Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kendini Ödüllendiriyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Haziran 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Gerçekler üzerinde yoğunlaşmanız gerekiyor. Temas halinde olduğunuz kişiye karşı alışık olmadığınız hislerin ortaya çıkması ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Hoşunuza gidebilecek aktiviteler üzerinde yoğunlaşırken yalnızlığınızı sonlandırma şansına da sahip olacaksınız. Birlikteliğiniz varsa, kıskançlıktan kaynaklı tartışmalar yaşanabilir, bunlara hazır olmalısınız.

Kendinize biraz daha fazla güvenmek zorundasınız. Kişisel olarak beklenmedik durumlar yaşanabilir. Yeteneklerinizi ortaya koymak isterken zorlanabilirsiniz. Kişisel olarak daha iyisine sahip olabileceğinizi düşünüyorsunuz ancak bunlar için biraz daha mücadele etmeniz gerektiğini de unutmamalısınız.

Maddiyata dayalı konularda biraz daha keyifli olacaksınız. Sahip olmak istediklerinize ulaşma açısından beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Kendi finansal gücünüzü ortaya koymak isterken aceleci davranışlarınızı bir kenara bırakmalısınız. Aksi halde zorlanabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fark edilmek isteyebilirsiniz. Stiliniz, düşünceleriniz konusunda destek bekleme arzusu bir noktadan sonra sizi olumsuz bir hırsa sürüklüyorsa burada bir sorun var demektir. Kendinizi başka ilgilere muhtaç etmemeniz gerektiğini ve ilginin yine samimi bir ilgiyle karşılık bulacağını hatırlamalısınız.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Terazi burcunun günlük burç yorumu şöyle; Bugün duygularınızı daha açık bir şekilde ifade etmekten çekinmeyin. İletişim konularında olumlu adımlar atabilir, içsel dengeyi sağlamak için kendinize zaman ayırabilirsiniz. İlişkilerde dengeli ve nazik olmaya özen gösterin, karşılıklı anlayış ve uyum ön planda olacak. Keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Saçında uzun zamandır yapmak istediğin değişiklik için sonunda cesaretini topluyorsun. Kuaförünün yönlendirmeleriyle güzel bir sonuca ulaşacaksın. Eğitim hayatı devam eden Terazi burcuysan, yoğun geçen dönemden sonra kendini güzel bir tatille ödüllendirmek isteyebilirsin.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeteneklerinizi geliştirmek için eğitimlere katılabilir, ilham aldığınız kişilerle iletişim kurabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizi güçlendirerek yeni deneyimler ve anılar edinebilirsiniz. Araştırma gezileri yaparak hedeflerinizi belirleyici adımlar atabilirsiniz.  

10 Haziran 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek planlarınızla ilgili gelişmeler olabilir. Sosyal konular ön plana çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konulara yeni görevler eklenebilir. Gün içinde değişen olayları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. İşlerinize yön kazandırmak için çaba sarf edebilirsiniz. Zorlandığınız konularda destek alabilirsiniz. Aşk hayatınızda gelişmeler olabilir.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda kendinizi ifade ederken kibirliymiş gibi bir imaj çizebilirsiniz. Bugünlerde doğru kişiyi bulmaya yatkınsınız.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki kişilerle fikir ayrılığına düşmen mümkün. Ancak her konuda fikrini direkt olarak ifade etmek yerine sessiz kalıp gözlem yapmak sana daha iyi gelebilir bugün. Adım atmak için acele etmemeli ve kendin için bir strateji yapmalısın.

10 Haziran 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün daha fazla ilerlemeden önce bir şeyleri doğru bir şekilde ele aldığınızdan emin olmalısınız. Akıntıya karşı çıkmaya gerek yok. En iyi sonuçları elde etmek için hataları düzeltmeyi hedefleyin. Gün ilerledikçe kendinizi yenilenmiş ve öğrenmeye açık hissedebilirsiniz, hayallerinizin peşinden gitme cesareti de yanınızdadır. Daha büyük bir güç hissinin anahtarı, bilginizi genişletmenin yollarını aramaktır. Kendi içinizde veya yakın bir ilişkide yoğunluk yaşandığı bir dönem olabilir. Şimdi kendi kurallarınızı yazma eğilimindesiniz ve kendinizin daha fazla farkındasınız.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize göre büyük çabalar sonucu gerçekleştirdiğiniz organizasyonu sahiplenmek, etrafınızdaki bazı yakın arkadaşlarınızın gizli tepkilerini çekiyor. Özellikle bugün karşılıklı görüşmelerde imalı sözcüklerden kaçınmalısınız.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Genel bir denge ve istikrar dönemindesiniz. Zihin açıklığınız ve vücut zindeliğinizle işlerinizi rahatlıkla halledebileceksiniz. Ayrıca canlı ve hareketli bir günün de tadını çıkarabileceksiniz. Ancak her şeyin hep böyle sorunsuz devam edeceği hayaline kapılmayın. Başarılarınızı şimdiden sağlama alın ki ileride sıkıntı çekmeyesiniz.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz ancak borçlarınıza dikkat etmeniz gerebilir. Gününüz şahane geçsin.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Disiplinli yapınızla her şeye hakim bir tavır içindesiniz. Akşama doğru kendinizi mutlu hissettirecek olaylarla karşılaşmanız mümkün. Bugün paylaşım için uygun bir gün. Aşırı yorgunluktan sinirleriniz gergin. Olaylara esnek bakmayı öğrenmelisiniz.

10 Haziran 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 50' 56" R
Ay
Akrep
09° 18' 44" R
Merkür
Aslan
28° 16' 29" R
Venüs
Terazi
11° 33' 57" R
Mars
Yengeç
01° 54' 43" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 03"
Satürn
Balık
16° 02' 30"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 15"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 44' 60"
Lilith
Terazi
07° 49' 19"
True Node
Koç
06° 41' 50"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>