Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Önlem Alıyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme konusunda biraz daha sabırlı olmalısınız. Odaklanma açısından beklenmedik gelişmeler gündeme gelse de üstesinden gelebileceksiniz. İlişkinize odaklanmanız gereken bir gün.

Mesleki olarak beklenmedik bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Genel olarak istediklerinize ulaşmayı başaracaksınız ancak bunun için zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın.

Elinize geçen parayı nasıl değerlendireceğinizi iyi bileceksiniz. Genel olarak istediklerinize ulaşma şansınız var ancak yine de abartıdan kaçınmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize daha fazla odaklanabileceğiniz bir gün olabilir; bu süreçte kişisel kararlar almayı öğrenmeniz önemlidir. Zihninizin olumsuz konularla dolmaması, odağınızın kaybolmaması için bazı bağların kopması gerekebilir. Tatil ve günlük yaşam planları gibi konular sizi yenileyecek ve ilginizi yönlendirecektir.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etrafınızdaki insanlarla iletişiminiz oldukça önemli olacak. İş arkadaşlarınızla işbirliği yaparak ortak projelerde başarı elde edebilirsiniz. Kendinizi ifade etmek ve duygularınızı paylaşmak için uygun bir gün olabilir. Sevdiklerinizle zaman geçirmek için fırsatları değerlendirin ve keyifli anlar yaşayın. Uyumlu ve dengeli olmak bugün size olumlu sonuçlar getirebilir.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Venüs’e ev sahipliği yapıyorsun. Kendi işinin sahibi Terazi burcuysan, işe yeni aldığın kişi hakkında soru işaretlerini gidermek isteyebilirsin. Kimseye yargısız infaz yapmak istemesen de önlemini baştan almak isteyeceksin. Akşamüzerine doğru baş ağrın artabilir. Su tüketimini arttırmak isteyebilirsin.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize daha fazla odaklanabileceğiniz bir gün olabilir; bu süreçte kişisel kararlar almayı öğrenmeniz önemlidir. Zihninizin olumsuz konularla dolmaması, odağınızın kaybolmaması için bazı bağların kopması gerekebilir. Tatil ve günlük yaşam planları gibi konular sizi yenileyecek ve ilginizi yönlendirecektir.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki hedeflerinize ulaşmak için yorulacağınız bir gündesiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. İlişkilerinizde daha kabullenici davranacağınız süreçten geçiyor olabilirsiniz. İletişimden kaynaklanan sıkıntılara dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başkalarından faydalanabilirsiniz.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi isteklerinize karşılık bulamamış hissetseniz de gün ortasında alacağınız haberler içinizi ferahlatabilir.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızı ilgilendiren konularda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Araştırma, öğrenme ve öğretme isteğiniz bir hayli yüksek. İnsanlarla sohbet etmekten keyif alacaksınız. Meraklı yaklaşımlarınızla dikkat çekiyorsunuz. Öncelikleriniz konusunda yeni adımlar da atma şansınız var. Sınırların bilincinde olmanız gereken bir gün.

29 Ağustos 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son haftalarda yaşadığınız iletişim sorunları ve belirsizlikler yakında sona erecek ancak bugün bazı sorunları büyütebilir. İlerleyen günlerde, eksik bilgilerin tamamlanmasıyla birlikte daha net kararlar alabileceksiniz. Yine de bugün, başkalarıyla olan etkileşimlerinizde dikkatli olmanız önemli. Özellikle sıradan olan şeyler bugün çekici gelmeyebilir ama bu geçici bir durumdur. İşiniz veya sağlığınızla ilgili belirsizlikler moralinizi bozabilir. Hayalperest düşüncelerle gerçekleri ayırt etmek zor olabilir, bu nedenle büyük kararlar alırken dikkatli olmalısınız. Şu anda çekici görünen şeylerin aslında göründüğü kadar iyi olmayabileceğini unutmamakta fayda var.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ruhsal anlamda gergin hissedebilirsiniz sevgili teraziler. Sadece ne istediğinize odaklanmalı, kendi kararlarınızı almayı öğrenmelisiniz. Bildiğiniz ve istediğiniz yolda ilerleyin ve kararlı olun. İletişim problemlerine çok fazla takılmak zaman kaybı, bunu bilin.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizdeki insanları motive edebilirsiniz. Ama kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmeyin, çünkü hedefleriniz bugün her zamankinden daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Enerjiniz bulaşıcı ve başkalarının da dikkatini çekeceksiniz. Fikirlerinizi coşkuyla kutlayıp eğlenmemeniz için hiçbir sebep yok. Ama bunu alışkanlık haline getirmeyin. Şu anda kendinizi formda hissetseniz de, hayatın zevklerine fazla kapılırsanız sağlığınız zarar görebilir.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün hayatınızda kadersel durumlar ön plana çıkabilir. Aile veya kariyerinizde duygusal olarak dengesizleşebilirsiniz ancak finansal konularda güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün uzun süredir beklediğiniz sevindirici haberi alıyorsunuz. Alacağınız haberin sizi şımartmasına izin vermeyin. Aşk hayatınızda vurdumduymaz tavrınız karşı tarafın gözünden kaçmıyor. İlişkinizdeki problemleri çözmek için mükemmel bir fırsat yakalayabilirsiniz. Biraz sabır gösterirsenizhayatınızda beklediğiniz noktaya geleceksiniz. Hiçbir sorun gözünüzü korkutmasın. Hoşunuza giden bir toplantıya katılacaksınız. Parada gözünüz yok ama para kazanmanın önemli olduğunu da unutmayın.

29 Ağustos 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 32' 38" R
Ay
Yengeç
20° 19' 41" R
Merkür
Akrep
15° 00' 35" R
Venüs
Yay
06° 50' 16" R
Mars
Yengeç
25° 31' 51" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 07" R
Satürn
Balık
13° 09' 07"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 38"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 51"
Lilith
Terazi
12° 51' 25"
True Node
Koç
06° 23' 30"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:21

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>