Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yeni Rutinler Belirliyorsunuz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Gereğinden fazla hızlı hareket etmenin size herhangi bir yarar sağlamayacağını da bilmeniz gerekiyor. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeniz gereken bir gün.

Daha dikkatli ve dengeli olmaya çalışmalısınız. Çabalarınızın karşılığını almak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelebilirsiniz.

Maddi amaçlarınzın dışına çıkmamaya çalışın. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirebildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacağınızı da bilmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biraz daha bağımsız hareket etmek isteyecek ve özgürlüğünüzden de dilediğiniz gibi yararlanmaya çalışacaksınız. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor. Sınırlar üzerinde etkinlik göstermeyi başardığınız takdirde her şey daha da iyiye gidebilir.

4 Kasım 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcu için ilişkiler ön planda olacak. İletişim becerileriniz ve diplomasi yetenekleriniz sayesinde etrafınızdaki insanlarla uyumlu ilişkiler kurabilirsiniz. İş ortamında takım çalışmasına vebirliğine önem vermelisiniz. Karar verirken objektif olmaya özen gösterin ve duygusal tepkilerden uzak durun. Kendinizi ifade etmekte bazen zorlanabilirsiniz, bu yüzden duygularınızı açıkça ifade etmek için çaba sarf etmeniz gerekebilir. Dengeli bir şekilde düşünerek ve adil bir tutum sergileyerek bugünden en iyi şekilde faydalanabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

4 Kasım 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün güne erken başlayarak spora gidiyorsunuz. Düzenli sporu ve sağlıklı yaşamı rutin haline getirmek istiyorsunuz. İş yerinizde çıkan kavgaları hayretle izliyorsunuz. Çalışma arkadaşlarınızın statü yükseltmek adına yaptıklarını duyunca çok şaşıracaksınız. Ailenizden uzakta yaşıyorsanız onları ziyaret etmek isteyebilirsiniz.

4 Kasım 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Girişimlerinizin ekonomik neticelerini görebilirsiniz. Kendinize neyi layık gördüğünüzü fark ettiğinizde, değişmesi gereken ve bırakılması gereken her şey netleşecektir. Harcamalarınızı kontrol altına almanız uzun vadeli planlarınızı destekleyebilirsiniz.

4 Kasım 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizde olan konulara karşı farkındalık içinde olabilirsiniz. Bazı işlerinizi büyütebilmeniz için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Üstlerinizle iletişimizi sıkı tutmanız gereken bir gündesiniz. Göz önünde olmaktan keyif alacaksınız. İlerleyen zamanlarda daha kolay risk alabilirsiniz. Acele hareket etmekten kaçının.

3 Kasım 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan kendinizi ifadelerinizle tamamlamanız önemli olsa da karşı taraftan her şeyi istememeli realitenin de bir miktar farkında olmalısınız.

3 Kasım 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatının gidişatı hakkında verdiğin kararların arkasında durman gereken bir döneme giriyorsun. Yanındaki insanlar sana bu konuda yardımcı olacaklar. Sadece yardım istemekten çekinmemelisin.

4 Kasım 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün hayattan daha fazla keyif almak için hızlanmanız gerektiği fikrine kapılıyorsanız hataya açık bir zaman olabilir. Şimdi kendinizi kanıtlamak, tek başınıza ilerlemek, iz bırakmak ve kendi başınıza başarılı olmak için güçlü bir dürtü doğabilir. Yine de kaynaklarınızı veya yeteneklerinizi başkalarıyla birleştirmek çok faydalı olabilir. Bugün, birinin katılımı veya desteği, son zamanlarda iz bırakma veya öz değerinizi artırma dürtüleriyle çatışabilir. Kendi meziyetlerinizde başarılı olmak istiyorsunuz ancak aynı zamanda başkalarına veya dış kaynaklara ve yeteneklere olan ihtiyacın da farkındasınız. Artık durumu test etmenin, taviz vermenin ve aşırılıktan kaçınmanın gerekliliğini kabul etmenin zamanı geldi. Bunun yerine artık rahatlamak ve düşünmek için adımlar atmanın zamanı gelmiştir.

4 Kasım 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel ve sosyal ilişkilerinizi destekleyen tavırlar sergileyeceksiniz. Aynı anda birkaç kişiye söz vermeniz mümkün. Randevularınıza gereken önemi vermelisiniz. Yaşam enerjinizin güçlü olması partnerinizin de hoşuna gidebilir.

4 Kasım 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün nihayet kendinizi iyi hissedeceksiniz. Davranışlarınız sayesinde başkaları da bunun farkına varacak. İşyerinde arkadaşlarınız danışmak için size gelecek. Özel hayatınızda da durum farklı değil. Ancak aldıklarınızla verdikleriniz arasında denge olmasına özen gösterin, çünkü ancak bu sayede arkadaşlıklarınızdan siz de fayda görebileceksiniz. Bu dengeyi tutturabilmek için biraz kendinize dönük olmalısınız. Meditasyon faydalı olabilir.

4 Kasım 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün sosyalleşebilirsiniz ancak harcamalarda ipin ucu kaçabilir. Enerjiniz yüksek olacak! Harika bir gün geçirmenizi dilerim.

4 Kasım 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geride bıraktığınız ilişkinizin izleri artık yok oldu. Yeni ilişkiniz sizi çok heyecanlandırıyor. Zaman, zaman tedirginlik yaşamanıza rağmen kısa vadede hiç bir sorun yok gibi görünüyor, mutluluğun tadını çıkartın. İşinizde yaşadığınız zorluklardan kurtulmanız şu an için söz konusu değil. Bu yüzden sarf edeceğiniz çabalar boşa gidebilir. Şu an duraklama dönemi ve yapmak istediğiniz değişiklerde zorluklar yaşayabilirsiniz. Ödemeler konusunda sıkıntıya girmemek için şimdiden tedbirli olun.

4 Kasım 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 34" R
Ay
Boğa
11° 05' 26" R
Merkür
Başak
20° 21' 25" R
Venüs
Terazi
27° 34' 59" R
Mars
Yengeç
09° 29' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 38"
Satürn
Balık
15° 03' 03"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 43"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 18"
Lilith
Terazi
09° 16' 28"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 06:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>