Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Hayallerinize Ulaşıyorsunuz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Kasım 2023, Salı

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha duygusal adımlar atacaksınız ve bu da beklenmedik adımlar atabileceğiniz anlamına gelmekte. Daha tutarlı olmaya çalışmalısınız.

Kendinizi toparlamaya çalışın. Başarıya giden yolda emin adımlar atmaya çalışın. Çabaladığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Parasal durumunuzla ilgili beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Etkin adımlar atmak için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi kendinize kalmak, arka planda hareketli olmak bir noktadan sonra sizi yorabilir. Bunu yaşayabilmenin bir nimet olduğunu, kendinizi ve yaptıklarınızı ortaya çıkardığınızda fark edeceksiniz. Sadeleşmeye, fazla konu ve kaygıdan uzaklaşmaya çalışın. “Aldım Kabul Ettim” der misin?

7 Kasım 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizi ve sosyal bağlantılarınızı güçlendirecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek için daha etkili bir yol bulabilir ve başkalarıyla daha iyi anlaşma becerisine sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda denge ve adalet arayışınız daha da artabilir ve çevrenizdeki insanlara yardımcı olmak için istekli olabilirsiniz. Kendinize ve diğer insanlara karşı hoşgörülü olmak önemlidir. Unutmayın, herkesin farklı görüşleri ve ihtiyaçları vardır. Kendinizi rahat hissetmeniz için yalnız zaman geçirmek ve kendi hedeflerinize odaklanmak da gerekebilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

7 Kasım 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürekli gece geç uymanızyerinizde yorgun olmanıza neden oluyor. Yorgunluğunuzu her ne kadar gizlemeye çalışsanız da bu haliniz yöneticilerinizin gözünden kaçmayacak. Yıllardır yaptığınız birikimlerin artık meyvesini yemek istiyorsunuz. Hayalinizdeki evi satın almak için araştırma yapmaya başlıyorsunuz.

7 Kasım 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın ilişki kurmak isteyenlere mesafeli davranabilirsiniz. Gereksiz diyaloglardan ve samimiyetten uzak durmak sizi kendinize karşı daha iyi hissettirecektir. Kendinizi bir zorunluluğun içinde bırakmamanın keyfini sürün.

7 Kasım 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız konularda bilgi eksikliklerinden dolayı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bilemediğiniz nedenlerden dolayı kayıplar olabilir. Kendi iç dünyanızla ilgili konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cesaret gerektiren mevzulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Çevresel değişiklikler olabilir. Gün içinde kabullenme içinde olabilirsiniz.

7 Kasım 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sadece aşk değil diğer konularda da iletişim yetenekleriniz ön plana çıkabilir. Ortaklıklar ve diğer konularda kendinizi başarılı hissedebilirsiniz.

7 Kasım 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çok farklı şeylerle ilgilenmek için hevesli olduğunu göreceksin. Bu durumu kendini geliştirmek için bir fırsat olarak görmek, aktivitelerin daha yararlı olmasını sağlayabilir. Ufkunu geliştirmeye çalışırken hayattan zevk almak mümkün olacak.

7 Kasım 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün duygusal yaşamınızda tatmin edici bir ilerleme kaydetmek için mükemmel durumdasınız. Gün ilerledikçe, hayatınızın doğal ritimleriyle birlikte akıp gitmenin sizi gitmek istediğiniz yere daha mutlu, daha huzurlu bir şekilde götüreceğine dair bir his var. Stresi yönetmeyi ve stresten kaçınmayı öğrenmek elbette gelirinizi veperformansınızı olumlu yönde etkileyebilir. İş ilişkileri yaratıcı ve sanatsal bir yaklaşımla gelişebilir. Karşınızdakilerin ihtiyaçlarına veya kendi ilgi alanlarınıza ve yeteneklerinize uyum sağlamanın daha kolay olduğunu görürsünüz. Hayal gücü ve yaratıcı dürtüler bugün genel olarak artıyor.

7 Kasım 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geçmiş ya da çocukluk anılarınla ilgili olaylar var. Çocuklarla ilgili konularla da ilgilenebilirsin bugün. Geçmiş hakkında hayaller kuruyorsun ama bugünü de düşünmeli ve anda kalmalısın. Geleneksel bakış açıları ve yöntemler her zaman senin için daha iyi olacaktır. Üzerindeki gerginliği atmalı, ruhunu ve zihnini dinlendirmelisin bugün.

7 Kasım 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

7 Kasım 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün duygusal olarak yalnız, bunalmış hissedebilirsiniz. Ailenizin desteği sizinle olacak! Harika bir gün geçirmenizi dilerim.

7 Kasım 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşlerinizde yoğunlaşmanız nedeniyle aşk hayatınızda bazı sıkıntılar yaşıyorsunuz. Partneriniz aşka sizin gibi bakmıyor! Aslında gayet açık sözlü, rahat bir insan olmanıza rağmen, gereksiz yere ketum olmaya çalışıyorsunuz. İşinizde daha yüksek bir performans elde etmek aslında elinizde. Biraz daha planlı ve programlı hareket etmeli, strateji kurmaya çalışmalısınız. Paranızı çok dikkatli bir şekilde harcamanız sizinle ilgili haksız yorumlara yol açıyor. Bulaşıcı hastalıklara karşı dikkatli olun.

7 Kasım 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 58" R
Ay
Boğa
11° 11' 33" R
Merkür
Başak
20° 22' 12" R
Venüs
Terazi
27° 35' 29" R
Mars
Yengeç
09° 29' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 39"
Satürn
Balık
15° 03' 02"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 42"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 17"
Lilith
Terazi
09° 16' 31"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 06:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>