Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Gücünüzü Ortaya Koyuyorsunuz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Aralık 2023, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Enerjinizi doğru kullanmaya çalışın. Tercihlerinizin genel olarak ön planda olabileceği bir gündesiniz. Hata yapmamaya çalışın.

Mesleki olarak biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket edemediğiniz takdirde her şeyin daha zorlayıcı ve karmaşık olabileceğini unutmayın.

Maddi durumunuzla ilgili belirsizlikler gündeme gelebilir. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Kontrolü elinizde bulundurmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sınavlarınız, hazırlamanız gereken yazılı işleriniz olabilir. Görmezden gelmenin size bir katkısının olmayacağını unutmayın ve yapmanız gerekenleri yerine getirin. Kaçmaya çalıştığınız şeylerin psikolojik bir imtihana dönüşmemesi için bunu uygulamanız önemli olacaktır.

26 Aralık 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii, Terazi burcunun günlük burç yorumunu paylaşabilirim. Bugün, ilişkilerinizde dengeyi sağlamanız ve uyumlu bir şekilde hareket etmeniz önem kazanabilir. Karşılaştığınız zorlukları diplomatik bir şekilde çözme yeteneğiniz sayesinde, ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Aynı zamanda, dikkatinizi maddi konulara yönlendirmeniz gerekebilir. Finansal hedeflerinize odaklanmak ve bütçenizi doğru yönetmek önemlidir. İş ortamında ise ekip çalışmasını destekleyerek daha verimli sonuçlar elde edebilirsiniz. Kendinizi ifade etmek ve isteklerinizi net bir şekilde iletmek için uygun bir gün olabilir. Sevdiklerinizle zaman geçirmek ve keyifli aktiviteler yapmak da sizi mutlu edebilir. Enerjinizi dengede tutmaya özen gösterin ve tutkulu olmaktan kaçının.

26 Aralık 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Terazi burcuysanız haksızlığa uğradığınızı düşündüğünüz konularda sesinizi çıkarabilirsiniz. Kimsenin sizi arka plana atmasına izin vermeyeceksiniz. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysanız, gün içerisinde tanışacağınız kişiden etkilenebilirsiniz. Çocukları olan bir Terazi burcuysanız, eğitimleriyle ilgili bazı sorunlara çözüm yolu arayabilirsiniz.

26 Aralık 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hiçbir şeyin sağlığınızdan daha önemli olmadığını unutmayın. Düşünmeden hareket ederek kendinizi fazlaca yorduğunuz günlerde bunu anlayıp sonrasında bunu unutmamalısınız. Sağlıklı yaşamı, iyi hissiyatı ve kafa rahatlığını bir rutin haline getirin.

26 Aralık 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde hayatınıza yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Hayatınızı sorgulayacağınız bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi ruhsal olarak etkileyecek olaylar yaşayabilirsiniz. Bazı konuların netleştirmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ikili ilişkilerinize dikkat etmenizde fayda var.

26 Aralık 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal konularda hassasiyetinizin arttığı bir sürece girebilirsiniz. Yardım almayı kabul etmek işlerinizin verimli olmasını sağlayacaktır.

26 Aralık 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki olayları kontrol etmek senin için önemli bir mesele haline gelebilir bugün. Her şeyi kontrol etmeye çalışmak daha çabuk yorulmana sebep olabilir ama. O yüzden kendini bu şekilde boş yere yormak yerine olayları akışına bırakmak beklediğinden daha iyi sonuçlar verebilir.

26 Aralık 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, kabullenici, pürüzsüz bir enerji bugün sizinle. Siz hayattaki güzel şeyleri takdir ettikçe hayal gücünüz de daha fazlası için harekete geçer. Hatta şimdi ruhsal bir bağlantı bile kurabilirsiniz ya da her şeyin sihirli bir şekilde yerine oturduğu hissine kapılabilirsiniz. Muhtemelen hayatınızdaki biriyle psişik düzeyde bir yakınlıktan keyif alacaksınız. Başkalarının neye ihtiyaç duyduğunu ve istediğini hissettiğinizde, zihninizin ortaya çıkardığı para veyafikirleri artık altın değerinde olabilir. Ayrıca kendi ihtiyaçlarınız ve değerleriniz konusunda da iyi bir yerdesiniz. Para alışılmadık veya gizli kaynaklardan gelebilir veveya sağlıkla ilgili fikirler size ilham verebilir.

26 Aralık 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, burcunuzda ilerliyor ve enerjiniz yüksek seyrediyor. Çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekerek, duygusallığa kapılacaksınız. Paylaşıma açıksınız.

26 Aralık 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki engelleri her zamanki alışılmış yollarla çözmeye kalkışırsanız çözemeyeceksiniz. Yaklaşımınızı değiştirin. Yeni bir strateji geliştirin ve başkalarının fikrinizi değiştirmesine veya planlarınızla fazla oynamasına izin vermeyin. Çözüm tamamen ulaşabileceğiniz bir noktada. Biraz özgüvenle bu sorunların üstesinden gelebilir ve ipleri yine elinize alabilirsiniz.

26 Aralık 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat konuları ön plana çıkabilir. Aile içi tartışmalar gerçekleşebilir. Neşe dolu bir gün dilerim.

26 Aralık 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Satın alma duygunuz çok yoğun olduğu bugünde, keyifli alışverişler yapabilirsiniz. Dostlarınızla işbirliği içinde olacağınız yeni bir döneme giriyorsunuz. Duygusal konularda herkesin yaptığı hataları artık yapmak istemeyebilirsiniz.

26 Aralık 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 48' 18" R
Ay
Koç
28° 37' 38" R
Merkür
Başak
18° 47' 48" R
Venüs
Terazi
26° 33' 31" R
Mars
Yengeç
09° 01' 29" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 36"
Satürn
Balık
15° 06' 46"
Uranüs
Boğa
27° 06' 44"
Neptün
Balık
28° 32' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 10"
Chiron
Koç
22° 17' 21"
Lilith
Terazi
09° 10' 53"
True Node
Koç
06° 37' 18"
Son Güncelleme : 20/09/2024 09:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>