemediğinden, iletişime odaklanmalısınız. Açık açık söyleyin! Ayrıca, diyetinize de dikkat edin ve yeterli düzeyde istirahat edin, aksi takdirde uzun dönemde sorun yaşarsınız.

7 Temmuz 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün finans, özel hayat, sağlık konularına odaklanabilirsiniz. Çalışma hayatı, gündelik uğraşlar ve sağlığınızla ilgili korunacaksınız. Gününüz şahane geçsin.

7 Temmuz 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizi ilgilendiren konulara kendinizi verecek ve başarınızı ortaya çıkaracaksınız. Israrcı davranışlarınızın altında geleneksel tavırlarınız yatıyor. Bugün, kendinizi dingin ve yaratıcı bir şekilde ifade etmelisiniz. Cesur atılımlar yapacaksınız.

7 Temmuz 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 54" R
Ay
Koç
19° 32' 57" R
Merkür
Başak
17° 40' 36" R
Venüs
Terazi
25° 49' 19" R
Mars
Yengeç
08° 41' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 20"
Satürn
Balık
15° 09' 26"
Uranüs
Boğa
27° 07' 17"
Neptün
Balık
28° 33' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 49"
Lilith
Terazi
09° 06' 52"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>