Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Ailenize Vakit Ayırıyorsunuz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2023, Pazartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 100%

Var olan bütün sorunları çözüme kavuşturmaya çalışın. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmelisiniz.

Zorlanacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Başarıya giden yolda emin adımlar atabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Daha dengeli olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir beklentinin, umudun ortasında tek başınıza kalmaktan hoşlanmadığınızı kendinize itiraf edin. Söz verip tutmayan insanlara karşı tutumlarınızı değiştirmelisiniz. Her gün yeni bir neden bulamayabilirsiniz ancak ana nedeninizin her gün biraz daha iyi hissetmek, yaşamak olduğunu unutmayın.

6 Kasım 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcunda doğanlar için güzel bir gün olacak. İletişim konularında başarılı olacak ve etrafınızdaki insanlarla kolaylıkla anlaşabileceksiniz. Özellikleilişkilerinde ve ortak projelerde başarılı olacaksınız. Kendinizi ifade etme becerinizi kullanarak önemli fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal ilişkilerinizde de keyifli bir gün geçireceksiniz. Yakın arkadaşlarınızla vakit geçirerek eğlenceli anılar biriktirebilirsiniz. Enerjinizi dengelemek için ise egzersiz yapmak veya meditasyon yapmak iyi bir seçenek olabilir. Bugünün tadını çıkarın!

6 Kasım 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son günlerde ailenize yeterince vakit ayırmadığınızı düşünebilirsiniz. Ailenizi mutlu etmek için onlarla güzel bir gün geçirmek istiyorsunuz. İlişkisi olmayan Terazi burcuysanız, arkadaşlarınız sizi biriyle tanıştırmak isteyebilirler. İlk başta tanışmak istemeseniz de arkadaşlarınızın ısrarına karşı koyamıyorsunuz.

6 Kasım 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda aldığınız sorunları gözünüzde fazla büyüttüğünüzü fark ediyorsunuz. Sıradan olabilecek şeyleri büyütmeme kararı alıyorsunuz. Ama sizin için bu durum öyle karar aldığınız kadar kolay olmayabilir. Biraz sabırlı olduğunuz sürece bu sorunu çözebilirsiniz.

6 Kasım 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek ümitlerinizle ilgili daha dışadönük olabilirsiniz. Cömert tavrınız ortaya çıkabilir. Bugün arkadaşlarınızla plan yamak size iyi gelecektir. Meslek grubunuzdan kişilerle bir araya gelebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekleri göz ardı etmeyin. Akşam saatlerinde hafta sonu için yeni planlar yapabilir, yolculuklara çıkabilirsiniz.

6 Kasım 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda karşı cinsi seviyor ve kutsal bir insan olarak görüyorsunuz. Ancak yine de şüpheleriniz var ve tam olarak güvenemiyor olabilirsiniz.

5 Kasım 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sinirine hakim olmak senin için önemli olacak. Seni sinirlendirecek şeylere karşı sakin kalmaya çalışmak seni yorabilir. Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmak rahat bir gün geçirmek için yardımcı olacak.

6 Kasım 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugünün erken saatlerinde huzursuzluk veya kopukluklar olsa da gün daha büyük bir odaklanma ve istikametle ilerliyor. İlerleyen saatler duygusal durumunuzu ve aile yaşamınızı iyileştirir. Daha derin duygu ve arzuları keşfedebilirsiniz ve kendinizle daha iyi temasa geçmek heyecan verici olabilir. Bu, gerçekleri keşfetmenin ve önemli değişikliklere yol açmanın zamanıdır. Gözlem becerileri artık güçlü ve eğer içgüdüleriniz şimdilik bir şeyi gizli tutmak istiyorsa bunu yapmanın iyi bir fikir olduğuna şüphe yok. Para meseleleri gelişebilir veya sizi daha iyi bir mali duruma getirecek adımlar atabilirsiniz. Gereksiz eşyalardan kurtulmak yararlı olabilir; aynı şekilde, size hiçbir faydası olmayan sorunlu düşünce ve tutumları da ayıklayabilirsiniz.

6 Kasım 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşık olmak ya da eski bir aşkın yeniden canlanması var gündeminde. Ruhsal büyüme ile artan sezgilerin sayesinde yeni bir yuva sahibi olabilirsin. Bu biryeri ya da ev olabilir. Samimileşen bir ilişki var hayatında. Affedici olursan eğer bir uzlaşmazlığa olumlu bir çözüm bulabilirsin. Senin adına güzel enerjilerle dolu bir gün.

6 Kasım 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

6 Kasım 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Değer verdiğiniz kişilerle ortak nokta üzerinde buluşmak ve sosyal anlamda yeni adımlar atacaksınız. Amaçlarınızın dışına çıkmak istemediğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeleri çok fazla zorlamamanız gerekmekte.

6 Kasım 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınız gün içinde değişebilir. Kendinizi ve sevgilinizi fazla zorlamayın. İşinizle ilgili alacağınız bazı haberlerden olumsuz yönde etkilenebilir, kendinizi stres altında hissedebilirsiniz. Kendinizi ifade ediş şeklinizden dolayı çevrenizdekiler sizi anlamakta güçlük çekebilirler. Açık ve net olmaya çalışın. Parayla ilgili konuları bir müddet ertelemiş görünüyorsunuz. Fakat bu durum kısa sürecek. Sağlık konularındaki kuşkularınızdan kurtulmak için sağlık kontrolü yaptırın

6 Kasım 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 34" R
Ay
Boğa
11° 05' 26" R
Merkür
Başak
20° 21' 25" R
Venüs
Terazi
27° 34' 59" R
Mars
Yengeç
09° 29' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 38"
Satürn
Balık
15° 03' 03"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 43"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 18"
Lilith
Terazi
09° 16' 28"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 06:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>