Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yorgun Hissediyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk hayatınızda, bugün derin ve anlamlı bağlar kurma isteğiniz artacak. Partnerinizle olan iletişiminizde samimiyet arayışında bulunmak, ilişkinizi daha anlamlı hale getirebilir. Birlikte geçireceğiniz zamanlar, aranızdaki bağı kuvvetlendirebilir ve karşılıklı anlayışınızı artırabilir. Bekar Teraziler içinse, içsel dönüşüm süreçleri önemli bir yer tutacak; bu durum, kendinizi daha iyi tanımanıza ve gelecekteki ilişkilerinizi şekillendirme konusunda hazırlıklı olmanıza yardımcı olacak.

Kariyer alanında, bugün analitik düşünme yeteneğinizin ön planda olacağı bir gündesiniz. İş yerindeki zorlukları daha net bir şekilde değerlendirme şansınız artacak. Projelerinize odaklanarak, dikkatli planlamalar yapmanız önem taşıyor. İş arkadaşlarınızla olan iletişimde, detayları göz önünde bulundurmak, ekip içindeki uyumu artırabilir. Bugün, kariyer hedeflerinize ulaşma konusunda sağlam adımlar atma fırsatını değerlendirmek için uygun bir zaman.

Maddi konularda, kaynaklarınızı daha dikkatli yönetmek için önemli bir gündesiniz. Harcamalarınızı gözden geçirmek ve bütçenizi düzenlemek, mali durumunuzu güçlendirebilir. Ayrıca beklenmedik gelir fırsatlarıyla karşılaşmanız da olası.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi sosyal kelebek olarak hissedebilirsiniz. Kendinizi rahatlatacak bir şeyler yapmak, hayatınıza yeni insanlar ve hobiler dahil etmek için iyi bir gün olabilir. Yaşamın zorluklarına, neşenizi ve yeteneklerinizi tazeleyerek kafa tutmanız daha kolay olacaktır.

11 Ekim 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızı ifade etmede daha cesur ve kararlı olabilirsiniz. İçsel denge, ilişkiler ve iletişim konularında olumlu gelişmeler yaşanabilir. Ancak, gereksiz detaylara takılmaktan kaçınarak, büyük resme odaklanmaya çalışın. Özellikle, bugün karşılaştığınız fırsatları iyi değerlendirmeniz gerekebilir. Enerjinizi doğru yönlendirdiğiniz takdirde, kazançlı çıkabileceğiniz bir gün olabilir.

11 Ekim 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne yorgun bir başlangıç yapabilirsin. Kendine vakit ayırmak isteyeceksin. Platonik bir Terazi burcuysan, hoşlandığın kişiye duygularını anlatmak istiyorsun ancak duyacakların hayal kırıklığı yaşamana neden olabilir. Sevdiklerini ihmal ettiğinin farkındasın. Akşam saatlerini sevdiklerine ayırmak isteyebilirsin.

11 Ekim 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi yorgun hissedebilir ama bir yandan da sorumluluklarınız ağır basabilir. Ayın başında kontrolü ele almanın rahatlığını yaşamak için ihtiyaçlarınızı ve ödemelerinizi tamamlamadan önce kağıt üzerinde plan yapabilirsiniz. Bazı insanların değer verme ve gösterme şekli size kırıcı gelebilir. Onların nedenlerini anlamaya çalıştığınızda mesafeleri düzenlemek kolaylaşacaktır.

11 Ekim 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde riskli görünen işler, masraflar gündeme gelebilir. Parasal kaynaklarınızdaki değişkenlik kafanızı kurcalayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yardıma ihtiyaç duyabilirsiniz. İşlerinizdeki sıkışmalar gündeminizi etkileyebilir. Organizasyonunu yaptığınız işlerden feragat etmek durumunda kalabilirsiniz.

11 Ekim 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karar almak ve aldığınız kararları uygulamak için hevesli olabilirsiniz. Ayrıca aşk konusunda da partnerinize söylemek istediklerinizi dile getirebilirsiniz.

11 Ekim 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak yoğun enerjiler altına giriyorsunuz. Süreç içerisinde tam olarak ne yapmanız gerektiğine de karar veremeyeceksiniz. Karmaşadan uzak durmalı ve kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımları atmalısınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz takdirde herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız.

11 Ekim 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili terazi, bugün Venüs'ün Jüpiter ve Chiron ile zor açılar oluşturmasıyla, değer algınız geçici olarak arzularınız tarafından bozulabilir. Ekstra taahhütler almaktan veya bedeninizi fazla zorlamaktan kaçınmak daha iyi olabilir. Her şeyi yapabileceğinizi düşünerek, "evet" deme eğiliminiz olabilir, ancak vaatlerinizi yerine getirmek için sahip olduğunuz zaman ve enerjiyi olduğundan fazla tahmin edebilirsiniz. Abartıdan kaçının ve eğer tabağınız zaten doluysa, üzerine daha fazla eklememeye çalışın. Gün ilerledikçe, bu haftaki Jüpiter ve Chiron'un uyumlu enerjilerine erişmek daha kolay hale gelecek. Aslında, özel biriyle daha dürüst veya sıcak deneyimler ve aktiviteler için keyifli bir dönem olabilir. Bir ilişkiye olan bağlılıklar güçlenebilir. Bir partner veya ilişki hedefleriniz, daha fazla öğrenmek veya bir şeyler yapmak için sizi motive edici bir rol oynayabilir.

11 Ekim 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilgili, güvenilir, sabırlı ve başarılı oluyorsun bugün. Finansal konularda iyi haberler olabilir senin için. Zorlu bir şey yapma isteği var içinde fakat emin olamıyorsun kendinden. Unutma ki senin üstesinden gelemeyeceğin hiçbir şey yok. Yeni bir çalışma alanı var önünde, bu aslında yeni birde demek olabilir senin için. Kendine güvenmelisin artık, kanatlarını aç ve uç lütfen.

11 Ekim 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işinizde yeni sorunlarla karşılaşacaksınız. Ama tam zamanında gelen bir yardım sayesinde görevinizi sakince tamamlayabileceksiniz. Her ne kadar bu yardım alışılmadık bir yerden gelse de, sakın geri çevirmeyin. Sağlığınız konusunda gelecek için ibreyi olumlu yöne çevirebilirsiniz. Olaylara sabır ve dikkatle yaklaşırsanız, uzun vadede bazı sağlıksız davranışlarınızdan vazgeçebilirsiniz.

11 Ekim 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün ev, aile, gayrimenkul konularında krizsel süreçler ve manipülasyona dikkat. Gününüz şahane geçsin.

11 Ekim 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün hiçbir işi, talihe ve tesadüflere bırakmayın, hem buna ihtiyacınız da yok! Dünden başlayan ümit dolu olayların peşine bütün imkanlarınızla düşün, sevindirici durumlar sağlarsınız. İş çevrenize karşı bazı davranışlarınız tepki doğurabilir. Özellikle belli kişilere takındığınız tutum, pek otorite amaçlı görünmüyor. Maddi sıkıntısı olan herkese koşuyor ve bu yüzden de zaman zaman siz sıkıntı yaşıyorsunuz. Havanın da etkisiyle biraz kırıklık olabilir. Baş ağrılarına dikkat edin.

11 Ekim 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 58' 59" R
Ay
Yengeç
12° 55' 42" R
Merkür
Akrep
14° 09' 40" R
Venüs
Yay
06° 09' 30" R
Mars
Yengeç
25° 17' 38" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 41" R
Satürn
Balık
13° 10' 27"
Uranüs
Boğa
26° 14' 40"
Neptün
Balık
27° 41' 23"
Plüton
Oğlak
29° 40' 13"
Chiron
Koç
20° 50' 22"
Lilith
Terazi
12° 47' 41"
True Node
Koç
06° 24' 13"
Son Güncelleme : 23/10/2024 00:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>