Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Değişiklik İstiyorsunuz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Aralık 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha sakin kalmaya çalışmalısınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki anlaşmazlıkların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapın. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız daha iyi olabilir.

Çabalarınız konusunda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İstenmeyen sorunların ve sıkıntıların üstesinden gelme şansına da sahipsiniz. Her türlü olumsuzluğu geride bıraktığınız sürece pek sorun yaşanmayacaktır.

Sahip olduğunuz parayı doğru anlamda yönetmeye çalışın. Fırsatları net olarak değerlendirmek için uygun zamandasınız ancak bu konuda biraz daha dengeli olmanız gerekmekte. Fırsatları net olarak değerlendirme altına almalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her ilginin bir sevgi işareti olmadığını olumsuz tecrübelerle öğrenebilirsiniz. Öğrendiklerinize göre hareket etmenin ve kendinizi her zaman bir adım ileri taşımanın gerekliliğini fark ediyorsunuz. Bugün istemeden aldığınız kararların ya da yaptıklarınızın, yaptığınız işte ilerlemenin bir anahtarı olduğunu anlayacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler ve sosyal etkileşimler ön planda olacak. İletişime açık olmanız, görüşlerinizi paylaşmanız ve başkalarını dinlemeniz gereken bir gün olabilir. İlişkilerinizi dengelemek ve uyumu sağlamak için çaba harcamanız gerekebilir. Özellikleortamında takım çalışmasına önem vermek ve ortak hedeflere odaklanmak, başarıyı getirebilir. Kendinizi ifade etmek ve isteklerinizi açıkça dile getirmek için cesaretli olun. Maddi konularda ise dikkatli olmanızda fayda var. Harcamalarınızı kontrol altında tutun ve bütçenizi koruyun. Sağlık açısından ise dinlenmeye ve stresi yönetmeye özen gösterin.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınızın sorunlarını çözmek için öncülük yapabilirsiniz. Fikirlerinizin önemsenmesi hoşunuza gidiyor. Kendi işini yapan bir Terazi burcuysanız, ofisinizin dekorunu değiştirmek isteyebilirsiniz. Yabancı dilinizin yeteri kadar iyi olmadığını fark edeceksiniz. Kendinizi geliştirmek için yabancı dil kurslarını araştırıyorsunuz.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni adımlar atmak için yeni insanlara ve görüşlere ihtiyacınız olabilir. Bugün kendinizi olduğunuz yerden dışarı çıkarın. Nerede olduğunuz, nerede olmanız gerektiğini gösterir.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. Başarı için daha çok çaba sarf edebilirsiniz. İlişkileriniz önem kazanabilir. Hırslı bir gündesiniz fakat öğleden sonra işlerinizde yavaşlamalar meydana gelebilir. Planlarınızdaki değişiklikler sorumlu olduğunuz konularda aksamalar meydana getirebilir.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde arkadaşlarınızı size verdikleri fikirlerden dolayı kırmanız mümkün. Müdahale istemiyor ancak fikir istiyor olabilirsiniz, dengeyi bulmalısınız.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatındaki kontrolünü artırmak için daha kararlı olman gerekebilir. Başkaları tarafından yönlendirilmemeye dikkat etmelisin o yüzden bugün. Kendi kararlarına güvenmek senin için daha önemli olacak. Dik duruşun ve emeğinle güzel sonuçlara ulaşabileceksin.

27 Aralık 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün kariyerle ilgili bir konuya yeni bir ışık getiriyor ve duyguları yüzeye çıkarıyor. Profesyonel ve sorumlu yönünüzü sergileyecek konumda olabilirsiniz ve hatta ilgi odağı haline gelebilir veya liderlik rolüne bürünebilirsiniz. Kariyeriniz ve sorumluluklarınız veya bunlarla ilgili duygularınız hakkında açıklamalar olabilir. Bugün sezgiler için iyi ancak kesinlik açısından zorlayıcı. Aldığınız kararları saklı tutmak en iyisi olabilir! Bir mola ya da bir çeşit zihinsel tazelenme zamanı gelebilir. Bu nedenle, sıkıcı görevlerden ve rutinlerden sağlıklı kaçışlar aramaya karar verebilirsiniz.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hoşunuza gidebilecek yeni gelişmelerle karşılaşacaksınız. Sonuçlar konusunda biraz daha sabırlı olmaya çalışın. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandan geçiyorsunuz. Dengeleri zorlamadığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşanmayacak olması da önemli. Önceliklerinizi doğru belirlemeye çalışmalısınız.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizi her zamankinden daha fazla baskı altına alacak zorluklarla karşılaşacaksınız. Her şeyin sorumluluğunu üstlenmek yerine, biraz ortalıktan çekilmeniz iyi olabilir. Bu size, her şeyden önce işinizde gerçekten önemli şeyler için enerji toplamanızda yardımcı olacak. Sağlığınızı da düşünün. Enerjinizi tamamen tüketmek yerine saklamanız çok daha yararlı.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi ve Yükselen Teraziler;hayatınızda kalıcı değişimler ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Finansal konularda şans sizinle olacak.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Her an uzaklara gitme isteği içindesiniz. Bugün, özgürlük sınırlarınızı aşmak isteyecek ve uçuk düşünceler içinde bocalayacaksınız. Güçlü sezgileriniz var. Size zarar verecek kişileri kolayca tespit edebiliyor ve önleminizi alıyorsunuz.

27 Aralık 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 47' 54" R
Ay
Koç
28° 31' 24" R
Merkür
Başak
18° 47' 02" R
Venüs
Terazi
26° 33' 00" R
Mars
Yengeç
09° 01' 15" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 34"
Satürn
Balık
15° 06' 47"
Uranüs
Boğa
27° 06' 45"
Neptün
Balık
28° 32' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 10"
Chiron
Koç
22° 17' 22"
Lilith
Terazi
09° 10' 50"
True Node
Koç
06° 37' 18"
Son Güncelleme : 20/09/2024 09:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>