Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yeni Bir Düzene Geçiyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Eylül 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik adımlar atabilirsiniz. Sorumluluklarınızı kontrol altına almanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Nedenler üzerinde etkinlik göstermek isterken biraz daha kontrollü olmaya çalışın.

Yavaş hareket etmekten yanasınız. Hızlı adımlar attığınız takdirde hata yapacağınızı düşünüyorsunuz. Özenli davranmanın sizin açınızdan önemli olabileceği de unutmamanız gerekmekte. Kontrolü elinizde bulundurmaya çalışın.

Maddi anlamda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına almalısınız. Daha dengeli olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gelecek planları, yeni adımlar, yeni projeler için uygun bir gündesiniz. Zihnen uyumlu olduğunuz insanlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkiler konusunda kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Kararlı adımlarla ilerlemelisiniz.

1 Eylül 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Terazi burcunu duygusal ilişkiler ve iletişim konularında olumlu gelişmeler bekliyor. Sevdiklerinizle olan ilişkilerinizde daha anlayışlı ve uyumlu olabilirsiniz. Ayrıca bugün karar verme süreçlerinde daha dengeli ve objektif olmanız mümkün. İş hayatınızda ise hedeflerinize daha fazla odaklanabilir ve başarılı adımlar atabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

1 Eylül 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatını pratikleştirme ve bir düzen getirebilmek adına kararlar alıyorsun. Ev işlerinde sıkıştığını hissedebilirsin. Bu yüzden yardımcı olacak birilerini aramaya dair arayışlara girişeceksin. Akşamüstü, uzak akrabalarından tuhaf telefonlar alabilirsin.

1 Eylül 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mali konularda dengeli ve güvenli adımlar atmalısınız. Yatırımlar veya tasarruflar konusunda sağlam planlar yaparak finansal güvenliğinizi artırabilirsiniz. Gelmesine kesin gözüyle baktığınız ödemeler geldiğinde hareket etmeniz daha sağlıklı olabilir.

1 Eylül 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gruplar ve arkadaşlıklar keyif verebilir. Size yeni yetenekler ve bilgiler kazandırabilecek konulara odaklanabilirsiniz.

1 Eylül 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda dengeyi kurmanızda fayda var. Bu aralar toplu taşıma ya da kalabalığın olduğu yerlerde bulunmaktan kaçınmak isteyebilirsiniz.

1 Eylül 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Fiziksel olarak yorgun hissetmeniz hem günlük akışınıza hem de ilişkilerinize etki edebilir. Bugün önemli işleriniz ve görüşmeleriniz varsa herhangi bir sebep yüzünden ertelemek yerine bunları halletmeye çalışmanız, hem motivasyonunuzu yeniler hem de sizi biriken işlerden korur. Sağlığınızın ilk dostu sizin olumlu tavırlarınızdır.

1 Eylül 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün kendinizi her zamankinden çok daha fazla duygusal olarak arkadaşlıklarınıza, mutluluk hedeflerinize ve yakın ilişkilerinize yatırım yaparken bulabilirsiniz. Bu konuları idare etmek size büyük fayda sağlayabilir. Şimdi bağımlılıklarınızı ve bağlılıklarınızı size nasıl yardımcı oldukları veya engel oldukları açısından incelemekten fayda görebilirsiniz. Bu şeyleri sizin ve sevdiğiniz insanların yararına olacak şekilde yönetmek için stratejiler geliştirme zamanı. Finansal konular havada kalmış, düzensiz veya güvenilmezse, şimdi nedenini ve bu konuda ne yapacağınızı anlama şansınız. Bu, maddi ve manevi hayatınızda değişiklik yapmak için harika bir zamandır!

1 Eylül 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizi yaşama geçirmek istiyorsunuz, fakat bazı tereddütleriniz var. Patik zekanız sayesinde; olayları kısa sürede toparlayacak ve istediğiniz şekilde rayına oturtacaksınız Sürekli hareket halinde olmanız sizi mutlu ediyor.

1 Eylül 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

1 Eylül 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün arkadaşlarınızla, sosyal çevrenizle beraber güzel bir gün geçirebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

1 Eylül 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakın çevrenizden biri, kim olduğunuz ve nasıl biri olduğunuz hakkında bilgi toplamaya çalışıyor. Eğer ona tatlı şeyler söyleyemiyorsanız, hiçbir şey söylememek sizin için daha iyi olacak. İşyerinizde arkadaşlarınızdan biri başınızı belaya sokmaya çalışabilir. Çeşitli entrika ve dedikodulara karşı dikkatli olun. Israrlı ve tartışmacı bir tavır içine girmeyin. Parasal konularda ki esnekliğiniz sıkıntı çekmenize yol açıyor. Kararsızlık ve karışıklık yüzünden sağlık sorunları çıkabilir

1 Eylül 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 32' 38" R
Ay
Yengeç
20° 19' 41" R
Merkür
Akrep
15° 00' 35" R
Venüs
Yay
06° 50' 16" R
Mars
Yengeç
25° 31' 51" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 07" R
Satürn
Balık
13° 09' 07"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 38"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 51"
Lilith
Terazi
12° 51' 25"
True Node
Koç
06° 23' 30"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:21

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>