Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Mücadelecisin! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Haziran 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün, beklenmedik sorunlar gündeme gelebilir. Kendinizi ifade ederken daha kontrollü olmaya çalışın. Duygusal karmaşıklık söz konusu.

Mesleki olarak daha net olmaya çalışın. Başarılar elde etme şansınız yüksek ancak bu süreci daha iyi değerlendirmeye almanız da gerekiyor.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Tam olarak nasıl hareket etmeniz gerektiğine karar veremeyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilgiyi sorgulama ve kullanma becerilerini geliştirmek önemlidir. Doğru kaynakları seçmeli ve inandığınız değerlere bağlı kalmalısınız. Dış etkilere karşı sağlam duruşunuzu koruyun ve kendi yönünüzü belirleyin.

6 Haziran 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Terazi burcu insanlarının duygusal olarak biraz hassas olabileceği bir gündesiniz. İletişim konularında sakin olmaya özen göstermelisiniz. Kendinizi ifade ederken empati kurmaya ve karşı tarafı anlamaya önem vermelisiniz. Aşk hayatınızda romantik ve duygusal bir gün geçirebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel dengeyi yakalayabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

6 Haziran 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yurtdışı seyahati yapmak isteyen Terazi burcuysan, evrak işleri beklediğinden uzun sürebilir. Ama yine de çabalamaktan ve mücadele etmekten vazgeçmiyorsun. Bu mücadeleci tavrın hayat boyunca senin en büyük yardımcın olduğunu çok iyi biliyorsun. İşyerinde yaşanan fikirsel tartışmalarda tavrını net bir şekilde belli edeceksin.

6 Haziran 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük rutinleriniz, seçimleriniz ve sağlığınız bir bütündür. Bu bütünü bozacak bir akış ya da alışkanlık karşısında kayıtsız kalmamalısınız. Sağlıklı olmak sadece fiziksel güçle ilgili değildir; sizi yataktan kaldıracak nedenlerinizin olması da bu işin önemli bir ayağı olabilir.

6 Haziran 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizi iyi hale getirmek için çaba gösterebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda sorumluluk alabilirsiniz. Programlarınızı güncellemek zorunda kalabilirsiniz. Geleceğiniz için alternatif planlar üretebilirsiniz. İlişkileriniz daha keyifli hal alabilir. İlgilendiğiniz konularla ilgili eğitim almak için uygun bir gün değil.

6 Haziran 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda her açıdan kendinizi zirvede hissedeceğiniz günlerdesiniz. Çoklu düşünüp olasılıkları göz önünde bulundurursanız kaliteli bir yaşam elde edersiniz.

6 Haziran 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun bir süredir gerçekleşmesini beklediğin bir şey varsa, bugün bu beklentilerin bir sonuca varabilir. Elde edeceğin güzel sonuçlar hem maddi hem de manevi güzellikleri hayatına katabilir. Bugün bir kutlama yapabilirsin!

6 Haziran 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün gerektiğinde duygularınızı bir kenara bırakma ve işlerinizi halledebilme yeteneğine sahipsiniz. Bu sebeple kariyer ve finansla ilgili konularda mükemmel fikirlere veya sonuçlara varabilirsiniz. Yine de geçmiş üzerine ve gelecekte yapmak istediğiniz değişiklikleri düşünmek için zaman ayırmanız gerekir. Nitekim gün, size yeni bir başlangıç ​​yapma zamanının sinyalini verebilir. Bugün, hangi insanlar veya tutumlar olmadan daha iyi durumda olduğunuzu anlamak için iyi bir gün. Rahatlamayı hedeflemek ve sembolik olarak geçmişi temizlemenize veya artık ihtiyacınız olmayan şeyleri bırakmanıza yardımcı olacak etkinliklere katılmak iyi bir fikirdir.

6 Haziran 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Siz kendi hesaplarınızı yaparken, çevrenizde farklı gelişmelere tanık olacaksınız. Konuşmalarınıza derin bir anlam katarak karşınızdaki kişileri etkileyebiliyorsunuz. İstekleriniz ve duygularınız arasında denge çok önemli.

6 Haziran 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki insanların sizi olumlu ve yapıcı bir şekilde motive etmesi, ilerlemenize yardımcı oluyor. Bu durum hem onların dostluğundan, hem de sizin açık ve samimi davranışlarınızdan kaynaklanıyor. Onların dediklerini yerine getirirken hiç zorlanmamanız da dikkat çekici. Bu destek için kendilerine teşekkür edip siz de onlara aynı şekilde karşılığını verin. Herkesin birlikte ilerlemesini sağlayacak karşılıklı bir destek ortamı oluşmasını sağlayın.

6 Haziran 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi burcu, evrene gönderdiğin enerjiler yine sana dönüyor. Şifa, sevgi, saygı, hakkaniyet, dua gibi enerjileri lütfen göndermeye devam et. Sevgiyle kal. Zenginlik ve huzuru kendine çekebilirsin. Olumsuz enerjilere karşı bir zırh oluştur.

6 Haziran 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, birçok konu karmaşık bir şekilde karşınıza çıkabilir. Yapmanız gereken tek şey; sakince düşünerek, olayları kısa sürede toparlamaktır. Maddesel değerlerinizi sorgulamak için gerekli tüm şartları yeniden koordine edebilirsiniz.

6 Haziran 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>