Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yalnızlığı Seviyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Haziran 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün, önceliklerinizi belirleme konusunda daha temkinli olmaya çalışın. Karmaşık durumların üstesinden gelebilecek yeteneğe sahipsiniz. Belirsizliklerin önüne geçmeniz gereken bir gün.

Mesleki olarak kendinizi toparlama şansınız var. Çabalarınızın karşılığını almak için doğru zamanı beklemeniz gerekiyor. Odaklanmanız, sizin açınızdan daha iyi olabilir.

Finansal olarak kendinizi toparlama şansınız var. Gelir ve gider arasındaki problemleri tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Profesyonel destek almanız gerekebilir. Bu destek yetersiz olduğunuz için değil, daha iyi yol almanız içindir. Ailenizin ya da bulunduğunuz çevredeki kişilerine önerilerine olan bakış açınızı değiştirdiğinizde, hem kendi psikolojinizi hem de insanların size karşı tutumlarını da değiştirebileceksiniz.

8 Haziran 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Terazi burcunun insanları için ilişkilerdeki dengeyi sağlamak için fırsatlar olabilir. Sevdiklerinizle olan iletişiminizi güçlendirebilir, ortak kararlar alabilirsiniz. Fakat, karşılaştığınız ufak tefek engellere karşı sabırlı olmanız ve empati göstermeniz gerekebilir. Eğer stresli bir gün geçirirseniz, kendinize zaman ayırarak dinginleşmeye çalışabilirsiniz.

8 Haziran 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendinle baş başa kalmak isteyeceksin. Deniz kenarında veya ormanda yapacağın yürüyüşlerle kendini rahatlatabilirsin. Yalnız kalmak bazı zamanlarda sana çok iyi geliyor. Arkadaşlarınla gitmek istediğin tatilin sonunda tarihini netleştireceksiniz. Güzel ve eğlenceli zaman geçireceğiniz bir tatil sizi bekliyor.

8 Haziran 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde benzer sorunlar yaşadığınızı düşünebilirsiniz. Bu konuda karşınızdaki kişilerin "benzer" olduğunu düşünmek ve onları suçlamak yerine, geçmiş tutumlarınıza "benzeyen" tutumlarınız olup olmadığını değerlendirmelisiniz. Sadece cesarete değil, sağduyu ve yapıcı özeleştiriye de ihtiyacınız olduğunu unutmayın. 

8 Haziran 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olsa da bugün oldukça dikkat çekici işler yapabilirsiniz. Kendinizi sorumlu hissettiğiniz yada öne çıkabileceğiniz fırsatlar olabilir.

8 Haziran 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir an gergin olup diğer an mutlu hissedebilirsiniz. İç dünyanıza çokça takılarak dışarıdan gelen etkiler ve doğanın uyumunu hissedemeyebilirsiniz.

8 Haziran 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gireceğin sosyal bir ortamda bazı şeyleri abartarak anlatan bir insan ile karşılaşabilirsin. Karşıdaki kişinin tavrı bir yana, seni bir konuya ikna etmek zor olacak. Karşındaki insanlar ne derse desin, gerçeği çok açık bir şekilde görebileceksin bugün.

8 Haziran 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, güne oldukça canlı bir şekilde başlayabilirsiniz ancak günün ilerleyen saatleri daha ciddi ve sorumlu tarafınızı ortaya çıkarır. Planlarınızla ilgili bir engelle uğraşmanız gerekebilir. Kendinizi tatmin edilmemiş veya hayal kırıklığına uğramış hissediyorsanız, bunun kararlılığınızı zayıflatmasına izin vermeyin. Gerçekçi davranın, şu anda yaşadıklarınızdan ders alın ve bunu planlarınızı size daha uygun olacak şekilde yeniden düzenlemek için kullanın.

8 Haziran 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişilerin olaylar karşısında gösterdikleri tavırlar ve değer kavramları sizin için önemli ve bu nedenleçevrenizde kararsız, ortalıkta dolaşan arkadaşlarınızı eleştiriyorsunuz. Aleyhinizdeki söylentilere hazırlıklı olun.

8 Haziran 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi harika hissediyorsunuz. Sağlığınız yerinde, kendinize güveniniz tam. İşyerinde ilerleme kaydettiniz ve yeni fikirlerinizi sonunda uygulayabileceksiniz. Özel hayatınızda işler iyi gitmeye devam ediyor, bu günleri yeni olasılıkları keşfetmek ve ufkunuzu genişletmek için kullanın. Sahip olduğunuz özgüveniniz artıyor ve sonuçta memnuniyet duygunuz devam edecek.

8 Haziran 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün iş, kariyer ve hayatınızın gelen akışında şans sizinle olacak ancak duygusal olarak biraz iniş-çıkışlar yaşayabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

8 Haziran 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İdealleriniz konusunda tereddütleriniz var. Kararlarınızın sizi yanlış yerlere sürüklemesinden korkuyorsunuz. Yollarla ilgili planlarınız olabilir. İsteklerinizdeki aşırılık motivasyonunuzu arttırıyor. Sakin olmaya ihtiyacınız var.

8 Haziran 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 35" R
Ay
Balık
06° 01' 21" R
Merkür
Başak
12° 24' 12" R
Venüs
Terazi
22° 18' 54" R
Mars
Yengeç
07° 03' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 40" R
Satürn
Balık
15° 22' 18"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 53"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 39"
Lilith
Terazi
08° 47' 47"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>