Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kendinizi Keşfediyorsunuz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, beklenmedik gelişmelerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Her şeyin genel olarak istediğiniz gibi gelişebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Olumsuzlukları tamamen geride bırakmanız gereken bir dönemdesiniz.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Tecrübelerinizden dilediğiniz gibi yarar sağlama şansınız var. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçtesiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı olmanız gerekiyor. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlgi alanlarınıza, yeteneklerinize göre bir eğitim almak ve bilginizi arttırmak isteyebilirsiniz. Yarının ne getireceğini bilemezsiniz ama bugünü verimli geçirmek karşınıza çıkacak imkanlara olumlu etki edebilir. Bir konuda uzmanlık elde etmek, bir ortama hakim olmakla ilgili düşüncelerinizi yabana atmayın; bugün "o gün" olabilir.

10 Kasım 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler konusunda dengelerinizi kurmak ve uyum sağlamak için enerjinizi kullanabilirsiniz. İletişim becerilerinizin güçlü olduğu bir gün olabilir, bu nedenle duygularınızı rahatça ifade edebilir ve başkalarıyla sağlıklı iletişim kurabilirsiniz. Ancak, çatışmalardan kaçınmak için uyumlu ve adil davranmaya özen göstermelisiniz. Aşk hayatınızda romantik anlar yaşayabilirsiniz ve ilişkinizde uyumlu bir denge yakalayabilirsiniz. Kendinizi ödüllendirmek ve kişisel ihtiyaçlarınıza zaman ayırmak için de iyi bir gün olabilir. Maddi konularda ise eşitlik ve adil paylaşım sizin için önemli olabilir. Finansal konularda dengeli hareket etmek ve riskleri göz önünde bulundurmak önemlidir. Buna ek olarak, dayanıklılığınızı artıracak sağlıklı yaşam alışkanlıklarına dikkat etmek önemlidir. Umarım bugün keyifli ve dengeli bir gün geçirirsiniz.

10 Kasım 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçinizde yaşadığınız duygu kırılmalarına artık çözüm bulmak istiyorsunuz. Kendinizi kurtaracağınız çözüm yolları ararken bilmediğiniz özelliklerinizi keşfedeceksiniz. İlişkisi olan Terazi burcuysanız, partnerinizin eğitim hayatındaki hedefleri ilişkinizi olumsuz etkileyebilir. Daha fazla yıpranmamak için ayrılık kararı alabilirsiniz.

10 Kasım 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bütçeniz kadar harcama yapmak hemortamında hem de kişisel hayatınızda kurtarıcınız olacaktır. İyi görünmek, her durumu karşılamak adına çaba göstermek sizi kısa vadede başarılı ve ilgi çekici gösterebilir. Ancak uzun vadede, kendinizi ne kadar yorduğunuzu ve maddi kayıplar oluşturduğunuzu fark edebilirsiniz. Bile bile lades demeyin.

10 Kasım 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz zamanlar içindesiniz. Kişisel niyetlerinizi rahatça ortaya koyabilirsiniz. İletişimden kaynaklı aksaklıklara dikkat edin. Ticari konular gündeme gelebilir. Kişisel hassasiyetiniz olduğu konulara yönelmek isteyeceğiniz zamanlar var. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle planlar yapmak size iyi gelecektir.

10 Kasım 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda bir olay gerçekleştiğinde onun iyiliğinize olduğunu anlamak için sağ duyunuza danışabilirsiniz. Hassasiyet göstermemeye çalışın.

10 Kasım 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini toparlaman, hayatına çeki düzen vermen gerekebilir. Her şeyin her yerde olduğu bir ev nasıl rahatsızlık vericiyse, aynı şey hayat standartlarımız için de geçerli olabilir. Bugün kendine bir ayar çekmen gerekebilir kısacası.

10 Kasım 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi şimdi hoş hislerinin tadını çıkarmayı hedefleyin. Artık kendinizi şımartmak isteyeceksiniz ve bu konuda oldukça çekici bir şekilde istediğinizi ortaya koymakta iyisiniz! Bu, çekiciliğiniz, ruh haliniz ve planlarınız için mükemmel bir zaman. Çekim gücü yanınızda. Bu döngü sırasında daha popüler ve arzulanırsınız ve kendinize oldukça güvenir ve rahat olursunuz. İyi enerji yayarsınız ve olumlu ilgi çekme eğilimindesiniz.

10 Kasım 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konulardabirliğine ihtiyacınız olabilir. İsteklerinizi karşı tarafa aktarırken zorluk çekmeyecek ve atılımcı davranışlarınızla göz dolduracaksınız. Amacınıza uygun hareket ettiğiniz zaman çalışmalarınız ses getirecek.

10 Kasım 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçiniz rahat, özgüveniniz tam ve çevrenize hem iç huzuru hem de enerji ve heyecan yayıyorsunuz. Dışadönük tutumunuz sayesinde çevrenizdeki kişiler sizin yanınızda kendilerini çok rahat hissedecek. Özgüveniniz ve yaşam tutkunuzdan etkilenerek, hemhem özel hayatınızdan arkadaşlarınız size gelerek sırlarını açabilir ve önemli konular hakkında tavsiyenizi isteyebilirler.

10 Kasım 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Toplum içerisindeki yerinizi tamamen koruma altına almak isteyeceksiniz. Etrafınızdaki insanlara gereğinden fazla sert tepkiler de ortaya koyma ihtimaliniz var. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket ettiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor. Kontrolün genel olarak elinizde olması gereken bir süreçtesiniz.

10 Kasım 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizden alacağınız mutlu haberler duygularınızın yoğunlaşmasına neden olabilir. Hissettikleriniz karşılıksız değil, onun da gözü sizden başkasını görmüyor. Bir süredir sonlanmasını beklediğiniz projeler nihayet size maddi açıdan getiriler sağlamaya başlayacak. Yine de kendinize fazla güvenip kaldıramayacağınız sorumlulukların altına girmekten kaçının. Sizden talep edilen bir maddi desteği karşılayıp karşılamamakta kararsızsınız. Uyku saatlerinizi aksatmak veriminizi düşürüyor.

10 Kasım 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 29' 50" R
Ay
Boğa
09° 08' 54" R
Merkür
Başak
20° 06' 43" R
Venüs
Terazi
27° 25' 19" R
Mars
Yengeç
09° 25' 18" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 10"
Satürn
Balık
15° 03' 38"
Uranüs
Boğa
27° 06' 05"
Neptün
Balık
28° 30' 56"
Plüton
Oğlak
29° 44' 45"
Chiron
Koç
22° 15' 37"
Lilith
Terazi
09° 15' 35"
True Node
Koç
06° 37' 45"
Son Güncelleme : 21/09/2024 02:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>