Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Öz Eleştiri Yapıyorsunuz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, içten içe heyecanlanmanızı sağlayacak gelişmeler gündeme gelebilir. Duygularınızın yeniden canlandığını hissedeceksiniz. Her şeyin istediğiniz gibi olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Yeni deneyimler elde edecek ve bunlardan da doğru anlamda yarar sağlayabileceksiniz. Her açıdan kendinizi daha iyi hissetme şansınız var. Sorunların ve sıkıntıların son bulmasıyla beraber her şey iyiye gidecektir.

Maddi karmaşadan uzak durmalı ve ona göre adımlar atmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı olayların sizin kuruntunuz olduğunu fark edebilir ama kabul etmeyebilirsiniz. Etki altında kalmak konusunda bir problemle karşı karşıya iseniz, bunu bir uzman desteğiyle çözmeye çalışabilirsiniz. Kendinize zaman ayırdığınızda, bunu yapıcı olmak ve her günü bir öncekinden daha iyi hale getirmek için değerlendirin.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii, burç yorumu sürekli güncellenen ve değişebilen bir konudur. Günlük burç yorumunu öğrenmek için güvenilir astroloji sitelerinden veya astroloji uygulamalarından faydalanabilirsiniz. Ancak Terazi burcu genel olarak dengeli, adaleti ve uyumu simgeler. Zodyak'ın ölçek sembolü ile temsil edilir ve bu nedenle Terazi burçları genellikle arabuluculuk yapma yetenekleriyle tanınır. Terazi burcunun günlük burç yorumunu öğrenmek için güncel bir kaynağa başvurmanızı tavsiye ederim.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın zamanda ilişkisini sonlandırmış Terazi burcuysanız, partnerinize haksızlık yaptığınızı düşünebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerin dedikleriyle hareket ettiğiniz için pişman oluyorsunuz. Eski sevgilinizle tekrar bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Kronik hastalığınız varsa doktor kontrollerini aksatmak istemeyeceksiniz.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınıza ve gündelik yaşamınızın motivasyonuna ne kadar önem verdiğinizi düşünebilirsiniz. Yaşadığınız bazı sorunların, hayatınızın ve imkanlarınızın değerini daha iyi anlamanıza yardımcı olduğunu göreceksiniz. Bugün bu dersleri unutmadan devam ederken çevrenize de düşüncelerinizi doğru bir üslupla sunmaya çalışmalısınız.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün yanan yolda ilerlemekte. Kişisel alanda endişe ya da tartışma yaratabilecek durumlara dikkat edin.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda birtakım anlaşmazlıkların sürdüğü bir dönemdeydiniz. Ancak burada ivmeyi veren, konuşmayı başlatan siz olabilirsiniz.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yokuş aşağı tam gaz gidermiş gibi bir his veya kızgın kumlardan serin sulara atlamak... Bugün sendeki enerjiyi böyle düşünebiliriz. Ancak her şey bu kadar güzelken duvara toslamamayı da düşünmen gerekecek. Acele kararlar almaman en iyisi bu konuda.

11 Kasım 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün öğrenmek, ders çalışmak, sosyalleşmek ve kendinizi ifade etmek için iyi bir zaman. Belirli bir konuya odaklanmak ve konsantre olmak için en iyi zaman olmasa da birçok farklı şey öğrenebilir ve ilgi alanlarınızı veya bağlantılarınızı genişletebilirsiniz. Sizin için keyifli, yoğun ve merak dolu bir dönem olabilir ancak bazen yeterli mola vermeyi unutursanız kendinizi biraz gergin hissedebilirsiniz. Şimdi hayatınızda her şeyin birbiriyle bağlantılı olmasını ve sorunsuz ilerlemesini sağlayan küçük işlere ve görevlere daha fazla dikkat etmeyi hedefleyin. Kendi içinizden veya dış dünyadan gelen baskıları hissedebilirsiniz ancak her iki durumda da bu, sorumluluklarınızı kabul etme ve endişenin hakim olduğu noktaya gelmeden durma zamanıdır.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili çalışmalarda güçlü bir motivasyon birliğine ihtiyacınız var. Bugün kalabalık ortamlarda bile, çevrenizden kopabilir, birçok arkadaşınızın sizi uzaktan izlemesine neden olabilirsiniz. Mükemmelsiniz.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

11 Kasım 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Enerjinizdeki yoğunluktan dilediğiniz gibi yarar sağlayabileceksiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamanız gerekiyor. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışın. Hata yapmadığınız takdirde kendinizi daha güvende hissetme şansınız var.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin ilişkinize aldırmaması sizi aldatmasın. Size karşı ciddi duygularla dolu. Kıskançlık yaratarak da sevgisini kazanmaya çalışmayın. Bazı durumlarda kolay kanıyorsunuz. Bu durum insanlara önyargısız yaklaşımınızdan ve duyduğunuz güvenden kaynaklanıyor. Bu konudaki tutumunuz bugün sizi zorda bırakabilir. Maddi konular yüzünden etrafınızdakileri kırmamaya özen göstermelisiniz. Son günlerde perhizinizi ihmal etmeye başladınız.

11 Kasım 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 30' 38" R
Ay
Boğa
09° 21' 11" R
Merkür
Başak
20° 08' 16" R
Venüs
Terazi
27° 26' 20" R
Mars
Yengeç
09° 25' 46" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 13"
Satürn
Balık
15° 03' 35"
Uranüs
Boğa
27° 06' 04"
Neptün
Balık
28° 30' 55"
Plüton
Oğlak
29° 44' 44"
Chiron
Koç
22° 15' 35"
Lilith
Terazi
09° 15' 41"
True Node
Koç
06° 37' 45"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>