Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Beğeniliyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ilişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Duygusal enerjinizden doğru anlamda yararlanabildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak. İyimserliğinize de fazlasıyla ihtiyaç duyabileceğiniz bir gün.

Çözümsüz sorunlarla karşılaşmayacaksınız ve bu da her şeyin daha iyiye gidebileceği anlamına gelmekte. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için elinizden gelenin en iyisine ihtiyaç duyacaksınız. Hata yapmayacağınız bir gündesiniz.

Maddiyatla ilgili ufak tefek sorunlar yaşanacak olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Odak noktanızı biraz olsun değiştirmeye ihtiyacınız var. Sınırları ihlal etmekten de kaçının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal hayatınızda hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla vakit geçirmek, grup etkinliklerine katılmak ve sosyal bağlantılar kurmak için enerjik bir dönemdesiniz. İlham olacağınız işler yapabilirsiniz; kendinize sınırlar koymayın.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal olarak hassas olabilirsiniz. İletişim konularında daha dikkatli ve anlayışlı olmaya özen göstermelisiniz. Etrafınızdaki insanlara karşı daha sabırlı ve hoşgörülü davranarak olumlu etkiler yaratabilirsiniz. Kendinize zaman ayırıp içsel dengeye odaklanmanız faydalı olacaktır. Ufak tefek aksiliklere takılmadan, sakin ve pozitif bir tutumla günü geçirebilirsiniz.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dış görünüşünde yapacağın değişiklikler yakın çevren tarafından çok beğeniliyor. Özgüveninin arttığı günlerden geçiyorsun. Çevrendeki insanlardan hem bir şeyler öğrenmeyi hem de öğretmeyi seviyorsun. Bu özelliğin sayesinde çevren tarafından saygı görüyorsun. İş yerinden kendini geliştireceğin bir teklif alabilirsin.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hangi konulardan korktuğunuzu düşünebilirsiniz. Bunlardan neden çekindiğinizi bildiğinizde aslında huzuru yakalamanın o kadar zor olmadığını göreceksiniz. Bugünlere kolay gelmediğinizi unutmayın; kişisel yaşamınıza yönelik yenilikler yapmak veya hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelebilir.    

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Arkadaşlar ve gruplar içinde aktif olabilirsiniz. Ancak gelecek yönünde plan yapmak pek kolay olmayabilir.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi daha anlayışlı, sakin ve dingin hissedebilirsiniz. Kariyer bağlamında önünüz açılırken bilhassa ilişkisel konularda problem yaşayabilirsiniz.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Koşullara uygun adımlar atmaya çalışın. Olumsuzlukları çözüme kavuşturmayı başardığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz. Olumsuzlukları ortadan kaldıracak adımlar atmaya çalışın.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ev ve aile hayatınızda huzur bulabilirsiniz. Aile içi ilişkilerde sorunlu alanları çözmek için alternatif yollar bulabilirsiniz. Ev projeleri üzerinde çalışma ve sevdiklerinizle bağ kurma isteğiniz artabilir. Bu dönemde, yuvanızda huzur ve düzen arayışınız öne çıkabilir. Ayrıca, önümüzdeki haftalarda kişisel cazibeniz ve çekiciliğiniz artabilir. İlişkilerde uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. Bu süreçte, istediğiniz sonuçları elde etme şansınız yüksek ve kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kurduğunuz yeni ilişkiler size şans getiriyor. Bugün geleceğinizle alakalı alacağınız kararlar uzun vadeli olacaktır. Özgüveninizi arttıracak gelişmeler yaşanabilir. Ne kadar kararlı olursanız o kadar başarılı olacaksınız.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün arkadaşlarınızla, sosyal çevrenizle seyahat edebilir, eğitim konularıyla ilgilenebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi çok önemsiyor ve herkesten saklama ihtiyacı duyuyorsunuz. Buna hiç gerek yok. İş hayatında daha paylaşımcı bir tutum içinde olmak size fayda sağlayacak. Fırsatları iyi değerlendirebilirseniz uzun zamandır istediğiniz bir projenizi hayata geçirebilirsiniz. Cesaretinizi kıracak eleştirileri duymayın. Maddi sıkıntı çekmek istemiyorsanız isteklerinizde makul olun. Lükse olan düşkünlüğünüz yüzünden yatırım yapamıyorsunuz. Kilo vermek için kendinizi çok fazla zorlamayın.

31 Ağustos 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 32' 38" R
Ay
Yengeç
20° 19' 41" R
Merkür
Akrep
15° 00' 35" R
Venüs
Yay
06° 50' 16" R
Mars
Yengeç
25° 31' 51" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 07" R
Satürn
Balık
13° 09' 07"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 38"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 51"
Lilith
Terazi
12° 51' 25"
True Node
Koç
06° 23' 30"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:21

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>