Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Şaşırıyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ağustos 2024, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygularınızı uyandıracak yeni birisi ile tanışma ihtimaliniz var. Daha heyecanlı ve istekli hissedebikeceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Huzur ve mutluluk önünüzde olacak.

İş ve kariyer bugün, sorunların üstesinden gelecek ve gerekli olan adımları atacaksınız. Başarılı girişimlerinizin karşılığını alabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Yinede daha sabırlı olmalısınız.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda elinizden geleni yapmalısınız. Harcamalar konusunda daha dengeli olmanız gerekiyor. Hata yapmaktan kaçının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyer ve toplumsal statünüzle ilgili bir değerlendirme yapabilirsiniz. Duygularınızla hareket etmemeye çalışın. İş yerindeki ilişkilerinizde daha empatik, duyarlı ve objektif bir yaklaşım benimsemek, olumlu sonuçlar doğurabilir.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcunu bekleyen olaylar sizi duygusal anlamda etkileyebilir. İlişkilerinizde daha anlayışlı ve sabırlı olmaya özen göstermelisiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle iletişiminizi güçlendirmek için fırsatlar karşınıza çıkabilir. Kendinizi ifade etmek konusunda daha cesur adımlar atabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gün olabilir.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni araba alan Terazi burcuysan, arabanla ilgili birtakım sorunlar yaşayabilirsin. Sorunlarını en kısa zamanda çözmek isteyeceksin. Bazı akrabalarının seni yanlış anladığını düşünebilirsin. Kendini doğru ifade edemediğini düşünebilirsin. Yakın arkadaşından çok şaşıracağın bir haber alabilirsin.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ve sağlık alanında detaylara dikkat ederek, verimliliğinizi artırabilirsiniz. Günlük rutininizde yapacağınız küçük değişiklikler, genel yaşam kalitenizi olumlu yönde etkileyebilir. Yeni görüşmeler ve arayışlarda aceleci olmayın, netleşmeyen durumlara göre hayal kurmayın.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hedeflerinize ulaşmak için çalışacağınız bir gündesiniz. İşlerinizi tamamlamış olmanız sizi başarıya taşıyacaktır. Ailevi konularla da göz önünde olacağınız bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde denge içinde olmaya özen gösterin. Tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Akşam saatlerinde daha anlam veremediğiniz konularla ilgilenebilirsiniz.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda başkaları ile iletişim kurarken mümkün olduğunca güler yüzlü ve olumlu bir tutum sergilemeye çalışın. Başarı kaçınılmaz olacak.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karmaşık etkiler alıyorsunuz ve bu da en önemsiz ayrıntıların dahi üzerinde durabileceğiniz anlamına gelmekte. Özel hayatınızı ilgilendiren koşullara uygun göstermeye çalışmalı ve hata yapmaktan kaçınmamalısınız. Olumsuzluklara çok fazla takılı kalmadığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün hayatınıza ferahlatıcı bir özgürlük duygusu hakim olabilir. Zihninizi genişleten hoş bir sohbet, yeni fikirler ve planlarla ilgilenmenizi sağlayabilir. Bir yükümlülükten kurtulmuş olabilirsiniz ve bu sizi daha mutlu hissettirebilir. Günlük rutininizden çıkmak veya zihinsel olarak kendinizi yenilemek için iyi bir zaman. Aynı zamanda, geçmişe yönelik kararlarınızı yeniden değerlendirme şansınız olabilir. Bu süreçte, daha az hassas olmanız ve başkalarıyla paylaşımda bulunmanız kolaylaşabilir. Hayatınızda size yük olan bağları temizlemek ve serbest bırakmak size büyük fayda sağlayabilir. İletişim kurmak zorlayıcı olabilir, ancak acele etmeden gözlem yapmak daha yararlı olacaktır.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün biraz gergin ve huzursuz hissedebilirsiniz. İlişkilerin sizi bu kadar zorladığını görmek canınızı acıtabilir. Anlaşılmadığınızı hissetmek öfkeli tavırlar sergilemenize sebep olabilir. Kendinizi ifade edin fakat sağlıklı bir dille..

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem kendi içinizde hem de yaptığınız işlerde büyük bir rahatlık içindesiniz. Başkaları da bunun farkına varacak ve bu rahatlığınız yakınınızdaki kişilere de bulaşacak. Sizinle aynı kafa yapısındaki kişilerle bağlantı kurmak için bu fırsattan yararlanın. Planlarınızı başkalarının fikirlerini de katarak zenginleştirin ve bu odaklanmış enerjinizle harekete geçin. Eskiden ulaşılmaz sandığınız hedefler artık çok yakınınızda olacak.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün partner veya ortağınıza odaklanabilirsiniz. Çocuk, hobi, aşk, tatil alanlarında sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda eşinizden sürekli bir şeyler istiyor ve onu kısır bir döngü içinde yaşatıyorsunuz. Dikkat edin, onu yormayın ve şaşırtmayın. İsteklerini dinleyin yani ona nefes aldırın. Böylece gergin ortamların oluşmasını önleyeceksiniz ve daha sakin bir şekilde düşünerek olaylara beraber adım atmaya başlayacaksınız. İş yerinde problemleri zamanında algılayın ve kararları yerinde vermeye çalışın. Parayla ilgili haklı olduğunuz bir konuda haksızlığa uğrayabilirsiniz. Mide ağrılarınızın nedeni aşırı stres.

28 Ağustos 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 32' 38" R
Ay
Yengeç
20° 19' 41" R
Merkür
Akrep
15° 00' 35" R
Venüs
Yay
06° 50' 16" R
Mars
Yengeç
25° 31' 51" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 07" R
Satürn
Balık
13° 09' 07"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 38"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 51"
Lilith
Terazi
12° 51' 25"
True Node
Koç
06° 23' 30"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:21

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>