Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Ajanlık Peşindesin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Terazi burcu bugün aşk ve ilişki hayatınızda moral bozan bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki problemleri hızlı bir şekilde çözmeye çalışmalısınız. Bugün kendinizi yalnız hissetme ihtimaliniz yüksek olabilir, bu yüzden dikkatli ve anlayışlı olmanızda fayda var.

İş ve kariyer açısından, Terazi burcu bugün çabalarınızın karşılığını almaya başlayacak ve gelişmeleri hissedeceksiniz. Bu süreçte biraz dinlenmeye ve toparlanmaya ihtiyacınız olabilir. Hedeflerinize uygun adımlar attığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmamanız olasıdır.

Bugün maddi konularda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Maddi sınırlarınız üzerinde etkin olmanız gereken bir dönemdesiniz. Uygun koşullar altında her şey istediğiniz gibi gelişebilir ve finansal açıdan olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size verilmeyen, layık görülmediğinizi sandığınız her şey için kendinizi ve çevrenizi suçlayabilirsiniz. Bu konuda daha yapıcı olmalı, yüzeysel düşünmemeli ve olayların arka planına, gerçekliğine de odaklanmalısınız. Bugün sizi aşağıya çeken faktörlerin dışarıdan değil, içeriden geldiğini görmeli ve kendinize değer vermeye başlamalısınız.

8 Eylül 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde dengeleri korumaya özen göstermelisiniz. Karşınızdaki insanlarla iletişiminizi dengelemek ve anlayışlı olmak önemli olacak. Görüşmelerinizde diplomasi ve nazik bir tutum sergilemek size olumlu geri dönüşler sağlayabilir. Ayrıca bugün estetik ve güzellikle ilgili aktiviteler yapmak size iyi gelebilir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

8 Eylül 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ummadığın birinden, eski bir arkadaşınla ilgili haber alabilirsin. Gün içerisinde tutumlu olman gereken alanlarda daha çok para harcayabilirsin. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan son zamanlarda partnerine karşı biraz kıskanç tavırlar sergiliyor olabilirsin, bu hususta merakını gidermek için yapacağın araştırmalara dikkat et.

8 Eylül 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik düzeninizde değişiklikler yaşanabilir ve alışkanlıklarınızdan sapmanız gerekebilir. Bu süreçte, miras, hak sahipliği ve ödemelerle ilgili yeni planlar yapmanız önemli olabilir. Ayrıca, yeni girişimlere açık olup fırsatları değerlendirmek, finansal bağımsızlık için faydalı olabilir.

8 Eylül 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı işlere ve parasal açıdan sizi meşgul eden konulara daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Kendinizi sorumlu hissettiğiniz pek çok durum söz konusu.

8 Eylül 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda yapacağınız başarılı açılımlar partnerinizin hoşuna giderek size daha çok ilgi duymasına vesile olabilir, bugün ilgi odağı olabilirsiniz.

8 Eylül 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir gündem oluştuğunda fikrinizi beyan etmekten çekinmemelisiniz. Kişisel düşünce ve kaygılarınızı profesyonel hayatınızdan uzak tuttuğunuzda bunun katkılarını daha iyi anlayabilirsiniz. Kendinizi ortaya koymak, emekleriniz ve haklarınız söz konusu olduğunda önemli bir belirleyici olacaktır.

8 Eylül 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün ilk başta sizin için biraz fazla gibi görünebilecek sorumlulukların farkına vardıkça stres düzeyiniz artabilir. Gitmek istediğiniz yere ulaşmanızı engelleyen şeyleri ortadan kaldırarak muhtemelen fayda sağlayacaksınız. Bugün hiçbir yere varmayan güç mücadelelerine dikkat edin. Bazı sorunlar ve muhtemelen yönetilmesi gereken sinsi veya aldatıcı davranışlar olabilir. En iyi sonuçlar için ego meselelerine karışmaktan kaçının. Mümkünse yapmanız gereken ve yapmanız gerektiğini düşündüğünüz şeylere odaklanın ve bundan fazlasını üstlenmeyin.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ay tutulmasının da enerjisiyle size zarar veren konular ve kişilerden uzaklaşmanın tam da zamanı sevgili akrepler. Vazgeçemediklerinizin size verdiği zararı artık görebiliyorsunuz.. Yenilenmekten korkmayın, sıfırdan başlamak, hayatı temize çekmek çok iyi gelecek.

8 Eylül 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

8 Eylül 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün maddi kaynaklarınızla ilgili kalıcı yatırım fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

8 Eylül 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle her şey yolunda. Birbirinize daha çok zaman ayırmaya başladınız. Bu da ilişkiniz açısından olumlu bir gelişme. İş yerinde daha resmi, daha mesafeli davranışlarla problemli ilişkilerinizi geliştirebilir, istediğiniz doğrultuda yönlendirebilirsiniz. Günlük sorunları göz ardı etmeniz, bazı detayları gözden kaçırmanıza yol açabiliyor. Belli konularda duygusallıktan arınıp, işlerinize yoğunlaşmalısınız. Parayla ilgili sıkıntılar, bugünlerde size her zamankinden daha çekilmez gelebilir.

8 Eylül 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 22' 38" R
Ay
Yengeç
18° 08' 37" R
Merkür
Akrep
14° 45' 28" R
Venüs
Yay
06° 38' 09" R
Mars
Yengeç
25° 27' 39" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 35" R
Satürn
Balık
13° 09' 31"
Uranüs
Boğa
26° 13' 48"
Neptün
Balık
27° 40' 51"
Plüton
Oğlak
29° 40' 21"
Chiron
Koç
20° 49' 18"
Lilith
Terazi
12° 50' 18"
True Node
Koç
06° 23' 40"
Son Güncelleme : 23/10/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>