Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Gözün Açılıyor! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Terazi burcu bugün aşk ve ilişki hayatınızda, ilişkiniz için mücadele etmekten kaçınmayacaksınız. Hislerinizi açık bir şekilde ifade etme fırsatınız mevcut. Dengeli kaldığınız sürece, mutluluğa ve huzura ulaşmanız düşündüğünüz kadar zor olmayacaktır.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, üstlerinizle aranızda beklenmedik sorunlar gündeme gelebilir. Sizden istenen her şeye olumlu bir yanıt verme isteğiniz var; ancak karşılık olarak memnuniyet göremediğinizde sinirlenebilirsiniz. Olumsuzlukları kafanıza takmamaya çalışmalısınız.

Bugün, Terazi burcu maddi anlamda yeni gelişmelerle karşılaşabilir. Sınırları gereğinden fazla zorlamadığınız sürece, her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Etkin adımlar atmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Var olan maddi imkanlarınızı korumalısınız. Geleceğe dönük planlar yapmak, yaşam koşullarınız ya da evinizin ihtiyaçları konusunda daha tasarruflu ilerlemek gerekebilir. Sorumluluk almanın sadece çalışmakla değil, çalışma uğruna feda ettiklerinizi sağlama almak olduğunu görebilirsiniz.

12 Eylül 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. Karşınızdakilerle iletişiminizi dengeli ve adil bir şekilde sürdürmeye çalışın. Özellikleortaklıkları ve ilişkiler açısından uyumlu bir gün olabilir. Ancak, karar verirken duygusal yanlarınızı da göz önünde bulundurmalısınız. Dengede kalmak ve adalet duygusuna önem vermek size olumlu sonuçlar getirecektir.

12 Eylül 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlıklarını detaylıca sorguladığın, ince eleyip sık dokuduğun bir günden geçerken kimin yanında kimin uzağında olduğunu daha net görmeye başlıyorsun. Evli bir Terazi burcuysan eşine karşı kısıtlayıcı bir tavır takınma isteğindesin.

12 Eylül 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi küçümsemek, yetersiz olduğunuzu düşünmek en kolayıdır. Bugün zor olanı seçerek sizi bu duygulara sevk eden beklentilerinizi, düşüncelerinizi revize edin. Hayatınıza anlam katmak, fiziksel ve ruhsal bir düzenlemeye girmek için kendinizi alt üst etmenize gerek olmadığını bilmelisiniz.

12 Eylül 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sakin bir gündesiniz, rutin işlerinizi halledebilirsiniz. Güvenlik konularıyla uğraşabilirsiniz. Toprak veya emlak işlerinizde yavaşlama görülebilir. Gün içinde geçmişe ait konular gündeme gelebilir. Kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Kendi iç dünyanızı daha iyi anlamaya çalışabilirsiniz.

12 Eylül 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi açıdan bolluk içerisinde olsanız da partner ya da ailenizdeki kişilerin baskıları onlarla iletişiminizi yeniden sorgulamanıza neden olabilir.

12 Eylül 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Umudunuzu kaybettiğiniz anlar olabilir. Hayatı her zaman yüksek bir motivasyonla sürdürmek mümkün olmayacağı için kendinizi buna şartlamamalısınız. Böylece her anı gerektiği gibi değerlendirmek noktasında tereddüte kapılmazsınız.

12 Eylül 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün fikirlerinizi paylaşmaya, başkalarına ulaşmaya ve bağlantı kurmaya meyillisiniz. Farklılıklara yelken açmak istiyorsunuz ve bugün biraz çeşitlilikle daha mutlu gibi görünüyorsunuz. Nitekim bugün erken saatlerde, kendinizi şımartmak ile işleri düzene koymak arasında kalmış hissedebilirsiniz. Ne kadar isteseniz de kusurları ve sorumlulukları görmezden gelmek kolay değildir. Gün ilerledikçe, çok şey başarmaya hazırsınız. İlerlemenize, çok daha iyimser ve harekete hazır hissetmenize yardımcı olacak bilgileri keşfedebilirsiniz. Sorunlar dikkatinizi ne kadar çok çekerse çeksin, kendinizi merkeze almak için zaman ayırmanız, bugünden en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacaktır.

12 Eylül 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sessizce doğada meditasyon yaparak zaman geçirmelisin. Ruhsal öğretiler seni bekliyor, kendini yeniden keşfediyorsun. Olumlu bir değişiklik zamanı, uzun zamandır duraksamış bir durum aniden ilerlemeye başlıyor. Şans senden yana. İyi yapılmış birvar onun sayesinde neşe, mutluluk, minnet ve aydınlanmaya giden yolda rahatlık yaşayacaksın.

12 Eylül 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla iyi ilişkiler kurmada şu sıralar özellikle başarılısınız. Çekim gücünüz yüksek ve dört bir taraftan geleceğinize olumlu etkileri olacak bağlantılar yağıyor. Bu kişilere sadece işinize yarayabilecekleri için değil, insan olarak da değer verdiğinizden emin olun.

12 Eylül 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bu süre kısıtlama veya sorumluluk yaratıcaktır. Bireysel ihtiyaçlarınızı pratik olarak karşılamak gerekir. Eğer ilişkileriniz bozuluyorsa onlar artık fayda getirmiyor demektir.

12 Eylül 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki problemler pek uzun sürmeyecek gibi, içinizi rahat tutabilirsiniz. Sevgilinizle ilgili ortada dolaşan söylentilerden, güvensizlikler yaşayacak kadar etkilenmemelisiniz. Yeteneklerinizin ucuza gittiği şeklindeki düşünceniz, yeni arayışları getirebilir. Şu sıralar vermeye yeltendiğiniz karaları belli bir süre dondurmanız, size sağlıklı bir yeniden düşünme fırsatı sunacak. Harcamalarınız için sizi uyaranlara kulak vermeniz yerinde olur.

12 Eylül 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 22' 38" R
Ay
Yengeç
18° 08' 37" R
Merkür
Akrep
14° 45' 28" R
Venüs
Yay
06° 38' 09" R
Mars
Yengeç
25° 27' 39" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 35" R
Satürn
Balık
13° 09' 31"
Uranüs
Boğa
26° 13' 48"
Neptün
Balık
27° 40' 51"
Plüton
Oğlak
29° 40' 21"
Chiron
Koç
20° 49' 18"
Lilith
Terazi
12° 50' 18"
True Node
Koç
06° 23' 40"
Son Güncelleme : 23/10/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>