Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Çalışkansın! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Haziran 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Kendinizi köşeye sıkışmış hissedebileceğiniz anlar var. Duygularınızı ifade ederken abartıdan kaçınmalısınız. Anlaşılabilir adımlar attığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

Beklenmedik adımlar atmaya yatkınsınız. Birlikteyaptığınız kişilerle ortak nokta üzerinde buluşmaya çalışın. Hata yapmamanız gerekmekte.

Maddi anlamda kendinizi toparlamanız gerekiyor. Koşullar değişim gösterecek olsa da üstesinden gelme şansınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızdaki kararlarınızda, güven ve ruhsal sağlık önemlidir. Destek almak ve seçici olmak, çıkmazlardan çıkmanıza yardımcı olabilir. Enerjinizi koruyun, korkularınıza meydan okuyun ve ilerlemeye devam edin.

9 Haziran 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcunu bekleyen zorluklarla başa çıkmak için içsel dengenizi sağlam tutmanız önemli olacak. İletişimde olduğunuz kişilerle uyumlu bir şekilde iletişim kurmaya çalışın ve çatışmalardan kaçının. Bugün yaratıcılığınızı kullanarak projelerinizi ilerletebilir ve yeni fikirler geliştirebilirsiniz. Aşk hayatında denge ve uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Uzlaşma ve anlayış ile ilişkilerinizi daha sağlam temellere oturtabilirsiniz.

9 Haziran 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dış görünüşünde yapacağın değişiklikler yakın çevren tarafından olumlu karşılanıyor. Motivasyonun günden güne artıyor. Hayallerini gerçekleştirmen için çok fazla çalışman gerektiğinin farkındasın. Geç saatlere kadar bilgisayarın başında kalabilirsin. Enerjinin düşmemesi için yediklerine dikkat ediyorsun.

9 Haziran 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsan ilişkilerinden beslenmekle buna bağımlı olmak arasındaki farkı bilmek, hayatınızın daha iyi bir akışı olmasını sağlar. Kendinize bu anlamda verdiğiniz sözleri tutmalı, gayretinizi sürdürmelisiniz. Hukuksal konularla ilgili ön görüşmeleri yapabilirsiniz; bazı bitişleri daha fazla sürüncemede bırakmayın.

9 Haziran 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygularınızı ve yaratıcılığınızı daha rahat ortaya koyabilecek fırsatlar var. Aynı zamanda ailevi konularla da yakından ilgilenmek gerekebilir.

9 Haziran 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanların sizden sır saklamasından nefret edersiniz ve arkadaşlarınızın ve aile üyelerinizin sizin bilmediğinizi bildikleri şeyleri keşfetmek için yolunuzdan çekilmesinden nefret edersiniz.

9 Haziran 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ortada bir gerginlik varsa eğer bunu görmezden gelmeye çalışmamalısın. Ortadaki sıkıntıyı çözmek için senin bir adım atman gerekebilir. Hayatını kolaylaştırmak için insanlarla arandaki iletişime dikkat etmen gerekecek.

9 Haziran 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün görevleriniz ve başkalarının beklentileri konusunda daha güçlü bir anlayışa sahipsiniz. Hayatınızda biraz daha düzen arzuluyorsunuz ve bunu gerçekleştirmek için çaba harcamaya oldukça isteklisiniz. Geçmişteki düzensizliğin ele alınması gerekebilir. Bu, geçmişte birikmiş olabilecek sorunları düzeltme zamanıdır. Bazen hayal kırıklığı yaratsa da bu enerjiyi avantajınıza çevirebilirsiniz. Gün sizi günlük işlerinizi, rutinlerinizi ve alışkanlıklarınızı düzene sokmaya teşvik ediyor. Yine de kendinize çok fazla baskı uygulamamaya çalışın ve dışarıdan gelen baskılarla mücadele edin. Yavaşlamak kendinizi yeniden yönlendirmenize yardımcı olabilir.

9 Haziran 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz ortamlarda ön plana çıkma olasılığınız yüksek. Kendinizden emin tavırlarınızla çevrenizi etkiliyorsunuz. İçinizden geçirdiğiniz dileklerinizin kabul görmesinden mutlu olacaksınız. Bugün oldukça çekicisiniz.

9 Haziran 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Derin bir nefes alın ve rahatlayın. Gösterdiğiniz tüm çabaların sonucu üzerinde derinlemesine düşünmenin tam zamanıdır. Bu dönemi, fiziksel sağlığınızı iyileştirmekte kullanın. Vitaminler ve temiz hava, size sağlığınız için son derece önemli bir yeniden doğuş olanağı sağlayacaktır. Yanlış anlaşılmalar ve çatışmalardan uzakta, hayatınızın keyfini çıkarın ve aileniz ve arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirin.

9 Haziran 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün kariyer,hayatınız ön planda olabilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Gününüz şahane geçsin.

9 Haziran 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun süredir beklentilerinizin karşılıksız kalması sabrınızı zorladığı için, artık bazı olaylara kesin çözüm getirmek istiyorsunuz. Duygularınızdaki eski coşkuyu aradığınız günler var. Bugün, olayları çok fazla abartmadan geçiştirmelisiniz.

9 Haziran 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 51' 44" R
Ay
Akrep
09° 28' 38" R
Merkür
Aslan
28° 17' 34" R
Venüs
Terazi
11° 34' 58" R
Mars
Yengeç
01° 55' 13" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 08"
Satürn
Balık
16° 02' 26"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 14"
Plüton
Oğlak
29° 54' 17"
Chiron
Koç
22° 44' 58"
Lilith
Terazi
07° 49' 24"
True Node
Koç
06° 41' 51"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>